piątek, 29 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Chyży Rój wdraża reformy

10:0

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Chyży Rój wdraża reformy

Autor: ktoś-coś (---.introlan.pl)
Data: 08-05-09 18:47

Czym się podniecacie ?
Dokopią wam 10:0

K******a gdzie jest admin że pozwala na te śmieci co 2 temat to łks.
Macie swoją stronę to się zwołujcie a nie w*********cie ludzi.

A najlepiej zróbcie to co wam wczoraj poradziłem :

Zgłoście się do proboszcza niech ogłosi z ambony moherowe berety posłuchają dobrodzieja i przyjdą ,wtedy będzie w was moc niepokonanych.

Normarnie jak jasnowidz. Brawo ktoś-coś.

A swoją drogą to by mu się łomot przydał za to że wykrakał.

slipknot mimo wszystko...

Polska dla Polaków!

a jeśli obcokrajowiec chce mieszkać w Polsce to niech umie się zachować.
Czeczeni w Łomży niewinni nie są i każdy o tym dobrze wie... już dawno powinni coś z nimi zrobić ;]

ja lubie aluzje, wrozilam z lomzynskich impresek - duzo kozaczkow podpitych z panienkami

nie na ja tracę wiarę w ludzi jak to czytam

Samanta a ty znajdź se chłopa bo tego Ci chyba potrzeba ;)

W kosciele masz iluzje, kladziesz na tace hokus pokus czary mary - twoj banknot jest w nastepny weekend w burdelu !

Jaki Stomil, Bartók dobrze pisze OKS 1945 Olsztyn

oks 1945 olsztyn

Samotność nie wybiera ani miast,ani płci.Niestety coraz więcej ludzi czuje się osamotniona.

popytaj tam gdzie robią Lodzie plastikowe oni zapewne mają w tym wprawę bo takie szyby wstawiają w motorówkach w łomży są 2 firmy,

nawet jeśli będziemy krzyczeć, głupiec nic nie zrozumie
Katon

Kto jest szefem Agencji Restrukturyzacji i Modernizacji Rolnictwa w Łomży

Ja gdybym mial odpowiednie srodki to bym zrobil z Lomzy Tokio, a z podlaskiego drugia Japonie. Zebralbym samurajow i nakazal wyciecie elit w pien. A na koniec sprawilbym sobie nowy komputer bo moj jest juz wiekowy;)

Damian_LKS, w ktorym miejscu w Lomzy chcialbys, zeby ta galeria powstala? Myslisz, ze jakiego rodzaju praca najbardziej interesowalaby mlodziez w Lomzy? I jakiego rodzaju zaklady chcialbys miec w naszym miescie?

Przepraszam, że wtrącam się w tak merytoryczną (zwłaszcza w wydaniu niektórych forumowiczów) dyskusję, ale musze sprostować drobną nieścisłość: Radio Białystok nie jest białostocką (przez małe "b") firmą tylko jedną z siedemnastu rozgłośni Polskiego Radia, które są- w przeciwieństwie do stacji komercyjnych- spółkami akcyjnymi Skarbu Państwa.
Jeśli zaś uznać współorganizowanie imprezy w ramach Studia Lato za sponsorowanie, to przede wszystkim jest to sponsorowanie zespołów muzycznych, firm ochroniarskich, wypożyczalni toalet i pewnie jeszcze wielu innych, o czym wiedzą z pewnoscią lepiej niż ja ci, którzy organizowali imprezy masowe.
A jeśli chodzi o niechęć do "sponsorowania firm białostockich" przez łomżan, to wystarczy dowolnego dnia sprawdzić rejestracje samochodów na parkingach białostockich hipermarketów i galerii handlowych.
I jeszcze wykaz miejscowości- nietrudno zauważyć, że na tej liście nie ma także Zambrowa, za to wytłuszczone powinny być jeszcze dwie miejscowości: Czyżew i Ciechanowiec- obie są na terenach byłego województwa łomżyńskiego (jeśli o to chodziło Benny'emu).
Pozdrawiam.
Adam Dąbrowski

1. park z fontanną
2. dobry klub, amnesia wchodzi na dobre tory
3. galeria Veneda
4. całodobowy sklep
5. ograniczenie "L" w mieście
6. powiększenie granic Łomży i stworzenie przynajmniej jednego porządnego zakładu pracy
7. lepsze połaczenie z Warszawą i Białystokiem
8. większe zangażowanie władz miasta życiem mieszkańców i organizowanie okazyjnych imprez
9. patrzenia na ręce Czeczenom przez policje
10. bulwary nad Narwią

to prawda sa geje wsrod nas.

to jest po je bany kraj

Niedługo powstaną prace magisterskie opatrzone tytułem: Jasiu Smietana- fenomen w internetowych "realiach".
Jaśku, adrenalino części łomżyńskiego forum, trzymaj fason - połamania palców! Na pohybel ksenofobii! ;)

szanelka: Nie dla psa kiełbasa -

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org