piątek, 29 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Co teraz powiecie "madrale"???

Treść jest ukryta

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Co teraz powiecie "madrale"???

Treść jest ukryta

:D święte słowa... hehe... Praktycznie wszędzie sprawdzają dowody wiec "małolaci" raczej wejscia do rzymianki nie mają, ale szczerze powiedziawszy to czasami ten "małolat" potrafi zachować sie lepiej i kulturalniej niz niejeden dojrzalszy "git" hehe :D A tak apropos to ostatnio duzo sie mowi widze na temat rzymianki... No ale przyznam że od pewnego czasu naprawde sie tam zmieniło także moim zdaniem... Co niektorzy dostali zakaz wstępu i jest spokój... A co do klubów, to każdy idzie tam, gdzie mu odpowiada...

Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie
" Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca"
"Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz

...a nawiązując do Ciebie prezes504, z własnych doświadczeń (chociaż sie może powtórze) niektory gosc ze wsi blyszczy wiekszą kulturą i obyciem niż typowo miastowy cwaniaczek dajmy na to z y... c... bawiący sie za pieniązki rodziców ;) A tak wogole to co? Ze wsi to już nie człowiek? Czym sie różni od pana z "miasta" Łomża ;) heheeh....

Takos

a po jakim czasie od tsf mozna dzwonic do komendy zeby sie dowiedziec np dokladny czas z tesu?i co z ms? ciekawi mnie tez po ilu dniach oni dostaja papiery ze szkolki wie ktos ?

Treść jest ukryta

damsobie reke uciac ze ten kolezka z 0:42 niepalil papiersoa ;))

Ogólnie fajne spędzenie czasu przy Paintball'u , nawet warte niezłych sińców czasem :-) . Hehe jestem ciekaw które papierosy mają takie "knoty" ;> ;-)))

to zalezy od osoby do ktorej zglaszasz sie na kurs, z tego co wiem to wszedzie mozna rozlozyc na raty, a po ile - to zalezy od ceny kursu ;)

TSF i TWO nie przejmujcie się...Nie jest tak źle! Wyobrazcie sobie, ze u mnie 9 czerwca minie trzy miesiace jak sprawdzaja mi ankiete bezp.!!! Jestem po tsf i two oraz po ms(to było jeszcze zimą;)), jak sprawdza ankiete dopiero bede miała wz i komisje lekarska...Strasznie długo to trwa!!! Słyszałam,ze robia to celowo, aby w tym roku przyjac jak najmniej osob...Nie wiem ile w tym prawdy,ale...konczy mi sie cierpliwosc;)

KWP Białystok

Santreo

ostatecznie chyba jednak wybiore OŚK "Daniel" . wielkie dzieki. Pozdrawiam

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org