Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Posłuchaj człowiecze |
Agent22 Jedziesz swoim autem z kumplem...on wraca twoim ty wracasz autem klienta .. zapewne tak bylo wiec ile zrobil km?20? heh Wiem cos o taksowkarzach i pijani sa dojeni przez nich do czysta :) Tobiasz
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Posłuchaj człowiecze |
no tak ;] „ Kto nie szanuje i nie ceni swej przeszłości, Nie jest godzien szacunku teraźniejszości, Ani prawa do przyszłości.” Józef Piłsudski
|
|
Prosilbym o numery do tych busow:) a ile bagazy najczesciej daja zabierac ze soba?
|
|
Luka_sz, w Łomży są dwie firmy MPT i w obu jest taksówka o numerze bocznym 21. Wypadałoby żebyś określił chociaż kolor lub markę samochodu, (jeśli oczywiście pamiętasz) bo jednemu z tych panów robisz krzywdę pomawiając go o oszustwo. Nawet wśród nich zdarzają się uczciwi ludzie. Pozdrawiam.
|
|
Czy wie ktoś może co za 2 samoloty kręcą sobie rundki nad łomżą :> Tylko ja to zauwazylem?? „ Kto nie szanuje i nie ceni swej przeszłości, Nie jest godzien szacunku teraźniejszości, Ani prawa do przyszłości.” Józef Piłsudski
|
|
ja słyszałam nic nie widziałam Tobiasz
|
|
Jak dla mnie to ten caly Luka_sz jest pajacem. Skoro wie kto go "oszukał" ma nr boczny telefon do centrali z której zamawial auto to powinien zadzwonic lub tam podjechac (chyba ze jest znów pijany) i wyjasnic sytuacje. Trzeba naprawde byc frajerem zeby oczerniac na forum konkretną osobe "pana z numerem bocznym 21" bez jakiej kolwiek próby wyprostowania osobiscie calej sytuacji z TAXI MPT.
|
|
to nie samoloty, 2 wrony gupki zobaczyli „ Kto nie szanuje i nie ceni swej przeszłości, Nie jest godzien szacunku teraźniejszości, Ani prawa do przyszłości.” Józef Piłsudski
|
|
Właśnie siedzę w pracy i też widzę jak zataczają kółeczka :) wydaje mi się że to jakieś wojskowe samoloty może maja jakieś loty ćwiczebne czy coś takiego... „ Kto nie szanuje i nie ceni swej przeszłości, Nie jest godzien szacunku teraźniejszości, Ani prawa do przyszłości.” Józef Piłsudski
|
|
Jasiu smietana wrony to Ci rozum juz dawno wydziobały... A jeżeli widzisz wrony a reszta samoloty to to że nie ma ciepłej wody do jutra to nie znaczy ze nie trzeba oczu rano przemywac...
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |