piątek, 29 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Prawicy mrzonki o prezydenturze

@lowca_snow daj namiary
Chetnie obejrze

"Ja jestem wolny,
mam swoje zdanie,
to czego pragnę to świat bez granic."
Chocolate Spoon

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Prawicy mrzonki o prezydenturze

Ja na tym motorku zdawałem w ubiegłym roku, z tego co pamiętam puściłem na 1 i jechał sam podczas ósemki (pierwsza próba na drugim biegu skończyła się najechaniem na linię). Po za tym wydaję mi się, że można było wybrnąć i nie podeprzeć się nogą, w końcu 150zł na ziemi nie leży. Faktycznie ciężko przeżyć, że płaci się za nic, ale tak to już jest. Życzę powodzenia na trzecim podejściu.

nie mogje jej dogodzic kto pomoze ?

Ja troche biegalem ale to pare ladnych lat temu :D

Uwaga!

Komendant Główny Policji z dniem 21 maja br. podjął decyzję o zamknięciu limitu przyjęć do służby w Policji w ramach procedury konkursowej w pozostałych, planowanych terminach przyjęć w roku 2009 dla Komendy Wojewódzkiej Policji w Gdańsku.

Info ze stronki policja.pl

anielsko-słodka sama mam fretke w domu i powiem tak w życiu bym żadnego zwierzaka nie oddała skoro powiedziało się A to trzeba powiedzieć B jak będzie się czuł ten zwierzaczek który przechodzi z rąk do rąk i przede wszytskim nie ogłaszałabym się tutaj tylko na forum fretkowym gdzie ludzie mają trochę pojęcia o fretkach i o ich wychowaniu a nie oddać pierwszemu lepszemu żeby męczył zwierzaka nie tędy droga skoro kochasz zwierzęta to nie rób tak bo robisz im krzywdę możesz też napisać ogłoszenie na ww.grono.net tam też masz forum fretkowe zreszta i nie tylko i tam ludzie znają się na rzeczy powodzenia

"Ja jestem wolny,
mam swoje zdanie,
to czego pragnę to świat bez granic."
Chocolate Spoon

z tego co widzialem to przewaznie zdaja na takim niebieskim :) ale zeby egzaminator nie umial tego zrobic :) stary zrobiles blad mogles powiedziec :)

zdalem na czarnym suzuki bez problemu. Nie jest to nowka z salonu, ale bez przesady, daje rade ;). P.S. jesli wbity jest luz, to odpalisz z rozlozona 'kosa'.

dobry masz telefon :) hehe ;D

dzeyson - pożyjemy zobaczymy, ciekawe jak bedziesz robił weselicho to czy nie kupisz.

Nic dziwnego że dwa razy nie zdałeś - motocykl na wysuniętej stopce bocznej ODPALI ale po wrzuceniu biegu zgaśnie a ztego co napisałaś wynikało że chcieli tylko odpalić więc wszystko było jak najbardziej ok !!
a skoro był słaby i szarpał to może ssania powinieneś użyć skoro silnik był zimny !!
a potem tacy wyrabiają opinię motocyklistom - proponuję podszkolić się trochę !!!

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org