sobota, 30 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Internauci zignorują Donalda Tuska? Wysłali list

Również polecam panią z Poloneza. Pani Kasa dla mnie to trochę nowicjuszka, aczykolwiek nie mówie, że źle robi makijaże. Robiła makijaż mojej koleżance do ślubu, no i szczerze mówiąc coś było nie ok. Polecam gorąco Amelie.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Internauci zignorują Donalda Tuska? Wysłali list

BTW, ten "gabinet" nazywa sie Laguna

Jezeli jakies oferty,dzwon pod podany numer,ze tak sie wyraze"ja tu tylko sprzatam":P 515-141-913

hehe

jaka taniocha..

ja myślałem, że tam faktycznie jakaś poważna kasa poszła.a tu o zonk !

sory 512 MB lub 1 GB

komórka na komunie ? was pogieło?

Za rok tej komórki gówniarz nie będzi miał .a jak będzi to za dwa lata będzi się wstydził że ma model przedpotopowy . Za dziesięc lat po komunii zostanie mu tylko wspomnienie że jakiś wujek dał mu jakiś gówniany telefon którego nie pamięta a z którym się wstydził pokazać. Komórke daj mu na gwiazdkę w końcu to tylko pół roku a i telefony tanieją .

No i co ma to wspólnego z istotą tego święta > Przecież to komunia. Zakładam że tak jak wszyscy po iluś latach będzie ją kojarzył z przeżyciem religijnym .

wg mnie złoto . za tę cene coś wybierzesz. Za 500 zł można kupić coś co za rok nie będzię przeżytkiem

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org