Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Kościoła skok na kasę i ziemię |
A kiedy byś tak robił wypad bo trochę pod jarany tym jestem;P A ile tak w ogóle masz lat i skąd jesteś?:P
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Kościoła skok na kasę i ziemię |
Ten wypadek był po południu a z czego był słynny to zapytaj starszych kolegów jest to były policjant z kryminalnej który bił na komendzie winnych i niewinnych dawno mnie tu nie było w łomży ale go poznałem jezdzi na taksówce teraz
|
|
muzykę na płyte to tylko przez kompa-nero hehe. a potem to juz rec i gitara
|
|
Takie tumany jak ty CPH, trafią na śmietnik historii. Zabytki architektury, a wśród nich kościoły zostaną dla następnych pokoleń, jako świdectwo minionych czasów.
|
|
Treść jest ukryta
|
|
blondloczek1 - Ty kościelny pachołku czarnej mafii , tylko koscioły w Łomzy są zabytkami???? tylko na nie wiecznie ma isc kasa??? , niema nic innego w tym miescie do remontu??? , klep paciory i dawaj na tace to lepszymi furami będą te czarne mendy jezdzić , nikt ich nie sprawdzi ile wydali na ten remont a ile poszło na " inne" cele , nie płacą podatków , nikt ich nie kontroluje , i jeszcze z naszych podatków dla nich idzie !!! Tylko kościoły kórw i kościoły , co roku remonty kościołów albo stawiają nowe , ile jeszcze kościołów nam postawią , zeby je póżniej remontować??? a może jakąś szkołe by wyremontowali za tą kase ???
|
|
. . . o WIELKI sponsorze przybądź . . . serdecznie Cię prosimy Uwaga!!! nabity :)))))
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Po co remontować szkołę? Przecież nad ludźmi niewykształconymi łatwiej się panuje...
|
|
A które to koscioły w Łomży wymagają jeszcze remontu??Wydaje mi się że te najstarsze są już wyremontowane. Noł-nejm i lokkko616- zgadzam się z Wami.Na remont kosciołów dadzą Moherowe berety a kto da na remont szkół??
|
|
Scorp widać jaki ty inteligentny nie ON tylko ONA pisze widzę ze na lekcje polskiego się nie chodziło chyba,poza tym mowie jeszcze raz jak ci coś przeszkadza to po co tu wchodzisz i czytasz nie interesują cie tatuaże to zajmij się czymś innym i nie wtrącaj się w rozmowę.
|
|
Treść jest ukryta
|
|
bts szymanscy !! sprubuj u nich. Freeway napisał(a): `
|
|
witam. jest gdzies w lomzy takowy? odrazu zaznaczam, dzieci i trole, darujcie sobie teksty typu mc donald, bo swiadczy to tylko o waszym kompleksie malego i tego, jak duzo wiejskiego ludu w tym oto miescie.
|
|
Fajny nick Spy czyli rodzaj nijaki. Jeśli nawet taki sklep byś znalazł czy znalazła bo jak wspomniałem to trudno cię określić, więc myślę że nie trzeba tu wielkich mądrości posiadać by wiedzieć że jeśli artykuł trafi na przeróbkę w celu wystawienia go w sklepie to sam w sobie już posiada tzw. ,,zdrową chemię" która bynajmniej zapobiega starzeniu się artykułów. Ja zaś osobiście niektóre artykuły kupuję bezpośrednio od jak to Spy określa wiejskiego ludu. Oczywiście sprawdzonych ludzi.
|
|
Masz wiadomosc w skrzynce :)
|
|
Naucz się czytac ze zrozumieniem, gość pytał o autobus z, a nie do Warszawy. Chcociaż z kontekstu tego pytania, można by również wywnioskować że gość pyta czy w soboty rano do Łomży przyjeźdża autobus marki "Warszawa" ;)
|
|
Na rynku:) przy dworcu :) od ludziów ze wsi czyli ode mnie :).Pozdrawiam
|
|
u Ździśka :)
|
|
Na niemcewicza już tego sklepu nie ma . Po dwóch miesiącach został zamkniety.
|
|
Abo Aktivia xD
|
|
Tak wogóle to co to jest "zdrowa zywność" wg mnie to chwyt marketingowy na który łapią sie naiwniacy. Nie ma zdrowej zywnosci tylko jest nie przetworzona czyli w naturalnej postaci. Co do tej maki Spy to w sklepach mąka oznaczona 850 to maka pszenna, a jezeli ty szukasz mąki z oznaczeniem 3000 to lepiej popytaj o make ORKISZOWĄ. Zawsze też możesz kupic takową na allegro.
|
|
nie wiadomo jeszcze chyba idz do biura to tam ci powiedzo co wiedzo
|
|
+++++++++++++++++++++++++++++++++++ i to nie dlatego,ze grajewiakiem jestem ale znam ludzi z zespołu i miałem przyjemność być na weselu przez nich prowadzonym. :) ZADOWOLENIE 100%
|
|
Mam pytanie : czy są jeszcze te wyjazdy terenowe spod stacji bp ?
|
|
wie może ktoś coś o meczu? "Ja jestem wolny, mam swoje zdanie, to czego pragnę to świat bez granic." Chocolate Spoon
|
|
Wybiera sie ktos dzis do Jamy?gdzie wogole w soboty imprezujecie skoro lokale swieca pustkami?:)z gory dzieki za jakies namiary na miejsce gdzie jest wiecej niz garstka osob:)
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Jak już zabierasz głos, to przynajmiej skup się na ortografii, bo tutaj kulejesz szaraczku.
|
|
Joga Bonito
|
|
wkońcu!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
Do "mastera" trochę ci brakuje ;) Ale fakt HDR !!!
|
|
gdzie jest pttk w łomży ??
|
|
wczoraj byłam było niestety sporo ludzi (w amnesii 3 osoby) Jeszcze cieszy się powodzeniem na nasze nieszczęście Dawajcie za tydzień do Amnesii Pokażmy na co nas stać. Wszyscyyyyyy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
Jak masz roaming to tak ale płacisz dodatkowo i to nie małą kasę „ Kto nie szanuje i nie ceni swej przeszłości, Nie jest godzien szacunku teraźniejszości, Ani prawa do przyszłości.” Józef Piłsudski
|
|
Akurat w Amnesji nie 3 osoby;p łącznie spokojnie około 40-50 na parkiecie się zebrało. Co kozak bo parkiet duży i nie trzeba robić śledzika w tańcu :) Konkurencja działa:) Wczoraj w Amnesji zrobili niespodziankę. Darmowe Drinki. Dobry marketing. Najważniejsze to dobra opinia o lokalu i wrażenia. Co do ochrony to jestem pozytywnie zszokowany. Człowiek wchodzi a tu proszę dziękuję zapraszam :D FRANCJA ELEGANCJA:D Przyjmując za "wzór" wawę nie spotkałem się z czymś takim. I jak zwykle do dociekliwych bo sporo tu takich. Nie jestem jak to mówią " z konkurencji" tylko student co ma trochę oleju w głowie a impreza to nie zwykłe "napij się i zapomnij" ;p
|
|
Klub After Statoil ;p
|
|
Na pewno są tacy pracodawcy co nie pytają a co ważniejsze takie kobietki są bardziej cenione w pracy za ich sumienność i jakoś!!!
|
|
To zalezy do gdzie sie wybierasz ? W wiekszym miescie wystarczy WI-Fi !!! Ja mam 2mb/s i wiesz co w zlupelnosci wystaczy neostrada przy tym to gowno !
|
|
To fakt masz racje w niemczego jest duzo hotspotow wysarczy wlaczyc kompa i juz masz polaczenie
|
|
Info do wszystkich zainteresowanych dzisiaj gra na stolikach w Amnesi na sienkiewicza start godz 19
|
|
Edek masz masz, ja mam 33 i już jestem na ukończeniu procedury tylko ankieta bezpieczeństwa jest w opracowaniu a wszystko mam już za sobą. Zaczołem całą procedure 26 marca. Szybko idzie.
|
|
Hej. Możesz cos napisać więcej. Z góry dzięki i pzdr.
|
|
nie te grabowo jest za stawiskami
|
|
Do Kobieta20 Widzę, że jesteś po MS w Poznaniu.Ja też będę miał w tym tygodniu MS.Powiedz mi czy trudno jest zdać ten egzamin,trudne są pytania,rozmowa z psychologiem i cały egzamin ile czasu zajmuje???Jakie pytania Tobie zadawał psycholog, o co pytał???Pozdrawiam
|
|
a bardzo prosze ;) piątki i soboty :D a wejsciówki zalerzy ale praktycznie wogole nie ma :D ale zazwyczaj jak juz to w soboty chyba 5 zyla :D hehe Takos
|
|
w piatki tez czasami panowie 5 zł a panie gratis hehe:)
|
|
Ja mam tel w orange. Jak wyjeżdżałam za granicę po prostu po przekroczeniu granicy musiałam wyłączyć i włączyć tel. i Wszystko działało.
|
|
to samo hcialem napisac, kiosk ruchu z definicji nie jest prywatny
|
|
Treść jest ukryta
|
|
http://dabroz.scythe.pl/2008/10/27/tone_mapping_plus_occlusion_query Kiszka to kiszka.))) "Bo nie jest światło, by pod korcem stało." Jestem przeciwny aborcji, bo jak pokazuje życie, wyskrobano nie tych, co trzeba. "Zauważyłem, że wszyscy którzy są za aborcją, zdążyli się urodzić." - Ronald Reagan
|
|
MPGK i M ul. Poznańska 141, tel. 0 86 218 64 88. Były ogłoszenia, ze oni przyjmują nieodpłatnie tego rodzaju odpady do utylizacji. Trzeba jednak samemu tam dowieźć. Najlepiej zatelefonuj!!!
|
|
jadł ktos ta "największą pizze w mieście"? :P
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |