niedziela, 01 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
PiS organizacją przestępczą?

polaksredni: tez bym pisal na nie

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: PiS organizacją przestępczą?

Wie ktoś może w którym pubie będzie dzisiaj mecz? w Hattricku będzie ale z tego co wiem bez głosu:P może jakieś inne miejscówki??

Ceny z kosmosu,a towar z bazaru!!!!!!! Obsługa w PSS-ach lepsza niż tam. Zresztą czego się spodziewać: właścicielki-blondyny(z charakteru i wyglądu)- silikonowe balony mają i zamiast mózgu też implanty!!!!!

Jeffrey Congo i inni zwolennicy Jego teorii: O czym ty mówisz, naturalny psi nawóz na trawniki? Rozumiem, że jesteś zapewne posiadaczem pieska, ale myślę, że powinieneś zrozumieć problem i torebeczkę na kupkę rano w kieszonkę. Co do deptania trawników zauważ, że w większości zachodnich krajów trawniki służą jako miejsca relaksu dla ludzi, już i u nas pomału to wchodzi, przykład miasto Poznań - głośno o tym ostatnio w mediach było. Ale pomińmy to, niech pozostanie na tym, że nie można chodzić po trawnikach. Czy masz dzieci? Bo ja mam, małe. Spróbuj takiemu malcowi wytłumaczyć, że nie można deptać trawników? Rzadko się zdarza żeby nie wdepnęło w psiego kloca w pewnym właśnie miejscu, niemalże w centrum miasta. A latem, latem to dopiero...gówna aż parują. Zdarza się, że widzę już ludzi z torebką jak sprzątają kupy swoich pupili i jest to zadowalające, że są już tacy ludzie, nawet mężczyznę widziałem ostatnio, który bez ceregieli w biały poranek bezpośrednio przez torebkę (bez żadnych łopatek tam) podbierał po swoim psiaku odchody - byłem mile zaskoczony takim podejściem. Niestety najczęstszy widok to taki: uwiązany na smyczy z regulowaną długością pies SRA na pod-blokowym trawniku, a "Pan(i)" stoi odwrócony(a) w drugą stronę UDAJĄC zapatrzonego(ą) w niezidentyfikowany bliżej nikomu punkt , "zapomniawszy" właśnie o psiaku. A jakież zdumienie następuje, gdy jednak za wcześnie się odwróci, a pies nadal wygięty w kabłąk - "Pimpek", co ty robisz, chodź tu natychmiast!

O tak, markac najlepiej i najkrócej to streścił. :)
Właśnie - podobno pies upodabnia się do "Pana".

Przed komendą na wojska polskiego:):)

ludzie jak mozna nie sprzatac po swoim psie to tak jak posadzic kloca do sedesu i wody nie spuscic wyobrascie to sobie i w koncu przemyslcie swoje postepowanie -adamus- masz racje pies to powinien byc luksus na ktorego nie kazdego bylo by stac.

To prawda, jedzie taki PKS 60km/h. Najgorsze jest to, że środkiem drogi! Nie da się wyprzedzić, a na naszych wąskich drogach to nie bardzo ryzykować wyprzedzać chwytając pobocze, bo są one niestety wysokie. Jedyna możliwość wyprzedzania to jak dojedzie do przystanku.

OjciecR. Nie można tego wykluczyć ;)

hehe, oni zawsze skaczą koło ciebie jak portfel wyczują. mam złe doświadczenia.

ja porodu zle nie wspominam rodzilam sam .a wszystko zalezy jakie sa polozne ja polecam dr sokola byl caly cas przy mnie i lezalam pozniej przez kilka dni ze wzgledu na dziecko i dr sokol przychodzil i pytal sie mnie czy wszystko ok czy mnie nic nie boli lecz obok dziewczyna meczyla sie juz 12 godz i nie mogla urodzi to jej lekarz powiedzial 1500 i bedzie miala cesarke

Takos

Jeśli nie jest to VHS stereo - to ja mogę Ci to zrobić.

A jakie macie doświadczenia z dr Zarembą?
Czy przyjmuje on w jakiejś przychodni?

Rytmika to jest chyba w przedszkolach jako jedno z dodatkowych zajęć więc można dziecko zapisać.A o balecie itp nie słyszałam..Mnie dla mojego przedszkolaka raczej interesowałyby jakieś sztuki walki-oczywiście mądrze prowadzone,w formie niegroźnego sportu

czeczenowicz won do czeczeni. a wogóle jest to jeszcze na mapie?

Ja bym ograniczył prędkość w całym mieście do 30 i podwójną ciągłą linie na wszystkich ulicach wymalował. Brawo panowie strażnicy. Zapraszam na Szosę do Mężenia (odcinek specjalny przy ogródkach działkowych) obowiązkowo proszę się ukryć za krzakami.

podam ci numer agenta ubezpieczeniowego który ma kilka firm miedzy innymi ;ERGO HESTIA,PZU S.A.,PTU,MTU,GENERALI,HDI ,COMPENSA,TUW POCZTOWE,TUW.CONCORDIA więc jak widzisz napewno z czegoś wybierze.to jest numer telefonu 602-405-678

wszystkie sa pootwierane zazwyczaj ;]

Tak, to prawda co DaroPL mówi. Tej konsoli nie przerobisz. Lepiej sprzedaj na allegro i kup starszy model :]

oddajcie kase oddajcie kase hehe jakoś na samym sylwku nikt słowa nie powiedział i bawili się zajebiście( Z TEGO CO SŁYSZAŁEM) KAŻDY TO KURRR*A NA FORUM CWANIAKUJE IDŹ DO WŁAŚCICIELA TO CI ODDA KASĘ PRZYNAJMNIEJ MASZ NAUCZKĘ I WIĘCEJ TAM NIE PÓJDZIESZ PO CO TU PIERD8LIĆ DŁUPOTY

Czytam te "wypociny" i zastanawiam sie ile osób je pisało? Mnie wygląda na jedną lub z tego samego towarzystwa. Nie wiem co macie do tego Sylwka. Ja tez tam byłem. Fakt że było niewiele osób ale chyba mieliście drętwe towarzystwo skoro źle się bawiliście. Zespół grał rewelacyjnie. Nasze dania były gorące. Przystawek bylo duzo. Ciasta najadłem sie do syta. Wg mnie było okej.

new yorker hah fajnie by było ale coż
szara rzeczywistosć;/

w wyszkowie jest taki FastFood, nazywa sie American Chicken, podjedz tam, obadaj i gwarantuje ci ze z takim samym menu zrobisz w Łomży kariere!

Łysy drapie się teraz po głowie

Jak mozna wygrac??Walisz max stawke i moze wygrasz:D

miejmy nadzieje ze bedzie tak samo!!!!!!!

po pierwsze szacunek!!!

mały a skąd masz takie info ??? jesteś byłym pracownikiem pana prezesa czy też może samym panem prezesem ... kolejna nieudolna prowokacja ?

a za jakis czas bedzie kolejny temat na forum typu ze jedzenie do niczego,obsluga tez nie lepsza i lokal do bani

ja korzystam z uslug lomzynskich " restauracji" min 3-4 razy w tygodniu a moi pracownicy niemal codziennie, gotowac umiem zapewne lepiej niz ty i nie odbiegaj od tematu bo widze ze tak naprawde nie masz nic do powiedzenia. Teraz jest ci glupio i bedziesz probowala obrocic kota ogonem i zrobic z kogos glupiego prawda? jestes zacofana i nawet nei masz swiadomosci tego!

Moim zdaniem vista to kwestia czasu za 2-3lata sprzęt komputerowy stanieje i pewnie o xp bedziemy mowic jak o 98 (moze troche przesadzam hehe) narazie wiele programów nie jest przystosowanych do Visty jesli komus laptop słuzy jedynie do pisania prac lub oglądania filmów nie będzie to przeszkadzac ale jezeli ktos lubi pograc w gry (chodzi mi o starsze tytuły) to nie wiem czy na viscie one pójdą. Tak czy inaczej Vista ma wiele fajnych patentów :D np przytrzymanie klawisza windows (ten z tym obrazkiem windowsa albo alt nie pamiętam) i nacisniecie tab pozwoli nam w efektowny sposób przechodzic między otwartymi oknami i programami

a wy znacie inne takie tricki? ^^

tommeknet tu Ciebie zdziwię -nigdy nie pracowałem za granicą na dłużej -ucze sie dziennie i pracuje -a za granice pojade tylko i wylacznie na stanowisko odpowiadajace moim kwalifikacjom-w Anglii ani w Irlandii nigdy nie bylem i pewnie nie bede -mowiąc Zachod mialem na mysli kraje Zachodu nie Poludnia czy Polnocy- czyli Szwajcarie ,Francje ,Belgie ,Holandie ,Niemcy- nie trzeba pracowac za granica zeby zobaczyc kawalek swiata:) pozdro

