Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Jak pamiętać o Żołnierzach Wyklętych? |
ja kilka dni temu tez zwiedzalem okolice katowic, tez wbrew pozorom jest kilka miejsc ciekawych: zamek w Bedzinie, gora Dorotka(jak dobrze pamietam imie) kolo Czeladzi, pozniej Pogorie, terz da sie spokojnie rowerem dojechac w kazde z tych miejsc i niewielki ruch po drodze zwiedzaj okolice lomzy, wybierz sie do Wizny wzdluz Narwii
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Jak pamiętać o Żołnierzach Wyklętych? |
najprosciej mowiac - zainteresuj sie trasa R11 (sporo o niej w google), akurat prowadzi przez Lomze
|
|
Najlepsze paznokcie w mieście. Tanio i solidnie. Napisz !!! best_nails@o2.pl
|
|
Dzięki za odpowiedź :)
|
|
nie badz swiety taki . a jak dziewczyny po pijaku wykorzystuja łachudry i rano sie budza wykiwane teraz TY tak zostales wykorzystany ;d0s hehehe łp
|
|
Treść jest ukryta
|
|
na początku były 4 samoloty 2 wysoko których ślady na fotach widać a 2 nisko które było słychać i o wiele lepiej widać... po jednym okrążeniu te co leciały nisko poleciały w kierunku Ostrołęki........ a tak skoro mówimy o samolotach 6-7 czerwca jest Piknik lotniczy w Góraszce i będzie można podziwiać o wiele więcej maszyn ;)
|
|
Treść jest ukryta
|
|
widzisz a można było tak odrazu wyjaśnic wszystko zamiast oczerniać niewinną osobę i nie byłoby problemu. ale za przyznanie do błędu ode mnie wielki szacun.
|
|
w monopolowym
|
|
Nie zawracaj sobie głowy kupywaniem w naszym w mieście bo ceny są za wysokie jedz do Makro wa-wa lub be-stok
|
|
kolego najlepiej u przedstawiciela ;) lub w hurtowni,
|
|
chyba zle zrozumiales pytanie
|
|
to bylo do biernaczento
|
|
a jaka wodke chcesz kupic? i czy juz szukales w jakich cenach maja, to daj znac, zobacze czy mam drozej czy taniej zalatwic :)
|
|
myslałem na wyborowa lub pan tadeusz
|
|
Nie wiecie jaki jest adres do nowej stony 3 LO ?
|
|
kup na mecie gorzale
|
|
Google nie działa ?! http://www.lo3.lomza.pl/stara/index.html
|
|
Dzieki za odzew, bede w Lomzy w wakacje, urlop mam w sierpniu wiec napewno rower odpale :) a o Wiznie i Narwi w tamtych okolicach slyszalem , podobno na wiosne jak rzeka wylewa jest tez fajknie - moz etroche gorzej tylko podjechac rowerem na mokradla:))Pozdrawiam, MIrosław
|
|
co fakt to fakt ze trzeba czekac na swoją kolej ale większosc ludzi którzy siedzą w tych komendach robi wielka łache ze udzieli jakis informacji i ogólnie mają gdzies ludzi nie wiem czy podzielacie moje odczucia , moze sa jakies wyjątki w co jednak wątpie
|
|
No a na MS przyszliście w garniturze czy w "normalnym" stroju?
|
|
JA MAM PODOBNA SYTUACJE 4,5 TYSIACA MASAKRA.BRYNAR DAJ ZNAC CO TAM Z TWOIM DLUGIEM ZALATWILES TOJAKOS?
|
|
floyd68 doczytaj mojego posta. j*bac regge.
|
|
sam to niedawno przerabiałem. Kup wódkę gdzieś w makro, albo w innym selgrosie, wychodzi zdecydowanie najtaniej!!!
|
|
w WORD w Łomży teraz chyba będzie 7czerwca
|
|
samemu zrub
|
|
samemu zrób
|
|
całkiem nieźle, choć to nie moje klimaty, ale wpada w ucho, nie znam się na tym, ale jeśli to amatorskie nagranie czy coś w tym stylu to chwała i szacun za chęci i wykonanie, bo przynajmniej coś się dzieje
|
|
lejta sie ! :)
|
|
zaplac CZECZENCZOM oni robote wykonaja lol.
|
|
Takie czasy. Młodym już się dawno w dupach poprzewracało... To efekt tej zgnilizny ze zachodu.
|
|
xxxBxxx ...niczego nie nauczyli Cie na tych "studiach" nie mowiac o szkole,ktora tak krytykujesz(razace bledy!).Nikt Cie chyba sila nie ciagnie na zjazd...wiec daruj sobie.
|
|
xxxBxxx a kto ci kazal isc do tej szkoly skoro tak narzekasz?? trzeba bylo isc do jakiegos "dobrego" ogolniaka w Łomży jak ci sie poziom nie podobal!! albo przeniesc sie po semestrze albo po roku. ja w drzewnej uczylam sie tylko rok i NIE zaluje bo to naprawde fajna szkola. wczesniej uczylam sie wlasnie w jednym z tych "dobrych" ogolniakow tylko ze tam czy jestes zdolna czy nie to jak sie jakis pajac na ciebie uwezmie to nie ma zmiluj sie. i wcale nie uważam ze po po takim I, II czy III ogolniaku niby z pozimem ma sie od razu lepszy start na studia. oczywiscie nie mam nic przeciwko tym szkolom ale moim zdaniem jak sie nie chcesz uczyc to ci nikt madrosci do łba nie nabije nawet tam. ja po drzewnej tez poszlam na studia. a co do "przekupnych" nauczycieli to kazdy dobrze wie ze w kazdej szkole sie tacy znajda :) a w tych bardziej "popularnych" to juz w ogole.... gratulacje ze ci sie "dobrze powodzi" ale znam nauczycieli w drzewnej i wiem ze jak ktos sie stara nawet slaby uczen (ale sie stara) to nauczyciele to widza wiec jakos mi sie nie chce wierzyc w te niedocenianie ciebie... ..i król i pionek po skończonej partii wracają do tego samego pudełka.
|
|
nie wiem czemu temat taki.. TO miasto .. wszędzie tak jest niestety nie tylko w Łomży
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Witam, ma ktso na sprzedanie konsole psp? chcetnei bym kupil fat albo slima najlepiej czarna w dobrym stanie
|
|
A czy ja coś komuś sprzedałem. Proszę mi przyprowadzić taką osobę? A ponadto widzę wszystkie swoje wady i staram się je usuwać. Fakt obrzuciłem błotem nie tego pana którego powinienem. Może za to poniosę konsekwencje trudno takie jest życie i za swoje błędy trzeba ponosić odpowiedzialność. Jednak w dalszym ciągu twierdze że ta usługa była za droga i ...! Niektórzy z was również powinni się zastanowić na tym co piszą. No chyba że jesteście cudownymi ludzi bez błędów skaz itp. Nie twierdze że tylko te wpisy na moja korzyść są obiektywne, niektóre za tych na nie moją korzyść również uważam za interesujące i pouczające.
|
|
No ale rekrutacja wstrzymana jest dla wszystkich czy tylko dla tych którzy np dziś chcieliby zawieźć papiery do KWP. Bo ja swoje papiery składałem 31 marca 2009 a TWO i TSF miałem 9 maja 2009 więc dla osób które są w sytuacji takiej jak ja też to wszystko jest wstrzymane?
|
|
Firma Stonel. Szybko, fachowo, bez żadnych niedociągnięć. Polecam.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |