piątek, 29 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Musi być bardzo przystojny

Przykładnie ukarać i nie ma, że boli, bo zamiast drzewa w następnym zajściu możesz być TY szanowny forumowiczu.
Macie ochotę, aby jakieś pindy bez prawka szalały po drogach ?????

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Musi być bardzo przystojny

do vivera , proponuje przejechać sie bemką 535 bi turbo, ( moc 272 km } najlepszy motor diesla jaki kiedykolwiek powstał w bmw czy ktos kiedys powiedziałby ze auto z silnikiem diesla bedzie mialo taka moc ?

a ja polecam nowo powstaly salon Dafne na pilsudskiego mila obsluga dziewczyna z doswiadczeniem wiele lat pracowala w stanach wie co robi i nie drogo a i kawe i ciacho mozna dostactylko oby sie nie popsulo jak juz zaistnieja na rynku

w konarzycach robią takie ogrodzenia

Polecam również firmę w Konarzycach, nie mam niestety namiarów.

Na dzień dzisiejszy jeszcze istnieje Dom dziecka, że w tym roku ma być przeniesiony na ul. Rybaki powszechnie jest wiadome. Natomiast nic oficjalnie się nie informuje mieszkańców Łomży że w budynku po domu D. na ul Polnej prawdopodobnie ma powstać ośrodek dla młodzieży trudnej z całej Polski na około 200 miejsc. Następny prezent po Czeczenach od władz Miasta. Czy ktoś zna bliżej temat proszę o info.

Takos

ty ze podobno bursa ma byc

też słyszałem o tej bursie

ciężko nazwać stałą klientką, osobę która pracowała i została zwolniona..czy też chciałabym pracować a nie było jej dane...a ten erotic otwieraj sobie i zatrudnij potrzebującą Panią, która tak idealnie zna taktyki sprzedażowe...wręcz wykwalifikowana ekspedientka..Pozdrawiamy mile wypowiadających się:)

heheheheeeee....żałosne jest w ogóle to, że sie naiwna istoto zgodziłaś na taki układ...firma skorzystała z okazji że trafił sie im tak tani pracownik.

Kierownik chocby nie wiem jak był dobry to i tak wyjdzie na to, że jest najgorszy:)
Co do sklepu to ubrania sa markowe i dobre gatunkowo...osobiście kupuje ciuszki w prezencie dla bratanka, sklep jest schludny a Panie w nim pracujące miłe i pomocne.
Zazdrosna konkurencjo i bezrobotne Panie bierzcie z dziewczyn przykład...zacznijcie pracować na własny sukces !!!!

własny sukces,,,,hehe,,,podpieranie siĘ o ladę nazywacie sukcesem...GRATULACJE!!

"Mistrz418" jest zwykłym dyletantem, dlatego pisze, co mu ślina na język przyniesie.

Wydaje mi się że to nie są już wypowiedzi ogólne tylko przepychanki słowne między .WNC a kimś z poprzedniej ekipy.Jedna rzecz tylko mnie dziwi-Odpisując na zarzuty KLIENTEK(wróżkami to WY nie jesteście}Same mięchem rzucacie".znalazło sie bydło,ITP. "Obsługa sklepu WENICE nazywa BYDŁEM swoich klientów.I jak to się ma do WASZEJ Renomy i marki sklepu.?DObra rada jak macie coś odpisac to z klasą BO HAMSTWEM to wy się już nie popisujcie.

łykacie jak pelikan, każdy farmazon :)

Treść jest ukryta

1000 zlotych za kawal onucy zeby sie nio owinońć... pojebac takie gowno i ksiedzowi za co dawac ? jak **** poszet na ksiendza to jego problem, jak mje wystawi fakturke albo chociaz da paragonik to mu moge zaplacic a tak to niech wypierdala kocmoluch

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org