Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Pamietaj k...sie że Łomża to nie podlasie |
noł-nejm... tak naprawde zrobic masową impreze i dogodzic każdemu z muzyką to uwierz musiała by trwać jakies 5 dni bez przerwy chociaz i tak nie wiem czy wszyscy byli by zadowoleni ;) Oczywiscie nikt nie słucha disco polo i dla każdego to lipa hehe a tak naprawde gdzie nie podsłuchac (18-stki, wesela, grile na działce itp, itd) każdy po kilku głebszych co spiewa i przy czym sie bawi? :D hehe... Ale to oczywiscie tylko moje zdanie ;) Ma zowsze Łomża
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Pamietaj k...sie że Łomża to nie podlasie |
ʎpɐɹʇsoǝu oʞɔǝızp ǝıs ızpnq ɯʎpzɐʞ ʍ ɯǝsɐzɔ (-: ɯnɹoɟ ɐu ʎʇodnlƃ sǝıʞɐɾ ɔɐpɐƃod (-: ɔɐʍɹǝzoɹ ǝɥɔoɹʇ ǝıs ɐqǝzɹʇ zǝʇ ʞɐʇ - llɐʌnp
|
|
Grałeś tyle czasu to może pochwalił byś się Swoim nazwiskiem zdobytymi bramkami? http://www.rmfon.pl/play,38 "Polityka to sztuka zdobywania glosow biednych i pieniedzy bogatych w zamian za obietnice ochrony jednych przed drugimi."
|
|
człowiek się normalnie pyta o zakład pracy a pół mózgi jaja sobie robią
|
|
Akurat w Anglii byłem 2,5 roku i wiem ,że H&M to jak u nas Pepco prawie. Ciuchy po podłodze się walają itp...New Yorker też nie zbyt ciekawy sklep.O River Island się nie wypowiem. Co do Biedronki : Biedronka to sieć sklepów dyskontowych należących do spółki akcyjnej Jeronimo Martins Dystrybucja, której właścicielem jest portugalskie konsorcjum Jerónimo Martins. Pod względem ilości sklepów jest to największa w Polsce sieć handlowa. Biedronka posiada 1100 sklepów i zatrudnia 22 tys. pracowników (dane z 2008)[1]. Jej hasłem jest: "codziennie niskie ceny". W pierwszym półroczu 2007 odnotowano wzrost obrotów o 32,4% w stosunku do ub. roku.[1] Dzisiaj pewnie mają już 1200 punktów lub więcej. W innych miastach też są Biedronki na każdym osiedlu i nikt tak ie biadoli jak WY.
|
|
в общей сложности не дурак, вы можете играть с идеей шифрования данных только в том, что делать это в форуме
|
|
Do pyskino ja mialem TWO i TSF w PIle 28 marca i jeszcze tez do mnie nie dzwonili takze myśle ze jeszcze sobie poczekasz. a z jakiego woj jesteś? ja jestem z wielkopolskiego i mamy sobie sprawdzac kolejne terminy etapów w internecie na stronie komendy woj. ale ja od miesiąca wchodze na tą strone wpisuje login i ciągle wyskakuje info ze wpisałem złe dane albo nie ma zadnej wiadomości. Próbowałem kilka razy dzwonic na komende ale bezskutecznie nigdy nikt tel nie odbiera i troche mnie to wkurza. Jeśli jest ktoś kto mial testy w Pile pózniej niż 28 marca i jest juz po Multi niech sie odezwie. Pozdrawiam!!!
|
|
Tu wielkich odkryć nie będzie, odżywki wysoko białkowe i aminokwasy. A przede wszystkim odpowiednie odżywianie i sensownie ułożony trening!
|
|
Może ktoś wie ,gdzie w Łomży można kupić jakiś np. samochód zdalnie sterowany do złożenie bądź coś innego zdalnie sterowanego oby było to do samodzielnego złożenie i ile mniej więcej to będzie kosztowało.