i jeden telefon napewno nie wystarczy... bedziesz musial pare razy podzwonic zeby w koncu zareagowali... w tamtym roku tez znalazlam psa na ulicy. wlasciwie to sam nam do samochodu wskoczyl, widac bylo,ze zadbany i czysty pies. dalam ogloszenie na 4lomza,wieszalam ulotki na osiedlu na ktorym go znalazlam,chodzilam po mieszkaniach i pytalam ludzi czy nie widzieli wczesniej u nikogo takiego psa,pytalam wsrod znajomych czy nikt nie chce go przygarnac... tydzien tak sie z nim bujalam i w koncu zdecydowalam sie na telefon do schroniska... tak jak ktos wczesniej napisal psa nie przyjma ot tak sobie wiec skierowali mnie do urzedu miasta zebym zglosila tego psa i wtedy schronisko moze go przyjac i dostac te pare groszy na jego utrzymanie... poczatkowo w urzedzie jakas niemila baba probowala mi wmowic,ze chce sie pozbyc wlasnego pupila,pozniej wykrecajac sie masa papierkowej roboty przez takiego jednego psa usilowala mnie namowic na zatrzymanie go. wszystko tylko nie dodatkowa praca dla niej...(od razu bylo widac ze nie chodzi jej o dobro zwierzaka tylko o nie przeszkadzanie jej super waznym ukladaniu pasjansa) W koncu powiedzialam jej pare slow ze jesli chcialabym tego zwierzaka zatrzymac to bym do nich nie przychodzila tylko kupila mu obroze i zatrzymala w domu... Psiaka mialam w sumie z poltora tygodnia. Dopiero po tej calej papierkowej procedurze schronisko moglo go przyjac :(

Z jednej strony bylam tym zbulwersowana ze tyle biednych, glodnych zwierzakow lata po ulicach a schronisko tym sie w ogole nie przejmuje ale z drugiej strony rozumiem,ze latwo jest nabrac stado psow tylko kto i za co je pozniej wykarmi? tak jak ta Villas nalapala psow a potem zagryzaly sie nawzajem z glodu...

no chyba nie ten?

zadna rewelacja na tych wyborach...wiekszosc fryzjerow takie robi ..wiec nie masz co sie chwalic ...i jeszcze jaka kase bierzecie

Współczuję ograniczonego myślenia!!!! Moje kondolencje!!!

Ewa19 dobrze powiedziane:D USZTURAĆ KULFONEM:D Dawno się tak nie uśmiałam:D Jestem za!!!

a co wam sie sni po nocach?cos ciekawego, ekstremalnego? macie jakies swoje znaczenie snow itp.

Gdzie można kupić fajne upominki (śmieszne na 18-tkę itp). Dzięki

bralem ostatbio gyrosa plus dodatkowe mieso .mieso bardzo dobre ta prazona cebulka czy cos takiego tez dobra tylko jak dla mnie za malo miesa :/ ogolnie na plus -tylko dawaj wieksze porcje bo 13 zl to troche duzo jak na obiad ktorym nie da rady sie najesc:P

miejsca sa wolne koszt 30 zl wyjazd z parkingu za dworcem od ulicy sikorskiego o 17

Szkoda, że dochód z tego koncertu nie będzie przeznaczony na jakiś zaszczytny cel np. pomoc dla hospicjum, czy schronisku dla psów :(

heh Każdy nauczyciel polskiego... nie oszukujmy się :P

alfi w gimnazjum nr 8 z tego co wiem cala sala 100 zl za godzine

3LO a co?

Witam. mam pytanie odnośnie Komisji Lekarskiej. otóż jestem "szczęśliwym" posiadaczem kategorii D... czy lekarze patrzą na kategorie?i czy znają też przyczyny uzyskiwania wtedy takiej kategorii????? dodam że moja kategoria d to totalna ściema,załatwiona przez znajomego lekarza dawno temu, wyłącznie aby uniknąć polskiego "wojska"...wpisane mam jakieś stany padaczkowe i coś z wzrokiem.... a zdrów jestem jak ryba..bo przecież tak wykażą badania na komisji... czekam na odpowiedz ;)

A i drugie: czy MS jest na czas i czy zadania na wyobraźnie z prostopadłościanami itp tez na czas?-tzn spieszyć się przy nich czy można trohce pomyśleć? pozdrawiam

przy Krótkiej-wejście pod kurzą stopką:)

w sumie nie masz z czego ale jesli tak to wiekszy z ciebie imbecyl niz myslalem

tzn. czy ktos odlewa takie owiewki pod indywidualny projekt nie musi byc firma moze byc jakis znajomy.

tzn. czy ktos odlewa takie owiewki pod indywidualny projekt nie musi byc firma moze byc jakis znajomy.

oj bartol i reszta przydupasów widać albo sam jesteś z policji albo to twoje marzenie nim zostać JP a bez świateł ruszyłem ze stacji 10 metrów bez nich jechałem a koleżanki i tak sie przyczepiły

