Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
a miało być tak zielono!- |
wy sie zastanówcie co wy piszecie xD myślicie że dla 1 autokara kopaczy i kilku reporterów zagranicznych ktoś remontowałby ulice i chodniki hehe conajwyżej miasto szarpnęłoby się na chodnik od Poloneza do Stadionu z tymi czeczenami to też pojechaliście :P czy wam się na prawdę wydaje że kopacze wyszliby se od tak na miasto ? jeżeli już to w zorganizowanej ekipie z ochroną i policją :P to Polska xD napinaczy wielu albo że 5 tys na stadion przyjdzie hehehehehe normalnie nie mogę dawno takiej beki nie miałem
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: a miało być tak zielono!- |
Ale dobrze, dosyc juz na ten temat, bo widze, ze jak czlowiek zapyta o konkrety, to nikt nic nie wie, ale do obrabiania tylkow tym, ktorzy sie teraz bronic nie moga, bo siedza wszyscy pierwsi! TEMAT UWAZAM ZA ZAMKNIETY, SZCZEGOLNIE NA TYM FORUM!
|
|
Cukiernia okruszek DiDi
|
|
Ale wy jestescie leszcze macie rozkminy o dextro wiem ze to mocny koks w połączeniu z kretą :) hahaha sama kreta starczy nie trzeba zadnych transporterów na początek to sobie dzieciaku na sucho jeb*** z pół roku i dopiero za krete sie bierz na początek mono jakies i bez diety ci pójdzie dieta jest dla zaawansowanych w tym sporcie a nia dla chudzin ważących 60-70 kg jak sie ma tak małą mase nie potrzeba dobrej diety zeby wykarmic malutkie mięsnie Sławek Gocłowski błysnął swoją inteligencją o tym % białka i ww no kur** takiej głupoty to jeszcze nie czytałem z jakiej paki do hu** organizm nie mógł by przyswoic więcej niz napisałes??? próbowałes juz??? zresztą te 40% białka to z ilu gram odżywki ma byc bo to co napisałes to tak jak ja bym napisał "jedz 34,3 % białka i bedziesz rósł " to muszą byc konkretne gramy bo w procentach to nie wiem ocb tak jak sie zaleca od 2 do 3 g białka na kg masy a nia 40 % białka na człowieka hahahaha pozdr dla ciebie masz bardzo twórczy umysł tworząc takie bajki :) istny Krasicki
|
|
No właśnie poćwiczę na sucho narazie.. i mimo ze chce przybrać kg to nie mieszczę się w przedziale który podałeś ;] Poza tym napisałem ze nie potrzebuje już rad takich ekspertów jak ty xD ;) na **** wjeżdżasz jeden na drugiego ZAMYKAM TEMAT hah Dziękuję wszystkim za cenne rady ;]
|
|
a ja marysia lat 7 moze sie umowimy?
|
|
Treść jest ukryta
|