piątek, 29 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Co zmieni bezpośrednie spotkanie O. Rydzyka z J. Dworakiem?

to Vista!! zgadłem?? masz viste??

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Co zmieni bezpośrednie spotkanie O. Rydzyka z J. Dworakiem?

Zycze szczescia w kiblu:))))

:)

ja mam swoje dwa dorosle plus 5 pieskow i jedna suczke urodzone wczoraj i szukam chetnych, sama jezdzilam za warszawe po psa i za minsk po sunke.
madziusmadzius ta sama cena co wszedzie w tej czesci polski-850

Pilnie poszukuje kateringu lub kucharki z obsługą na komunię 7 czerwca. Było juz wszystko umówione ale kucharka się rozchorowała i jestem na lodzie. Kontakt 783363379

Jak ma sraczkę to kup jej stoperan.

Jasiu

siedzi Baca na drzewie w bialymstoku... i piluje galaz...

nie mam tyle zaskurniakow, ale zazdroszcze

Takos

a moze podacie mi tytuł nutki wersji ze skrzypcami: eric prydz-pjanoo

Niezbyt ładne psy i do tego drogie. Fajniejsze są beagle, labradory pinczery średnie a akurat te wyglądają jak maskotki. Typowy piesek dla małej córeczki bogatej rodzinki która będzie traktowała go jak zabawkę aż w końcu za przeproszeniem upie**oli w dupę i piesek ląduje w lesie lub schronisku. Oczywiście są wyjątki wśród ludzi ale ten piesek mi się tak kojarzy:) Wyraziłem tylko swoje zdanie więc proszę bez bluzgów:D

walnij trzy browary i od razy sie sobie będziesz podobał

bogu dzięki że łomża takiej kaszany nie firmuje nazwa miasta , Kaszana.

jak mozna czu się Łomzyniakiem i iśc na imprezę radia białystok .Honoru nie macie ? i jeszcze Boys jakie radi tak impreza .Wolałbymżeby łomża kojarzyła się z czymś ambitniejszym . Szczęście że nikomu nie wpadł poroniony pomysł aby taką szmirę zorganizowac w Łomży

hej potrzeben mi sa informacje dotyczace rzgrywek szkoł podstawowych w polce nożnej oraz tenisa stołowego obie inprezy odbyly sie w Piątnicy jak ktos ma takowe informacje prosze o pomoc aha jeszcze jedno imprezy te odbywaly sie od wrzesnie 2008 roku prosze o pomoc

Хотелось бы, без хамства со стороны молодёжи, поговорить о культурных ценностях. К примеру, могут ли мирно сосуществовать две или несколько разных культур, без желания одной из них на первенство?

Są zwolennicy i takiej muzyki i takiego piwa i to było dla nich. Jest zasada "każdy towar znajduje swojego klienta".

rachunki TP sa też sa porozrywane .Na kopertach nie ma kto to roznosi .Rachunki porozwalane pod blokiem .

Otrzymująć kopertę bez oznaczenia operatora który to nosił możecie paść ofiara oszustwa / jak ? Wystarczy że ktoś podrukuje fakury i kopert takie jak n era tyle że zamiast konta ery będzie konto oszysta .Jeden na 10 się nabierze .I wystarczy

Koło stacji pryma jakiś roznosiciel wypieprzył rachunki TP .Nie chciało mu się nosić

Zawsze możecie zastrzec w TP sa na błękitnej linii 9393 aby rachunki były roznoszone przez Pocztę Polską . Jest pewnośc że otrzymacie nie dwa dni po terminie płatności ja ostatnie z TP SA

Alonso kretynie znaczek ma różne ceny w zależności od wagi rodzaju przesyłki, miejsca przeznaczenia oraz gabarytu . Chyba chodzi Ci o cenę przesyłek. I się tak nie unoś bo ci pompka wysiądzie . To że masz marną babkę to jeszcze nie powód a bez pompki nie da rady

Słusznie!!!Jak się było dobrym to nie ma się co wstydzić,chyba ,że się grało w LZS za skrzynię piwa.

zmien kompa, to dziala

„ Kto nie szanuje i nie ceni swej przeszłości,
Nie jest godzien szacunku teraźniejszości,
Ani prawa do przyszłości.”

Józef Piłsudski

i co miszczu, powiadasz ze zakladasz inteligente tematy? posty tez sa na temat?

gdzie najlepiej oplaca sie kserowac duza ilosc? ponad 500 sztuk? znajde gdzies taniej niz po 10 gr?

W sklepie "OFFICE CENTER" na Al. Legionów naprzeciwko parku przy "drzewnej" biora chyba 8 zł....

na przeciwko mazowieckiej (nie wiem jaka to ulica-wypadlo mi z glowy)
ja za oprawe pracy 90 stron w twarda okladke placilam 30 zl.

Na odłączenie Łomży od województwa "podlaskiego" nie ma raczej szans, jak ktoś wspomniał wyżej Warszawa nas nie chce a i Białystok nie puści...

Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie
" Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca"
"Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz

pabloz4 wg Twojej teorii Chiny teraz powinny być najbogatszym krajem świata.

Kryzys to wynik ryzykownych operacji na rynku walutowym. W sumach, które nawet nie zmieszczą się na forum.

Mały przykład: Kowalski od Nowaka pożycza 100 $ (który warty jest 150 zł) po roku musi oddać też 100 $( z tym, że już dolar dla Kowalskiego jest warty 250 zł).

Kowalski traci, zamyka fabrykę, firmę bo niestac go na spłatę długu. bo nie przewidział takie skoku wartości waluty.

Łomża jest fajnym małym spokojnym miastem i takim powinna zostać.
Rozwój mikroprzedsiębiorczości na pewno fajnie wpłynąłby na miasto.
Ale jakiś przemysł wytwórczy jest tu koniecznie potrzebny, powstanie fabryki jest potrzebne dla dalszego rozwoju miasta.

Tak w wielu znanych sprawach brał aktywny udział i WYGRAŁ !!!!

To duża różnica. 8zł to malutko, najtaniej chyba (tylko ciekawe czy to przypadkiem nie mówisz o bindowaniu).
Aneta1985: Za jedną sztukę tyle zapłaciłaś? Drogo.

Te testy akurat nie mają nic wspólnego z pracą policjanta hehehe liczenie klocków ile brakuje do pełnego sześcianu co to ma do bycia dobrym policjantem

Stadion nie jest ŁKSu tylko MPGKiM. Rusza modernizacja ale raczej nie przyszłościowa. Trybuna na 1700 miejsc? Narazie starczy ale nie będzie to stadion czysto piłkarski. Co zrobimy za pare lat gdy ŁKS podniesie się i zagra w I lidze a na stadion będzie przychodziło 5-6 tysięcy ludzi? Znów przebudowa? Jeśli lekkoatletyka w Łomży się rozwinie i zechcą zorganizować jakiś ogólnopolski turniej na który zjadą się ludzie z całej Polski to co? Super głosujmy na pana B. bo "postarał" się o stadion:) Jak mamy się rozwijać to robić coś z rozmachem. Ach nowe drogi no tak. Vivat polski rząd. Oni 0.5 kilometra drogi budują rok a Ty mówisz o nowych drgoach głównych i dojazdowych w 3 lata? Powie tylko z zażenowaniem "haha". Oczywiście że hotele pewnie jeszcze pewnie drapacze chmur bo banda grajków się zjechała. No i powód do odwiedzania Łomży "napisali w wybiórczej jest tam piękny hotel". Ludzie nie bądźcie śmieszni. Idźmy w normalnym kierunku rozwoju. Kolej, konserwacja rozbudowa i wykorzystanie zabytków i Narwi, dofinansowanie sportu i kultury (tak tak sezonowcy ŁKSu też). Ciekawe ilu z Forumowiczów wie że jesteśmy w strefie ZPP (Zielone Płuca Polski)? Jak myślicie czy przeciętny mieszkaniec zatłoczonego miasta wolałby odwedzić Łomżę gdyby zbudowali hotel dla jakichś tam piłkarzy czy gdyby Łomża i jej atuty przyodnicze były dobre rozreklamowane oraz gdyby wybudowali dobre połączenia kolejowe i człowiek mógł spokojnie sobie wsiąść i szybko dojechać na naszą piękną czystą ziemie? Nie pieprzcie mi tu że dzięki temu że gdyby Łomża stała by się miastem dla piłkarzy to od razu transformacja czary mary i wszystko pobudowane.

Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie
" Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca"
"Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz

Zgadzam się, ładna moneta, np z Janem Pawłem II to świetna pamiątka a z czasem może początek ciekawego hobby dla malucha. Sprawdź np tutaj http://www.enumizmatyczny.pl/prezenty-chrzest-komunie-c-55.html

buahaha ten znowu z Las Vegas wyjeżdza

Co do braku od kilku lat "Studia Lato" w Łomży, to istnieją dwie możliwości. Niechęć ze strony naszych kochanych władz, bądź samo radio nie chce tu przyjeżdżać. A znając nasze cudowne władze, to wiemy wszyscy jakie oni mają nastawienie do tego by COKOLWIEK się działo. Działo się coś w weekend majowy? Jakiekolwiek masowe imprezy w przeciągu ostatnich 3 lat można na palcach jednej ręki policzyć...

Bo do prewencji nie potrzebują az tak bardzo inteligentnych, tylko silne osoby z charakterem. Z doświadczenia wiem, że bardziej przyjmują ludzi po szkole średniej niż po wyższych studiach. ( oczywiście chodzi o prewencje)

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org