Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
To wszystko w trosce o Polskę !!! |
Niezgadzam sie z Toba bo każdy z nas ma jakies zdanie i opinie, Ty mówisz i myślisz swoje a ktoś inny inaczej, ale niemożna oceniać kogoś tylko po nicku albo po tym co pisze jeżeli sie tej osoby niezna, a wyrazic opinie każdy moze! A pytania dotyczące tego poco ci to sią nienamiejscu, każdy robi to co chce i naco ma ochote, ja miałam ochote zrobić tatuaż i go zrobiłam i nieobchodzi mnie czyjeś zdanie bo jednemu to sie podoba drugiemu nie, to tak jak palenie picie czy branie narkotyków.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: To wszystko w trosce o Polskę !!! |
chlopak spoko tam kseruje szybko i dobrze, cena 10 gr nawet za taka ilosc to taniocha jak na lomze :)
|
|
ok
|
|
a tam nie bede zasmiecał forum głupotami
|
|
ok . Ładanym i pięknym trzeba się chwalić . Tylko biedaku co ty wkleisz. masz protosopa ? hłe hłe .Od papierosów są atraszne zmarszczki. A dzieci kochany to ja jeszcze wszystkich nie mam. Wychodzą taki śliczne że im więcej tym lepiej . Popatrz na to inaczej do 40 jeszcze trochę a niektórzy jeszcze chca i mogą. Nie martw się sa teraz rózne środki . przydałoby sie abys miał chociaz jedno swoje. Bob budowniczy zawsze da radę. Ala mam nadzieję że już wiesz po ile cyt "znaczki" jeżeli już nie masz na temat poczty nic do powiedzenia to się zniej zwolnij albo załóż osobny watek np pabloz4. Nie każdy chce czytać tutaj o twoich kompleksach .Daj szanse wypowiedzieć się innym na temat jakości usług pocztowych
|
|
a gdzie tu widzisz reklame?
|
|
nikt nie zauwazy
|
|
13 czerwca bedzie impreza organizowana przez browar Łomża.Wystąpi na niej zespół Perfect.
|
|
Od kiedy radio Gejstok może być nazywane "Polskim"??Od kiedy gejstok to Polska??Pełna nazwa powinna być "Białoruskie Radio Gejstok" !!! Śledź to NIE Polak i nikt mnie nie przekona ,że jest inaczej!!!
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |