Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Trudno w pojedynkę... |
Fausz hehehe,czy fałsz??
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Trudno w pojedynkę... |
Chcę założyć internet, kogo wybrać? Prawdopodobnie Introlan daje 4Mb.
|
|
IST !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
Dobre i to przecież już dawno temu Wałęsa mówił że są plusy ujemne i plusy dodatnie a 0-10 to też rekord i rozgłos, nie??? rudy błazen z druhem
|
|
Jeżeli Ty rozumiesz to napraw im te szkody, w końcu napis ten reklamuje ŁkS z reklamy tej czerpie korzysci podmiot reklamowany więc problem jest oczywisty i jasny.
|
|
Może daj ogłoszenie( kupię używany czerwony plecak)
|
|
właśnie wysyłam dziecko swoje na kolonie z tpd nad morzem mam nadzieję ze będzie wszystko ok nie mam żadnych porównań bo będą to nasze pierwsze kolonie
|
|
Poprawka: szanelka: "Nie dla psa kiełbasa" - trafna uwaga ;)
|
|
ist od 1 do 8 mega, 6 programów tv i takie tam ;] Takos
|
|
Dobre i w miarę tanie kolonie organizuje TPD. Moje dzieci jeżdziły przez kilka lat i nigdy nie było narzekania, były nad morzem i w górach a także jeżdziły z TPD na Słowację, gdyż kolonie w Tatrach miały wycieczkę na Słowację. Uważam, że jest to sprawdzony organizator, wszystkie kolonie ma zgłaszane w Kuratoriach Oświaty, bo często to sprawdzałam. W tym roku mój syn wyjeżdza z TPD do Władysławowa.
|
|
Niewiem czy u was w tym USA to niewiedza ze tabletek sie niewysyla poczta zwykla i pieniedzy?? A tak pozatym to teraz wszytkie tabletki w naszym kraju sa dostepne moze tylko firma inna i cena.
|
|
W sumie typowe polskie myślenie,lepiej wspierać czeczenów niż swojego obywatela,dawać im 2000 co miesiąc za nic, a Polak i tak ledwo co może znaleźć robote za 800 zł. I jak tu nie myśleć o wyjeździe na Zachód? W tym kraju na dzień dzisiejszy przyszłości nie ma.Niestety
|
|
młoda jeszcze.
|
|
Nawet przy próbie morderstwa nic nie mogą im zrobić. ---------------------------- Samotność www.iduo.pl
|
|
Po drodze z USA jest jeszcze taka instytucja jak Izba Celna.
|
|
to mowisz kolezanki z klasy zaczepiajo i nie masz z nimi szans? Takos
|
|
Juz ja od tego odwiodłem ale ona sama tak sobie zarządziła. Myslała ze moze tak powanie nie zaszkodzi dzicku...
|
|
hehe Agent 22 fantazję to ty masz bujną ;-DD
|
|
ja ci gratuluje chłopaku samozaparcia,oby tak dalej.Grałem przez kawał swojego zycia dopoki sie zorientowałem ze tym klubem rzadzi banda downow,którzy chca se dorobic do wypłaty.klubem sportowym powinni rzadzic pasjonci futbolu oraz tacy którzy potrafia umiejetnie nim zarzadzc,Nigdy tak w łksie nie było,sorry ale chyba nie bedzie.2000000 tys zadłużenia? ja pierd.... czemu ten klub jeszcze istnieje?czemu mnie czy innego ktory ma cos swojego ?zus czy us sciga za 1000zł?z całym sentymentem do tego klubu ale za takie długi tego klubu nie powinno juz byc, jak jakis prezydent spłaci dług z mojego hajsu,to niech on tez i moj dług spłaci.Kto dług zrobił niech odpowiada za niego.długi to sie oddaje.Do kibolow (heheheh] wiem że boli was to że wasz najdalszy wyjazd bedzie w promieniu 20km ale sorry kazdy powinien znac swojem miejsce w szeregu,a wasze jest w IV lidze.
|
|
w sympati jest chyba 180pln
|
|
ja posiadam moduł na sprzedanie, jak Cie interesuje to pisz na maila.
|
|
Hejka, czy Urząd Pracy wypłaca wynagrodzenie za staż regularnie i w odpowiedniej kwocie? Czy nadal płaci tylko "zaliczkę" ??
|
|
regularnie i na czas i w odpowiedniej kwocie ;)
|
|
prend toi cogne se w une tête ze un coups deux
|
|
he he he но развязались языки. Люди даже не знали что задняя сторона языков знают.
|
|
tak dzieci bawcie sie,ignorujcie.was tez wszedzie ignoruja.chciałbys mnie wywiezc?hehehe,a to dopiero dobre.Zdaje sobie sprawe,że sa dalej wyjazdy ale dalej was starzy nie puszcza
|
|
moze to? http://www.youtube.com/watch?v=VfGz0Xmgmeo Delerium Ft Sarah McLachlan - Silence (Niels Vs. Thomas Mix)
|
|
a sory nie przeczytalem pozniej ze Ci chodzi o p.diddy i Keisha Cole :P
|
|
Dziekuje tym wszystkim ktorzy poważnie do tego podeszli
|
|
najbardzie ******** w kosmos lokal w Łomzy to " Pod Gruszą" takie rzeczy tylko w Łomzy..
|
|
Tyskie - 19-21 maja Łomża - strona główna Tyskiego.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |