Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Cejrowski w sprawie ACTA - "ACTA to ograniczenie wolności osobistej" |
Witam mam na sprzedanie oryginalną kartę do laptopa HP Express/card Digital/Analog TV Tuner zestaw :)
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Cejrowski w sprawie ACTA - "ACTA to ograniczenie wolności osobistej" |
O wierni kibice mają podnietę że jest męcz o jej o jej pewnie im się mokro w gaciach zrobiło .Wielkie mi Halo .Mecz jak mecz .Jest zwycięzca i jest przegrany.Poczekajmy Trochę niech nasi młodzi gracze nauczą się grac. A za 3 może mniej będziemy dumni.
|
|
Amf baranie jeden po kiego grzyba zakładasz głupi post jak już raz założyłeś .Chyba dla picu co HEhe
|
|
ciekawe czy Dżaga wywali jajca a swoją drogą wracając do wypowiedzi sprzed roku...... cyt/. "Jeśłi to prawda to jedyną osobą która na tym biznesie zarobi jest właściciel kamienicy. Wynajmujący oprócz siwizny na jajach i mokrej szmaty dzień dnia na głowie niczego się nie dorobi." chyba miała rację http://www.allegro.pl/item628222820_dyskoteka_club_muzyczny_restauracja_lomza.html
|
|
ci ***** kase za bilet zaraz zwroce!
|
|
amf po co to zakladasz z 10 postow zalozyles na temat jednego meczu i myslisz ze jestes najwierniejszym kibicem?? tak to mam traktowac niemuszisz pokazywac tego caly czas wsxzyscy czekaja na ten mecz alew bez przesady!
|
|
dokładnie. ,,Polska dla polaków'' a na mieście jeden drugiego zaczepia.. Swój swojego.
|
|
Kolejny powalony fan Cs .ILE JESZCZE IDJOTO ZAŁOŻYSZ POSTÓW NA TEN TEMAT????
|
|
Wie moze ktos gdzie moge tanio kupic stemple budowlane
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |