piątek, 29 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Niewiarygodne! To nie PO traci poparcie

posty pisane przez niego, z reszta tak jak duza czesc postow na tym forum jest bez sensu i ponizej jakiejkolwiek krytyki, jasiu sie nudzi i zamiast uczyc sie wypisuje posty na forum, moze powinien przeniesc sie na czat?

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Niewiarygodne! To nie PO traci poparcie

Wkurza pismem ale jestem pewien że jest mądrym człowiekiem. Tylko zastanawiam się nad celem (przesłaniem) jego postów. Myślę że ukazuje jak niski jest poziom forum (a co za tym idzie użytkowników) albo po prostu nudzi mu się choć może być więcej interpretacji:)

tak klub piwoszy idioto

Chyba najwięcej ma ta na Dmowskiego, o ile nie mylę się z nazwą ulicy, bo reszta to takie mniejsze wypożyczalnie. Z resztą ostatnimi czasy bardzo mało oglądam, choćby z braku czasu niestety :(

Wypłakali się już wszyscy ?? Piłka nożna już taka jest, sędzia też człowiek, może się mylić, a sędziował w dwie strony, bo ta czerwona kartka też wzięta z dupy. A co do tego kto był lepszy to patrząc na oba mecze to napewno Barcelona, i dlatego zasłużyła na finał.

Hehehe hihihi hahaha

I tak to zaczyna powstawać Łomża koło Piątnicy.

Wg mnie człowiek jest ok ! , nie osadzajcie go po postach które z premedytacją tak pisze ;) A co do bójki myślę że byłbyś mocno się zdziwić.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org