Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Niewiarygodne! To nie PO traci poparcie |
posty pisane przez niego, z reszta tak jak duza czesc postow na tym forum jest bez sensu i ponizej jakiejkolwiek krytyki, jasiu sie nudzi i zamiast uczyc sie wypisuje posty na forum, moze powinien przeniesc sie na czat?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Niewiarygodne! To nie PO traci poparcie |
Wkurza pismem ale jestem pewien że jest mądrym człowiekiem. Tylko zastanawiam się nad celem (przesłaniem) jego postów. Myślę że ukazuje jak niski jest poziom forum (a co za tym idzie użytkowników) albo po prostu nudzi mu się choć może być więcej interpretacji:)
|
|
tak klub piwoszy idioto
|
|
Chyba najwięcej ma ta na Dmowskiego, o ile nie mylę się z nazwą ulicy, bo reszta to takie mniejsze wypożyczalnie. Z resztą ostatnimi czasy bardzo mało oglądam, choćby z braku czasu niestety :(
|
|
Wypłakali się już wszyscy ?? Piłka nożna już taka jest, sędzia też człowiek, może się mylić, a sędziował w dwie strony, bo ta czerwona kartka też wzięta z dupy. A co do tego kto był lepszy to patrząc na oba mecze to napewno Barcelona, i dlatego zasłużyła na finał.
|
|
Hehehe hihihi hahaha I tak to zaczyna powstawać Łomża koło Piątnicy.
|
|
Wg mnie człowiek jest ok ! , nie osadzajcie go po postach które z premedytacją tak pisze ;) A co do bójki myślę że byłbyś mocno się zdziwić.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |