Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Niedlugo znow bedzie wiele o in-vitro |
a pod jakim barem?? ;p dla mnie to nie patologia, w dzisiejszym swiecie to juz jest normalka, trzeba sobie jakos radzic... "Ja jestem wolny, mam swoje zdanie, to czego pragnę to świat bez granic." Chocolate Spoon
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Niedlugo znow bedzie wiele o in-vitro |
nie wiem czy to prawda czy plotki ale chodzą słuchy że dziewczyna która kierowała również wczoraj bądź przedwczoraj zmarła... a jeden z tych kolesi jak to usłyszał to chciał w szpitalu się w powiesić ... szkoda ludzi ...
|
|
Ja Stawiam 2:1 dla Barcy.
|
|
3-1 dla FCB :) czas zdobyć Rzym!
|
|
mozna dobra firma polecam!!
|
|
W Czyżewie na targu armence mają najtaniej
|
|
Może głupi pomysł - umów się z nim/nią na korespondencję e-mail/GG czy coś w tym stylu. Pisać łatwiej niż rozmawiać w 4 oczy. No i umów się, że nie będziecie dyskutować "na żywo" o jakimkolwiek poruszanym na e-mail temacie. Że będzie tak, jakbyś o niczym nie wiedziała. ;) No i forma synku/córko, mamo/tato zabroniona - po imieniu. Życzę powodzenia.
|
|
PleasurmexC18- żałosny jesteś, tak nie wiele masz do powiedzenia i tylko zaśmiecasz forum.a fontanne zrób se w domu i niech zadowoli Twe zamglone oczy. co to ? ludzi na fontanne chcesz przyciągnąć- litości, jak czytam takie wypowiedzi to mi się nie dobrze robi, jakiś młokos chyba to pisał, brak mi słów. starówka MUSI ŻYĆ!!!!!
|
|
jest ktoś kto zdawał sprawnościowe do służby więziennej nio bo ja mam za tydzień i myślałem ze uzyskam kilka odpowiedzi na pytania „ Kto nie szanuje i nie ceni swej przeszłości, Nie jest godzien szacunku teraźniejszości, Ani prawa do przyszłości.” Józef Piłsudski
|
|
hee hee jak chcesz potem zostać złodziejem to proszę bardzo....
|
|
Przypominam dla zainteresowanych ze jutro 28-05-2009 odbedzie sie piaty turniej ligowy,zaczynamy o 19,wyniki turniejow oraz klasyfikacje generalną znajdziecie tutaj: http://forum.pokerzysta.pl/podlaskie/12296-lomzynska-liga-pokera-iv-sezon.html
|
|
Trzeba było krzyknąć ŁKS ŁOMŻA !
|
|
Znaleziono Pieska w okolicach ulicy Prusa. Suczka nie wielka czarno-biała. Może ktoś jej szuka wiec informację zamieszczam na forum
|
|
i juz 1:0 dla barcy
|
|
Witam! Gdzie w Łomży można pozbyć się zużytych opon samochodowych i czy dostaje się za nie coś kasy,np.w wulkanizacji? Pozdrawiam
|
|
polecam, fachowo i rzetelnie
|
|
fizycznie, tu chyba mowa o jej stanie zdrowia a nie sumieniu i psychice............
|
|
Burrow Of The Troll 3.0.9. High Server lvl cap 80 Raty: kill: x10 Quests: x10 mila atmosfera, gmowie znajacy sie na rzeczy, poprostu cud miod i orzeszki Proponujemy transfery z innych serverow, dla ulatwienia graczom zmiany starego miejsca na nowe... lepsze zapraszamy [URL="http://91.197.91.19/wow/"]http://91.197.91.19/wow/[/URL] realmlist : 91.197.91.19 „ Kto nie szanuje i nie ceni swej przeszłości, Nie jest godzien szacunku teraźniejszości, Ani prawa do przyszłości.” Józef Piłsudski
|
|
no nie Takos
|
|
Czemu wy wywlekacie jakies dziwne sprawy przy okazji. Ludzie... Petliczek Czy Ty wiesz co takim tekstem mozesz zrobic? Pomysl zanim cos napiszesz... Wiesz ze teraz ludzie moga sobie rozne rzeczy pomyslec o jej rodzinie przyjaciolach itp. Wszedzie ploty... Co za ludzie ;|.
|
|
A mi się wydaje że lepiej jak stoją koło lady rozjebane niż miały by właśnie przeszkadzać a jak trzeba to można podejść i grzecznie zawołać a jak nie potrzebne to po co mają przeszkadzać
|
|
kup u ruskich tanią gorzałe dobrze jebie w dekiel a jak będą mówili ze nie mają to mrógnij okiem i trzy razy tupnij nogą
|
|
podkręć basu niech rozpierdoli głośniki !
|
|
czemu? Takos
|
|
witam wszystkich przyszlych policjantów mam pytanko kto zdaje multiselect w poniedzialek czyli 01.06.2009 rudy błazen z druhem
|
|
Ja już wiem.Wpuścili typów i zaczeli się kłucic o paczkę skrobii ziemniaczanej. „ Kto nie szanuje i nie ceni swej przeszłości, Nie jest godzien szacunku teraźniejszości, Ani prawa do przyszłości.” Józef Piłsudski
|
|
Potrzebuje nr tel do doktora Bogdana Głuszkowskiego
|
|
tu nie call informejszyn. Biegaj na Waryniaka za harcówkę i staniesz z nim oko w oko.) Nie podawajcie nr tel. bo może głupie sms chce dla faceta słać.)) „ Kto nie szanuje i nie ceni swej przeszłości, Nie jest godzien szacunku teraźniejszości, Ani prawa do przyszłości.” Józef Piłsudski
|
|
Już nie tylko na 4Lomza, można poczytać o postępowaniach naszych władz, http://miasta.gazeta.pl/bialystok/1,69245,6658542,Lomza_umiera__Bez_alkoholu.html tak sobie myslę, że nasze władze lubią wprost rozgłosy, wszyscy muszą wiedzieć, jak to nasi urzędnicy nie są wstanie poradzić sobie z takimi błahymi sprawami, a może Pan Pryzydent pomyśli by"starówkę" przenieść na obrzeża miasta??? Markiety też na obrzeża to i starówka może by tam miejsce swe znalazła, albo jeszcze lepiej cały Ratusz przenieść- to jest dobra myśl. a tak apropo art. odezwał się jeden na forum " Pijaczkowie chwiejący się na nogach i śpiewający nocą, rozpaczliwie i głośno, to dopiero jest prawdziwe ożywienie!" a ja pytam- jakiego pospolitego "pijaczka" stać będzie na to by tam pić??? I kto tu mówi o pijaństwie?- tu chodzi o to by było gdzie spędzić wolny dzień, popołudnie czy też wieczór, a nie się nachlać- wygląda na to że same pijaki żyją w naszej Łomży, a nie ludzie którzy lubią posiedzieć na spokojnie w pogodny dzień i miło spędzić czas. co nie którzy wogóle nie myslą. Panu Prezydentowi, czas podziękować!!!!!
|
|
w K800i da radę podkręcić głośnik, ale jest to dość trudne z tego co mi wiadomo.
|
|
;) Czyżbyś była blondynką? Przeczytaj jesczze raz nazwę tej imprezy a może się domyślisz.
|
|
czy zna ktoś "dobrą "wróżkę w Łomży?
|
|
Moherowy beret w kościele. W Łomży raczej nie ma wrózek =]
|
|
Dzięki za rady:) Do "gilu" : możesz jaśniej? tzn na chłopski język..?:)
|
|
;/ ? Co wy sobą reprezentujecie? rudy błazen z druhem
|
|
Jak donoszą pewne źródła, faktycznie ma to być fosa broniąca góry przed zmotoryzowanymi, i kopulującymi, zostawiali mnóstwo gumy. Tak więc mamy odpowiedzialność zbiorową, tylko nie wiem kto wpadł w przebłysku geniuszu na ten pomysł z rowem. Kilku zawiniło, cierpią wszyscy. To tyle. "Ja jestem wolny, mam swoje zdanie, to czego pragnę to świat bez granic." Chocolate Spoon
|
|
Tak jest 503147205 trzy lata temu łatałem sprężarke i do tej pory chłodzi:)
|
|
jednak zajrzalem na strone tych juwenalii i plan imprezy troche sie zmienil
|
|
To ze jezdzisz 4 lata to nic nie znaczy, lepiej podaj przebieg jaki wykreciles przez ten okres bo ja znam ludzi którzy potrafia zrobic w 4 lata 200tys km i znam tez takich którzy robia tylko 30tys. Zawieszenie i inne czesci nie psuja sie ze wzgledu na wiek tylko ze wzgledu na przebieg samochodu.
|
|
zjedz go, ponad miliard ludzi by tak zrobilo "Ja jestem wolny, mam swoje zdanie, to czego pragnę to świat bez granic." Chocolate Spoon
|
|
al mozesz napisac co mowisz w 56 sek, moglbys troche popracowac nad dykcja oglonie swietny filmik, glos polecial w twoja strone
|
|
dn.30.05 ok 18 na dworcu pks zgubilam nokie, osoba do ktorej sie dodzwonilam, prosze o kontakt, mam tam bardzo wazne numery kontaktowe, od ktorych zalezy zdrowie mojego dziecka. tel. 888166456 „ Kto nie szanuje i nie ceni swej przeszłości, Nie jest godzien szacunku teraźniejszości, Ani prawa do przyszłości.” Józef Piłsudski
|
|
Proponuję Zakład stolarski w Kupiskach Nowych od P Trojanowskiego>Robi z MDF.Szybko ładnie .Sam mam i polecam .
|
|
Autor: dagmarka (---.adsl.szeptel.net.pl) Data: 29-05-09 18:50 Ogólnie w Centrum 4+ pracują nie miłe Panie i to nie ma znaczenia czy to jest salon Plus czy odzieżowy.Niedawno byłam tam i Pani z Vertusa strasznie była zajęta grą w telefonie niż obsługą klienta.Straszne!!!!!!!!!!!!!! Napisała co wiedziała...zapomniała sama chyba ,że tam pracowała...
|
|
stal w markecie z chinsko rzywnoscio. jeszcze cieply, ktos hce? "Ja jestem wolny, mam swoje zdanie, to czego pragnę to świat bez granic." Chocolate Spoon
|
|
Warto było. Kazik niestety trochę zmanierowany, ale to zawsze KULT. Na tym forum większość gimnazjalistów i tak nie zrozumie... Szkoda, pojechałam sama, miałam 4 wolne miejsca w autku...
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |