piątek, 29 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Dlaczego w Łomży nie ma pociągów?

Jak ktoś cos wiem to niech pisze???

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Dlaczego w Łomży nie ma pociągów?

ja robię w abc jazdy i bez problemu z wpłatą pieniędzy... pierwsza ratę (wysokość zależy tylko i wyłącznie od kursanta) wpłaciłam dopiero po zakończonych wykładach!Wiadomo, że do egzaminu trzeba wpłacić wszystko, bo papierka nie dostaniesz. Jeśli chodzi o wykłady to godziny były dostosowane też do kursantów i nie ma w ogóle opcji żeby nie przyjśc na wykład :D Ale to też kwestia pewnie dogadania czy się chce chodzić czy tylko papier na koniec wystarczy. :P

sobota , niedziela dni Zambrowa , a 13 czerwca festyn browaru Łomza w Łomży oczywiscie, ale wystarczy ma mieście oczy otworzyć i moża zobaczyć gdzie i co sie dzieje...

Robimy dla Polski dużo, bardzo dużo...
Aż trudno wymienić

katrina ale Z CIEBIE JEST EGOISTKA !!.

wiesz pójdziesz do sklepu "A" kupisz tą bułkę a na forum możesz dowiedzieć się że 5 km dalej jest sklep "B" gdzie te bułki są 3 grosze tańsze i już oszczędzasz więc to nie dokońca takie bezsensowne:P

Co myślicie o pomyśle by starówka zyskała nowe oblicze?
Ja uważam że jest to bardzo dobry pomysł, te miasto "umiera" a Pan Prezydent mówi NIE!!! czyżby uważał że jeden ogródek wystarczy? tylko dla kogo? chyba że Pan Prezydent czerpie korzyści z tego jednego jedynego ogródka, który nie dla wszystkich jest, a już napewno nie dla ludzi którzy chcieliby wypić coś innego niż piwko,może coś zjeść innego niż chipsy? itp. Sama miałam przykład kiedy podeszło do mnie pare osób pytając się gdzie mogliby wypić kawę, hmm...pomyślałam, że jedynie obskurny polonez jest, ale to było tym ludziom nie po drodze. Przecież nie mogłam ich wysłać do baru(?) pod ratuszem itp klubów dla młodzieży

Także ja osobiście jestem za tym by Łomża/Starówka zaczęła żyć!!!!!

Pozdrawiam wszystkich

Trzeba poczekać , a potem wybrać Zajkowskiego na prezydenta , i normalnych radnych , bo sami widzicie 4 lata człowiek się denerwuje tylko .

lipa w tych rutkach jak diabli nie spawaja siatki tylko druciki zatapiaja zdaza

sie ze zapomno nawet kumplowi sie trafilo kilka

„ Kto nie szanuje i nie ceni swej przeszłości,
Nie jest godzien szacunku teraźniejszości,
Ani prawa do przyszłości.”

Józef Piłsudski

Witam chciał bym poruszyć temat oszustw przez naszych biednych taksówkarzy. Wraz z narzeczoną zamówiłem usługę polegającą na odwiezieniu nas naszym autem. Kurs Kupiski Stare- Łomża południe. Ja niestety byłem pod wpływem alkoholu i w sumie wtedy nie interesowała mnie cena usługi-poszedłem do domu. Rano ku mojemu zdziwieniu kwota jaką zapłaciliśmy to 200zł. Jej wydało sie to dziwne aczkolwiek nie chciała się z nimi kłócić i zapłaciła tą astronomiczną kwotę. Wiem że numer boczny tego pana to 21. więc dla każdego z was kto korzysta z usług tej korporacji uwaga na pana z numerem bocznym 21 . Jeżeli ktoś z was wie co mogę z tym zrobić proszę o małą pomoc.

a ja chciałbym stworzyć zespół plastikowy lub szklany, ewentualnie drewniany...:)

Takos

Nasza Starowka nie jest taka jak w poznaniu tutaj (spoleczniaki) bo onich mowa nie dzadza zycia i nic tu niebedzie bedo tylko skargi i tyle kiedys przeciesz chcieli by ogrodek byl do godziny00:00 to sie niezgodzily stare babki taka prawda

nie od dziś wiadomo, że taksiarze naciągają "podpitych" ludzi :)

no ja myslalem ze to ten prom laduje ( tj wchodzi w atmosfere) ale on juz wszesniej wyladowal ;p wiec gdzie sprawdzis na jakiej website co to bylo..?

michu aleks, a Ty już miałeś MS? Jak to wygląda w Gdańsku? Jak wrażenie ludzi którzy również tego samego dnia co Ty to robili?

Raczej chodzi mi o rejony Łomży... A nie ma coś później, tak po min. 10 czerwca? :] ludzie, czy w tej Łomży coś da się załatwić, czy do 3 razy w roku...

wszedzie fajnie

Takos

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org