piątek, 29 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
a miało być tak zielono!-

wy sie zastanówcie co wy piszecie xD

myślicie że dla 1 autokara kopaczy i kilku reporterów zagranicznych ktoś remontowałby ulice i chodniki hehe conajwyżej miasto szarpnęłoby się na chodnik od Poloneza do Stadionu

z tymi czeczenami to też pojechaliście :P czy wam się na prawdę wydaje że kopacze wyszliby se od tak na miasto ? jeżeli już to w zorganizowanej ekipie z ochroną i policją :P to Polska xD napinaczy wielu

albo że 5 tys na stadion przyjdzie hehehehehe

normalnie nie mogę
dawno takiej beki nie miałem

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: a miało być tak zielono!-

Ale dobrze, dosyc juz na ten temat, bo widze, ze jak czlowiek zapyta o konkrety, to nikt nic nie wie, ale do obrabiania tylkow tym, ktorzy sie teraz bronic nie moga, bo siedza wszyscy pierwsi!

TEMAT UWAZAM ZA ZAMKNIETY, SZCZEGOLNIE NA TYM FORUM!

Cukiernia okruszek

DiDi

Ale wy jestescie leszcze macie rozkminy o dextro wiem ze to mocny koks w połączeniu z kretą :) hahaha sama kreta starczy nie trzeba zadnych transporterów na początek to sobie dzieciaku na sucho jeb*** z pół roku i dopiero za krete sie bierz na początek mono jakies i bez diety ci pójdzie dieta jest dla zaawansowanych w tym sporcie a nia dla chudzin ważących 60-70 kg jak sie ma tak małą mase nie potrzeba dobrej diety zeby wykarmic malutkie mięsnie
Sławek Gocłowski błysnął swoją inteligencją o tym % białka i ww no kur** takiej głupoty to jeszcze nie czytałem z jakiej paki do hu** organizm nie mógł by przyswoic więcej niz napisałes??? próbowałes juz??? zresztą te 40% białka to z ilu gram odżywki ma byc bo to co napisałes to tak jak ja bym napisał "jedz 34,3 % białka i bedziesz rósł " to muszą byc konkretne gramy bo w procentach to nie wiem ocb tak jak sie zaleca od 2 do 3 g białka na kg masy a nia 40 % białka na człowieka hahahaha pozdr dla ciebie masz bardzo twórczy umysł tworząc takie bajki :) istny Krasicki

No właśnie poćwiczę na sucho narazie.. i mimo ze chce przybrać kg to nie mieszczę się w przedziale który podałeś ;]

Poza tym napisałem ze nie potrzebuje już rad takich ekspertów jak ty xD

;) na **** wjeżdżasz jeden na drugiego ZAMYKAM TEMAT hah

Dziękuję wszystkim za cenne rady ;]

a ja marysia lat 7 moze sie umowimy?

Treść jest ukryta

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org