piątek, 29 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Kryzys dotarł do Łomży

Hehe :] z takimi wynikami jaki masz na ŁKSik możemy tylko pomarzyć o Jełro hehe :>

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Kryzys dotarł do Łomży

Witam może ktoś z was wie gdzie można kupić fontany tortowe? w jakim sklepie? Najlepiej kilka paczek. Z góry dziękuje!

?

आलू के लिए पोलैंड डंडे के लिए भूमि और भारतीय भारत के लिए

mozesz kupic w pierwszej lepszej cukiernii ale tam drogo. widziałam w stokrotce takie i w Kauflandzie. albo na allegro zamów tam sie najlepiej opłaca

stażowe już przelali a dokładnie to wczoraj wieczorem, więc może te z kursów też już są.

Pontifex Mal:
Ogolnie, nie wtracam sie w cala ta dyskusje, ktora mozna przeczytac kilka postow wyzej, bo wiele osob pisalo takie glupoty, ze az glowa boli, nie majac pojecia o kim i o czym pisza, ale mniejsza z tym.
Ja z ta sprawa jestem w pewien sposob blisko zwiazana od dnia 17go kwietnia 2007 i jest dla mnie bardzo wazna, dlatego pytam, czy ktos cos wie o tym, co sie dzialo 8go i 11go maja w sadzie. Mieszkam za granica i nie mam dostepu do lomzynskich gazet, a w necie nie moge nic znalezc o w/w odslonach procesu, dlatego pytam o to na forum, ale pewnie masz racje, ze po przeczytaniu niektorych wypowiedzi kazdy normalny czlowiek powinien dojsc do wniosku, ze nie jest to odpowiednie miejsce na rozmowe o tej sprawie. OK, niewazne. Moze uda mi sie zdobyc te informacje gdzie indziej;)

D****Z18 po co Ci ten stadion jak nie ma kto na nim grać? moze jest to stadion ŁKSu ale z takimi wynikami to lepiej zeby nie bylo tego stadionu, a oni zawsze w okregowce moga grac w Piątnicy.

ale ty jestej poje.... debil normalnie

haha, cudów Wam się zachciewa

czeczeni zaczepiali by piłkarzy, pół miast polowało na piłkarzy, żeby ich zobaczyć. Ludzie, nie kompromitujcie się, Łomża się do tego nie nadaje. Najbliższe euro od Łomży będą w Warszawie oraz Gdańsku, i teraz pytanie, ciekawe, jak dotrą piłkarze na mecz, po 2 h jazdy napewno dostaną 5:0, bo zmęczą się to podróżą.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org