--------------------------------------------------------------------------------

4,80 PLN
Córka skarży się matce:
- Mamo, ja się chyba rozwiodę, ja już tak dłużej nie mogę, ja tego nie wytrzymam - nic tylko seks, seks i seks. Kiedy wychodziłam za mąż miałam dziurkę jak dwadzieścia groszy teraz mam jak pięć złotych.
Mama na to:
-Córeczko ty się lepiej dobrze zastanów. Dom masz? Masz! Trzy samochody przed domem stoją? Stoją! Wczasy w najlepszych kurortach, ciuchy od najlepszych projektantów, zabezpieczenie finansowe dla ciebie i dzieci. I co, będziesz się kłóciła o te cztery osiemdziesiąt??!!?!!?

TAKA WŁASNIE JEST MIŁOŚC
> jesli niewiesz oco chodzi zawsze chodzi o kase

jest tutaj ktos kto sklada dokumenty do lodzi?wiecie moze czy w lodzi sa przyjecia?

ja wierzę. i wierzę że wkońcu mi się ułoży.

http://www.youtube.com/watch?v=WG0YtpCPGZE - to jest bandycka Łomża xD

Dawno, dawno tamu była sobie osoba "H"istoryjka ;-) Żyło się w niej bo licznik odwiedzin był naprawdę duży, a Aneta1985 ma rację,gdyż zdrowa nie jest, szukam mężą w podobny sposób jak madziusmadzius podrywając na forum ......... chce kupic używanego faceta:) ale ......mi smutno. Czemu Ci smutno pyta nieznajomy ?

Dawno, dawno tamu była sobie osoba "H"istoryjka ;-) Żyło się w niej bo licznik odwiedzin był naprawdę duży, a Aneta1985 ma rację,gdyż zdrowa nie jest, szukam mężą w podobny sposób jak madziusmadzius podrywając na forum ......... chce kupic używanego faceta:) ale ......mi smutno. Czemu Ci smutno pyta nieznajomy ?Bo pisze Historyjka przez CH i dzieci nazywają mnie analfabetą i ciągodrutem :((( No to masz problem he he ....ale to nic,niedługo będą święta i się wszystko wyprostuje bo za górami i za lasami...była sobie chatka ...zyla sobie taka ja samotna babka :) to ja.. kto pokocha? pyta babka :) Sie wypnie to pokocha to nie jest milosc. ide spac moze jutro ktos pokocha pst iskierka zgasla :)

Dzięki, więc trzeba się przejść :)

Prezydent ;-)

Treść jest ukryta

JA NIE WIEM KTO JEST NAJPIEKNIEJSZY.. ALE PEWNIE NIKT TEGO JESZCZE NIE WIE. TRZEBA BY BYLO DOKLADNIE PRZYPATRZEC SIE KAZDEMU CHLOPAKOWI,POROZMAWIAC,WYBADAC POD KATEM ODPOWIEDNICH KRYTERIOW OKRESLAJACYCH PIEKNO. I MOZE COS Z TEGO WYJDZIE. HE HE JA NA PEWNO SIE GDZIES ZAKWALIFIKUJE. ;)

ja bende.

NaCoSieGampisz?? - ty bezmózgi kibolu , ze niby po co wy chodzicie na mecze?? jak byście mogli to stadion w pył byście rozjebali , zacznij rozróżniać kibic - kibol !! kibic przychodzi popatrzeć na mecz , kibol z łysą pałą przychodzi sie napierdalać , to wie każdy na tej planecie , i do twojej zakutej pały - jestem na każdym meczu !!!! jak do tej pory , bo teraz wiem ze nie warto poświęcać czas , za wysokie progi na nasze nogi !

Bo to tak jakby impreza organizowana przez śledzi , a powszechnie wiadomo jak Łomża lubi Białystok wiec włade wolą zorganizować gościniec niż sponsorować Białostocką firme to chyba dla każdego prawdziwego łomżyniaka jasne !

Dosyc czesto slyszy sie narzekania Lomzyniakow na nasze miasto. Napiszcie, prosze, co byscie w nim zmienili, gdybyscie dysponowali odpowiednimi srodkami, jakie chcielibyscie miec w nim atrakcje, co sprawiloby, ze chcielibyscie wiazac z Lomza plany na przyszlosc.

Jurand

nie lepiej przedstawic oferte kupna orginalu?: p

Cukiernia Cendrowscy na al. legionów przy sklepie za 5.99 zl i 10 zl.

Informacje z ostatniej chwili!!!!

W Łomży będzie baza treningowa reprezentacji Hiszpani.

W Kościele Miłosierdzia będą zapisy, kto chce ich przyjąć do domu.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org