|
|
Tutaj to ty się nie dopytasz a tak wogle długo Ćwiczysz?? Zajrzyj na takie fora jak np http://www.kulturystyka.org.pl/ http://www.kfd.pl/ http://kulturystyka.com.pl/ itp
|
|
Słuchaj, na forum nie otrzymasz cudownej recepty na wszystko. Postaw na odpowiednią dietę i trening, suplementy jak sama nazwa mówi tylko uzupełnieniem, a nie podstawą. Przede wszystkim zapisz się na dobrą siłownię i porozmawiaj z instruktorem (skrzyżowanie Sikorskiego i Woj. Polskiego lub siłownia Ewa). Instruktor pomoże Ci. Oczywiście wybij sobie z głowy sterydy, bo będziesz wielki i silny, ale parę lat - zanim rozregulujesz sobie gospodarkę hormonami i nie siądą Ci stawy. I powodzenia! P.S. Wybij sobie z głowy, że do tych wakacji będziesz wyglądał jak młody Arnold - sylwetka wymaga kilka lat ciężkiej pracy.
|
|
Anonimowcu wyobraź sobie, że ja również mieszkałem w Anglii i wiem co mówię, może w twojej neiberhood H&M to szmira ale u nas w Polsce to jest średnia klasa, jaki kraj taki obyczaj, byłem w USA tam np Mcdonald's to najgorszy ****, bród smród i ubóstwo, więcej ludzi jada w Burger Kingu I wendy's, a u nas ten fast food jest bardzo popularny, skoro ci nie odpowiada to się nie ubieraj w H&M ale jak na Polskie warunki ceny są przystępne a jakość zadowalająca. Biedronka może i zatrudnia 22 tys pracowników ale za jakie pieniądze??, marne grosze aż wstyd, dlatego ma niskie ceny bo towary są podłej najgorszej jakości W innych miastach są ale patrząc na ilość mieszkańców to Łomży chyba jest ich najwięcej, a kolejne planują powstać już niedługo. ps. Według niektórych z Łomżą powinno się kojarzyć: Biedronki, Kościoły, Banki, "L-ki" Przy trasie na mazury, bo taki właśnie obraz teraz jest i pora to zmienić....
|
|
Podejsicie moze mają tam dobre do pracownika ale mało płacą
|
|
nie jestem łysy hah Pytam czy i jak to brać..
|
|
madziuśmadziuś: żebym był taki w życiu jak na internecie ;-) Ma zowsze Łomża
|
|
Pojedź do babki na wieś i drwa narąb. Będzie z pożytkiem dla ciebie i dla niej.
|
|
Kreatyna jest dobra na mase i siłe, polecam z Olimpu w kapsułkach nie w proszku bo szybko się znudzisz jej piciem, musisz pamietać że do kreatyny potrzebne sa nośniki niepamietam nazw ale w sklepie powini wiedzieć, do tego odrzywka najlepiej 40% białka 60% węglowodanów, organizm i tak więcej nie wchłonie białka a energia sie przyda, dawkowanie w zalezności od intensywności trenigów od 3- 4 razy na dzień a i niezapominaj o jedzeniu- jak najmiejszej ilości tłuszczów zwierzęcych, jedz duże ilość białego mięsa z kurczaka najlepiej gotowane na parze, przytym musisz pamiętać o systematycznym treningu DiDi
|
|
ja moge sie rozejrzec, zalezy ile krzyczysz
|
|
Czy ktos moze wie co sie dzialo na sprawach 11go i 8go maja?
|
|
j/w może nie będzie tanio ale na pewno kupisz coś konkretnego.
|
|
i co z tego?
|
|
pabloz4 nie odbiegaj od tematu bo schodzi na tory polityczno finansowe, skoro tak ci zależy żeby Łomża nie była nigdy dużym miastem to nie zależy ci na jej rozwoju tak naprawdę. To czego Łomży tak naprawdę brakuje to przemysł. Były plany rozwoju specjalnych stref gospodarczych i co z tego wynikło ?? nic. Widocznie w ratuszu komuś na tym zależy aby nie było u nas przemysłu bo Łomżą rządzi klika klero - urzędniczo - handlowa
|
|
Mam pytanie czy w soboty z rana tak o 7 po 7 kursuje jakas warszawa(autobus) do Łomzy??
|
|
Polska dla Polakow?To wlasnie nas Polakow traktuja na swiecie jak stonke ,ktorej nie mozna wytepic.Jesli Polak wchodzi do sklepu zagranica to personel patrzy naszym rodakom na rece-to my slyniemy z awantur,alkocholizmu,zlodziejstwa,kurestwa...,wiec jakim prawem MY Polacy oceniamy i krytykujemy innych?Czeczeni to tacy sami ludzie jak my. Wstyd mi jak czytam te wszystkie rasistowskie wulgarne wypowiedzi,za nas ,,wspanialych,,Polakow.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |