piątek, 29 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
trafna analiza wyborców po zaczerpnięta z sieci

Пошел на хуй отсюда, потому что вы сломанной ;-|

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: trafna analiza wyborców po zaczerpnięta z sieci

wali od was kopą

Znajomy pracował. Zarobki jak na Łomżę niezłe. Praca męcząca,ale do wytrzymania. Sporo czasu wolnego, ale w tygodniu, w weekendy zapiernicz. Ludzie w porządku. Reszty dowiesz się jak Cię przyjmą.

nawet jeśli będziemy krzyczeć, głupiec nic nie zrozumie
Katon

Pa, za međunarodni sastanak!

Samo karmienie piersią nie źle odchudza,ja karmiłam półtora roku i w tym czasie zgubiłam całą nadwagę-a jak przestałam to "bezmyślnie" nadrobiłam... Ta koleżanka nie powinna w tym okr faszerować siebie i dziecka trucizną,tylko karmić piersią a dopiero później w razie jakby przybrała na wadze to sięgnąć po leki..
Ja właśnie też tak zrobiłam. Ale z drugiej strony jeśli ona bierze ten lek i karmi piersią to skąd ma mieć pokarm??- skoro nie wiele je bo ten lek hamuje łaknienie....

Człowieku weź sie wreszcie do roboty, widzę że prawda w oczy kole?
Nie wiedzałem, że musisz do cennika zerkać żeby poznać cenę znaczka - to się nazywa profesjonalizm w każdym tego słowa znaczeniu.
A odnosząc się do dody pokazałeś na jakim poziomie jest Twoja inteligencja:) Trochę więcej ambicji!!!

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org