Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
trafna analiza wyborców po zaczerpnięta z sieci |
Пошел на хуй отсюда, потому что вы сломанной ;-|
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: trafna analiza wyborców po zaczerpnięta z sieci |
wali od was kopą
|
|
Znajomy pracował. Zarobki jak na Łomżę niezłe. Praca męcząca,ale do wytrzymania. Sporo czasu wolnego, ale w tygodniu, w weekendy zapiernicz. Ludzie w porządku. Reszty dowiesz się jak Cię przyjmą. nawet jeśli będziemy krzyczeć, głupiec nic nie zrozumie Katon
|
|
Pa, za međunarodni sastanak!
|
|
Samo karmienie piersią nie źle odchudza,ja karmiłam półtora roku i w tym czasie zgubiłam całą nadwagę-a jak przestałam to "bezmyślnie" nadrobiłam... Ta koleżanka nie powinna w tym okr faszerować siebie i dziecka trucizną,tylko karmić piersią a dopiero później w razie jakby przybrała na wadze to sięgnąć po leki.. Ja właśnie też tak zrobiłam. Ale z drugiej strony jeśli ona bierze ten lek i karmi piersią to skąd ma mieć pokarm??- skoro nie wiele je bo ten lek hamuje łaknienie....
|
|
Człowieku weź sie wreszcie do roboty, widzę że prawda w oczy kole? Nie wiedzałem, że musisz do cennika zerkać żeby poznać cenę znaczka - to się nazywa profesjonalizm w każdym tego słowa znaczeniu. A odnosząc się do dody pokazałeś na jakim poziomie jest Twoja inteligencja:) Trochę więcej ambicji!!!
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |