Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Ruch Palikota w Łomży |
Witam potrzebuje transportu quada z niemiec miejscowosc NETTERSHEIM w cenie do 700zl do polski prosze o odp na gg 441632 i maila tojajatoja
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Ruch Palikota w Łomży |
A ja jestem nie tylko przystojny, ale i inteligentny. Dowodem na inteligentność są wpisy, które nie są puste, tylko staram się coś wnosić do każdego tematu nowego. Jak czegoś niewiem, to niewypowiadam się głupio np. jak czesio lub madziusmadzius, typowi nabijacze postów. Też kiedyś taki byłem, heh . . . ale na dłuższą mete nie ma to sensu.
|
|
od ilu lat wjazd?slyszalem ze od 21?
|
|
WITAM MIAŁ KTOŚ MOŻE SLUB W SALI WENECJA
|
|
Dziś w godzinach popołudniowych w okolicy ul. Piłsudskiego zaginął pies rasy York. Bardzo proszę o kontakt 600294784.Dla znalazcy nagroda
|
|
KTO TU KRZYCZY? :D
|
|
Treść jest ukryta
|
|
DUPEK MODERATOR-ADMINISTRATOR. :d KTOS MU KIEDYS SKOPIE JEGO PUPE. HE HE
|
|
niedawno mialem slub w wenecji i bylo zajebiscie jedzenie jest super jesli chodzi o schody to schodzi sie po nich tylko do wc bo palarnia jest zaraz jak sie wyjdzie z sali, polecam bylo bardzo fajnie mila obsluga kelnerzy pierwsza klasa no i kucharki rowniez. bardzo milo wspominam pozdrawiam
|
|
maszyna1984 każdy tak mówi jak wypije "kilka" kieliszków :]
|
|
ktos jeszcze to pamieta? co sie dzialo wtedy na lomzynskich ulicah? tojajatoja
|
|
zrób wesele bezalkoholowe :) wtedy ludzi przyjdą dla Ciebie, a nie po to, żeby napić się wódki.
|
|
Tez chcesz upięcie mimixxx?
|
|
Wysłane macie i się uczyć......
|
|
mistrz418 wlasnie widac WTF ? -----*****-----*****-----*****------***** Łomża, Łomża, Łomża . . . -----*****-----*****-----*****------*****
|
|
komentarz do meczu http://www.youtube.com/watch?v=fGwiXYoghI4
|
|
Ja w 2 kolejności przyszedł bym się nażreć jak świnia .
|
|
urzad skarbowy madre slowa;) alkohol nie jest najwazniejszy zeby sie dobrze bawic
|
|
Najlepiej w domu
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Mi przeszkadza, analfabeto.
|
|
madziusmadzius masz cos w sobie... chcialbym cie poznac...
|
|
jest paskudna
|
|
Daj sobie pytanie CZY zdrowiu swemu nie zaszkodzisz, bo w tym zawodzie to nie wiele się spełnisz, a po kilku latach pracy doświadczysz takich gorliwych dyrektorów co w wielu szkołach łomżyńskich winią nauczycieli za niż demograficzny i za brudne powietrze. Przykładem niech będzie tekst do zastanowienia kim ona jest i w jakiej szkole Misiekelo Powodzenia "Ja jestem wolny, mam swoje zdanie, to czego pragnę to świat bez granic." Chocolate Spoon
|
|
a ja lubię pizze z mazowieckiej oste.. :P mmmm pychotka "Ja jestem wolny, mam swoje zdanie, to czego pragnę to świat bez granic." Chocolate Spoon
|
|
No po tym jakiego ja mam nauczyciela od Historii to każdy może być nauczycielem ^^
|
|
sorry za ostatnie nie po polsku zdanie.:)
|
|
tylko nie idz do serwisu na polowej bo tam jak zanioslem tel to odebralem z wlozona stara bateria a nowa zabrali i to nie tylko mi sie przydarzylo. Uwazaj na cfaniaków z pekaesu
|
|
w kazdej aptece inne ceny ostatnio spotkalem się ze w jednej coś kosztowalo 28 zł a w drugiej to samo 18 zł.
|
|
W BP jest najlepsza kawa w Lomzy, ale randka z dziewczyna, to tam za malo romantycznie ... :)
|
|
Alex Toress chyba cie powaliło "Ja jestem wolny, mam swoje zdanie, to czego pragnę to świat bez granic." Chocolate Spoon
|
|
sa dziesiatki innyh for, czemu akurat te wybraliscie? "Ja jestem wolny, mam swoje zdanie, to czego pragnę to świat bez granic." Chocolate Spoon
|
|
Zgadza się.
|
|
mozna :D google i szukaj :D robia streaming dla publiki ale nie wiem na jakim laczu wiec nie gwarantuje szalu Jurand
|
|
czy moze mi ktos przyblizyc zasady ligi pokerowej w 54 tzn zapisy kiedy sie liga odbywa ewentualne nagrody itp itd
|
|
To jest mój 100-NY post i z tej okazji zakładam pierwszy swój temat na tym forum. Z tej okazji pozdrawiam wszystkich zalogowanych na 4lomza oraz jaśka, heh. Dobra noc, ta noc chyba nie będzie dla mnie taka dobra. Dobre idę, bo musze jeszcze iść do kibla. "Ja jestem wolny, mam swoje zdanie, to czego pragnę to świat bez granic." Chocolate Spoon
|
|
...a ja myśle że ludzie zasłabli gdyż ktoś w towarzystwie zapłacił przy barze nominałem mniejszym niz 100zł i nie kupił "corony" a w dodatku wydało sie że nie ma duzej klamry w pasku no i wogole ludzie zaczeli uciekac i była ogolna panika ale po akcji władz wszystko doszło do normy... A muzyka muzyką każdy wie jaka serwuje puffy i nie wszystkim sie musi podobać, normalna sprawa... ;) „ Kto nie szanuje i nie ceni swej przeszłości, Nie jest godzien szacunku teraźniejszości, Ani prawa do przyszłości.” Józef Piłsudski
|
|
nauczyciel w-fu z gimnazjum nr 1 w Łomzy "Bo nie jest światło, by pod korcem stało." Jestem przeciwny aborcji, bo jak pokazuje życie, wyskrobano nie tych, co trzeba. "Zauważyłem, że wszyscy którzy są za aborcją, zdążyli się urodzić." - Ronald Reagan
|
|
to nie bedzie Brytney Spirce ?????? nie no kicha...:) „ Kto nie szanuje i nie ceni swej przeszłości, Nie jest godzien szacunku teraźniejszości, Ani prawa do przyszłości.” Józef Piłsudski
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |