piątek, 29 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Czy TUSKA badal psycholog??!

za parę dniu już się ten temat znudzi...
na zwykłą grypę tysiące ludzi rocznie umiera i nic się nie mówi na ten temat a tu parę osób (potwierdzonych) zmarło i wielkie halo...

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Czy TUSKA badal psycholog??!

Na ulicy to może jedynie iść, przez ulicę przechodzić ;)
Skończcice już z tymi świaniami, niczemu one nie winne, a przez takie posty niektóre pólmózgi rzeczywiście sobie jeszcze utwalą że świńska grypa bierze się od świń.

Nie wiem czy się śmiać czy płakać. Co wy tu próbujecie przyrównać, jakiś podrzędny festyn z pseudo gwiazdami "disco z pola" ma być jakimś wyznacznikiem rangi danego miasta?
I potem narzekamy że śledzie się z Łomży śmieją, czytając takie posty. Żal.

wieksza czesc z was czepia sie kogos o kim zielonego pojecia nie macie.

to ze pisze tak jak pisze nie ma zwiazku z jego inteligencja-bo z tego co ja do tej pory czytalam to uwazam ze jest to inteligentny i do tego wesolo myslacy gosc/ciowa? !!!!

niech ktos z was "orlow ortografii" sprobuje tyle poprawnych ortograficznie wyrazow napisac co nasz Jasiu celowo pisze i wtedy pogadamy dalej.

Jasiu -trzymaj tak dalej a moze co po niektorzy kiedys w koncu cos zrozumieja!!! :)

SD po co dajesz się sprowokować, skoro gość jest ograniczony to niech sobie jest jak mu z tym dobrze
Trzeba pokazać że zapaleni kibice to nie tylko wyzwiska i bójki, więcej ludzi na mecz przyjdzie

To żadne porównanie...to fakt niestey... nie dość że nie zorganizowano żadnej majówki w Łomży to jeszcze cos musi być nie tak skoro Lato z Radiem jest akurat w Piątnicy. a co do "gwiazd" które wystapia to "leprzy rydz niz niz" :)

ten salon na poznańskiej jest zaraz za rondem

Wie najprosciej jest zrobic go w psofesionalnym salonie ale przyznaje ze ta nasza Łomża to wielkie zadupie.

nawet jeśli będziemy krzyczeć, głupiec nic nie zrozumie
Katon

Przez 25min chelsa nie mogła sobie w 11 poradzić z barcelona i to przez te 25min barcelona ktora grala w 10 była klubem który atakował i był przy piłce chelsa w tym czasie miala 1 okazję by strzelić bramke i to było wszystko na co było stać anglikow. Ogolnie to barca byla lepszym klubem i zasluzenie gra w finale a chelsa moze miec tylko zal sama do siebie. A ręka oczywiście była i karny dla anglikow sie nalezal tylko sedzia sie troche zreflektowal ze dal za pochopnie czerwona kartke dla barcy takze sprawiedliwosci stalo sie zadosc.

Ja robiłam sobie u tego chłopaka co jego ogłoszenie wisi w Kauflandzie super robi tatuaże chcesz to ci napisze numer

Treść jest ukryta

Szanowni kibice,a ja mam do was pytanie gdzie można kupić szalik naszego klubu?

xeromax na mazowieckiej w pawilonach

nawet jeśli będziemy krzyczeć, głupiec nic nie zrozumie
Katon

też się zawiodłam, nie polecam

Organizuję kolonie letnie w Mikoszewie (nad morzem) z warsztatami plastycznymi (w warsztatach będą brały udział tylko chętne dzieci, pozostałe w tym czasie będą miały zorganizowane inne zajęcia), w terminie 25.07 - 05.08. Program kolonii jest bardzo bogaty i atrakcyjny. Ofertę mogę przesłac na maila. Jeżeli jest Pani zainteresowana, proszę o kontakt. Mój nr 695856955.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org