Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
W białoruskiej prasie pojawiło sie ciekawe acz proste pytanie: czego unia chce |
Własnie zostalem przyje4ty i pytam o opinie. Moze ktos cos wiecej powie,cos konkretniejszego? Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: W białoruskiej prasie pojawiło sie ciekawe acz proste pytanie: czego unia chce |
xxxBxxxma racje w 100%, ja jestem w trakcie kończenia Drzewnej Wy tu piszecie o szkołach zawodowych, wiadomo, jakbyście na warsztatach tyle przesiedzieli i dobijali je jak nowoczesne maszyny, to nawet najgorszy "cielak" nauczy się zawodu. Inaczej sytuacja wygląda w technikach i LO. Dyskryminacja to przesada, ale trochę te zjawisko występuje. Przerażające jest, że ludzie patrzą, żeby tylko dostać dwóje i przejść do następnej klasy. xxxBxxx - skończyliśmy tak samo, heh ps. ciekawe, kiedy teraz pewna pani mgr. pójdzie na lekcji do apteki, według wyliczeń w tym tygodniu szansa na to już wynosi 90% ..i król i pionek po skończonej partii wracają do tego samego pudełka.
|
|
Re: W białoruskiej prasie pojawiło sie ciekawe acz proste pytanie: czego unia chce |
No tylko że ja jestem z Gdańska a tu sytuacja jest trochę inna niż w całej reszcie. Cytat ze strony internetowej KWP w Gdańsku: "KOMENDANT GŁÓWNY POLICJI PODJĄŁ DECYZJĘ O ZAMKNIĘCIU LIMITU PRZYJEĆ DO SŁUŻBY W POLICJI W RAMACH PROCEDURY KONKURSOWEJ W POZOSTAŁYCH PLANOWANYCH TERMINACH PRZYJĘĆ W 2009 ROKU DLA KWP W GDAŃSKU." Tak więc sam widzisz, że w Gdańsku sytuacja jest nieco patowa. A tak w ogóle Frodo, ile Ty masz lat?
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |