Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Groźba, prośba, podlizywanie się, kłamstwo, przemilczenie. W sumie niejadalne. |
Tośków z Drzewnej trzeba tam wysłać nawet jeśli będziemy krzyczeć, głupiec nic nie zrozumie Katon
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Groźba, prośba, podlizywanie się, kłamstwo, przemilczenie. W sumie niejadalne. |
bardzo prosze zorientowanych o radę. Co powinien zawierać dobry wstęp i zakończenie pracy dyplomowej ? O ile z napisaniem pracy nie mialam większych trudności tak teraz głowię się jak napisać wstep, czy to ma byc streszczenie tego co w pracy ? czy moze odpowiedz na pytanie czemu akurat ten temat ? a zakonczenie? to juz w ogole czarna magia... brakuje mi pomyslu, pomocy
|
|
Re: Groźba, prośba, podlizywanie się, kłamstwo, przemilczenie. W sumie niejadalne. |
tszeba bylo ;) za to sa dodatkowe punkty. opieranie sie tylko na fragmencie daje ci max 70% Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
Ile za tego Xpanda?
|
|
Szukam transportu do Wloch, Neapol, aktualne do konca maja kochamcieee@wp.pl Takos
|
|
annad. wytykasz innym, a interpunkcja... zapomnialas o tym? ortografia nie jest jedynym warunkiem, by muwic o sobie: "umiem pisac po polskiemu"
|
|
Może samochód mu kup ?? malucha w dobrym stanie znajdziesz jeszcze :-] Kiedyś się dostało krzyżyk złoty ,rower ,radio i był bajer a nawet jak się piłke oryginalną dostało to ile było frajdy ;) a teraz ? porażka. DiDi
|
|
Re: Groźba, prośba, podlizywanie się, kłamstwo, przemilczenie. W sumie niejadaln |
Powiedzcie mi czy jest jakiś sposób żeby namierzyć tego idiotę jasia śmietanę?z miła chęcią bym dał mu w papę...może ktoś go zna?
|
|
chodzi o kibicowski aspekt nawet jeśli będziemy krzyczeć, głupiec nic nie zrozumie Katon
|
|
licha barca ,wielki klub???????????? prosze was Takos
|
|
Re: Groźba, prośba, podlizywanie się, kłamstwo, przemilczenie. W sumie niejadaln |
hehe dobre, nie ma to jak przeczytac coś wesołego o poranku ;)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |