Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Internauci zignorują Donalda Tuska? Wysłali list |
Również polecam panią z Poloneza. Pani Kasa dla mnie to trochę nowicjuszka, aczykolwiek nie mówie, że źle robi makijaże. Robiła makijaż mojej koleżance do ślubu, no i szczerze mówiąc coś było nie ok. Polecam gorąco Amelie.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Internauci zignorują Donalda Tuska? Wysłali list |
BTW, ten "gabinet" nazywa sie Laguna
|
|
Jezeli jakies oferty,dzwon pod podany numer,ze tak sie wyraze"ja tu tylko sprzatam":P 515-141-913
|
|
hehe jaka taniocha.. ja myślałem, że tam faktycznie jakaś poważna kasa poszła.a tu o zonk !
|
|
sory 512 MB lub 1 GB
|
|
komórka na komunie ? was pogieło? Za rok tej komórki gówniarz nie będzi miał .a jak będzi to za dwa lata będzi się wstydził że ma model przedpotopowy . Za dziesięc lat po komunii zostanie mu tylko wspomnienie że jakiś wujek dał mu jakiś gówniany telefon którego nie pamięta a z którym się wstydził pokazać. Komórke daj mu na gwiazdkę w końcu to tylko pół roku a i telefony tanieją . No i co ma to wspólnego z istotą tego święta > Przecież to komunia. Zakładam że tak jak wszyscy po iluś latach będzie ją kojarzył z przeżyciem religijnym . wg mnie złoto . za tę cene coś wybierzesz. Za 500 zł można kupić coś co za rok nie będzię przeżytkiem
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |