Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Co teraz powiecie "madrale"??? |
Treść jest ukryta
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Co teraz powiecie "madrale"??? |
Treść jest ukryta
|
|
:D święte słowa... hehe... Praktycznie wszędzie sprawdzają dowody wiec "małolaci" raczej wejscia do rzymianki nie mają, ale szczerze powiedziawszy to czasami ten "małolat" potrafi zachować sie lepiej i kulturalniej niz niejeden dojrzalszy "git" hehe :D A tak apropos to ostatnio duzo sie mowi widze na temat rzymianki... No ale przyznam że od pewnego czasu naprawde sie tam zmieniło także moim zdaniem... Co niektorzy dostali zakaz wstępu i jest spokój... A co do klubów, to każdy idzie tam, gdzie mu odpowiada... Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
...a nawiązując do Ciebie prezes504, z własnych doświadczeń (chociaż sie może powtórze) niektory gosc ze wsi blyszczy wiekszą kulturą i obyciem niż typowo miastowy cwaniaczek dajmy na to z y... c... bawiący sie za pieniązki rodziców ;) A tak wogole to co? Ze wsi to już nie człowiek? Czym sie różni od pana z "miasta" Łomża ;) heheeh.... Takos
|
|
a po jakim czasie od tsf mozna dzwonic do komendy zeby sie dowiedziec np dokladny czas z tesu?i co z ms? ciekawi mnie tez po ilu dniach oni dostaja papiery ze szkolki wie ktos ?
|
|
Treść jest ukryta
|
|
damsobie reke uciac ze ten kolezka z 0:42 niepalil papiersoa ;))
|
|
Ogólnie fajne spędzenie czasu przy Paintball'u , nawet warte niezłych sińców czasem :-) . Hehe jestem ciekaw które papierosy mają takie "knoty" ;> ;-)))
|
|
to zalezy od osoby do ktorej zglaszasz sie na kurs, z tego co wiem to wszedzie mozna rozlozyc na raty, a po ile - to zalezy od ceny kursu ;)
|
|
TSF i TWO nie przejmujcie się...Nie jest tak źle! Wyobrazcie sobie, ze u mnie 9 czerwca minie trzy miesiace jak sprawdzaja mi ankiete bezp.!!! Jestem po tsf i two oraz po ms(to było jeszcze zimą;)), jak sprawdza ankiete dopiero bede miała wz i komisje lekarska...Strasznie długo to trwa!!! Słyszałam,ze robia to celowo, aby w tym roku przyjac jak najmniej osob...Nie wiem ile w tym prawdy,ale...konczy mi sie cierpliwosc;) KWP Białystok Santreo
|
|
ostatecznie chyba jednak wybiore OŚK "Daniel" . wielkie dzieki. Pozdrawiam
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |