Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Dawno po wyborach, a plakaty wiszą... |
Dokladnie. Obecnosc obowiazkowa. Wstep wolny.:) Juz sie pogubilem, o 19:00 czy o 20:00??
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Dawno po wyborach, a plakaty wiszą... |
Ja też nie wiem o co chodzi a bardzo chciałbym sie dowiedzieć
|
|
tradycja, tradycja ....................
|
|
Ci ludzie w swej wiekszości powielają wzorce swoich protoplastów politycznych, których w pewnej części można określić komunistami. Adekwatniejsze byloby określenie bolszewia, ale w takim wydaniu postmodernistycznym... dobro wspolne- a co to k.. jest? Mozemy rzadzic tym krajem jak nauczymy sie socjotechniki, a wtedy droga otwarta - salony, ministersywa, lapowki, urzedy. Tylko trzeba sie przy kims zaczepic, bo samemu nie da rady, ponosimy teczki, zrobimy kampanie... Nauczymy sie jak to sie robi. A ludzie? Ch... im w d... - sami sobie winni, nie uczyli sie, nie maja inicjatywy, trzeba poczekac az wymra. Wazna jest kasa, stary. Honor? - nie wiem co to znaczy. To sposob myslenia wiekszosci mlodych politykow niezaleznie od opcji politycznej. Wiem co mowie bo mialem okazje poznac to srodowisko.
|
|
........jak wszyscy młodzi........? _____________________ Kefas "Bo im tylko o to chodzi Abyś sam sobie szkodził Abyś sam nie mógł myśleć Abyś sam nie mógł chodzić"
|
|
To może sie Pani dołączy ?
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |