sobota, 30 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Raporty MAK i Mak Millera leżą w gruzach

Ja z własnego doświadczenia polecam Zieloną Budkę na przeciwko Awansu. Zdałam za 1szym razem. Instruktor Tomek, świetny człowiek, podejście do ludzi i bardzo dobrze przygotuje do egzaminu.

Jarek

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Raporty MAK i Mak Millera leżą w gruzach

Prawdopodobnie ludzie byli już tak poupychani jak sardynki dlatego Was nie wpuścili. Wydaję mi się, że o tej porze wchodzą już tylko znajomi.

Takos

ukończone 18 lat, wyksz. średnie też...przynajmniej jak ja robiłam kurs 3 lata temu to był taki wymóg (lub przynajmniej w trakcie zdobywania wykszt.)
Kurs to koszt rzędu 60-90 złotych, spotkania w zależności od jednostki organizacyjnej, np 3 dni po 8 godzin lub z 5 sobót po 3 godziny lub od piątku do soboty...kwestia dogadania z organizatorami :P

Gabryś, Erwin, Błażej

Takos

a ja polecam pana Karola Ruckiego (małachowskiego) :) świetny człowiek, miły, uprzejmy, pogodny a przede wszystkim dobrze uczy ;)

święte słowa ...... o boże podbiło mnie. ...... beeeeeeeeeeee....., takiego nabrałem do nich wstrętu.

O to ci chodziło?

Jeżeli chłopak czuje taką potrzebę pomocy osobom niepełnosprawnym to niech idzie tą drogą,rzadko się zdarza aby osoby w tym wieku myślały w ten sposób.. Powodzenia Pawle :)

ja tez właśnie zadzwoniłam i się zapisałam ale i tak bardzo mało osób narazie jest zapisanych

Myslałem że jak nie załapie sie ktos na majowy pobór to wtedy lista od nowa na lipiec,a tu kolega pisze że pierwszeństwo mają te osoby które wcześniej składają.Czyli z tego wynika że jak niedostane się na lipiec to wtedy w sierpniu będe miał większe szanse?

#Sivy mam tak samo jak Ty.Wszystko pozdawane tylko badania zostały.Podobno już umnie zaczeli kierować ale narazie do mnie niedzwonili.
Staram sie w pomorskim.

ja polecam Daniela który ma nauke jazdy na Wojska Polskiego, sympatyczny i cierpliwy potrafi dokładnie wszystko wytłumaczyć. Zdałam prawko za pierwszym razem

to nie w banerze tylko na stronie tego domela, jakiś "specjalista" widać tą stronę robił

Treść jest ukryta

firma edwal konarzyce ul łakowa bardzo dobry stolarz

Jarek

Eh szkoda no właśnie czeka mnie budowlanka, albo plastyk. Trudno.

Co do studiów wiem już gdzie pójdę. Zresztą mam smykałkę do malarstwa, rysunku od małego więc problemu żadnego mieć nie będę ;)

Zadzwon na numer który tobie podałem

Naprawde meble sa solidne i niedrogo

Poziom nie jest wysoki. Trzeba się ogarnąć i powiedzieć prawdę nie ma wysokiego poziomu w żadnym liceum czy technikum. Jak syn się dobrze uczy to będzie miał dobre oceny i to wszystko. Radzę przemyśleć sprawę liceum , jest to śmiech nie szkoła radziłbym wysłać do technikum najlepiej nr.5 po tej szkole jest większy wybór szkół wyższych. Syn może mieć ochotę studiować np. na Politechnice i wtedy będzie miał porządną wiedzę techniczną a nie będzie gimnazjalnym cielakiem idącym na studia na których nie będzie miał pojęcia o podstawowych zagadnieniach.To nie zamknie tym samym drogi na studia innego kierunku np. pedagogiczne.

Dzięki kichu85. A Ty też w Poznaniu byłeś? Potrzebuje pewne info po ilu dniach od rozmowy biorą na testy wiedzy i sprawności. z góry dzięki

ja również polecam Daniela, bardzo mili i sympatyczni instruktorzy, zdałam za pierwszym razem. Podaje numer telefonu 507164544

Wiedza z tej dziedziny fizjologii człowieka powinna być przedmiotem nauczania na poziomie gimnazjum. Niestety moherowy ciemnogród nie pozwala na szerzenie wiedzy w szkole twierdząc, że wystarczy wiara... Dlatego młodzież często uczy się na błędach....

Takos

Można również zerwać staż jeśli podejmuję się naukę w trybie dziennym.

Jarek

na bazarku u ruskich

Takos

"Rezygnujac ze stażu należy zwrócić koszty badań lekarskich, koszty przejazdu (jeżeli staż odbywał się w innej miejscowości niż miejsce zamieszkania i koszty te zostały poniesione)."

http://up.podlasie.pl/default.aspx?docId=5300&newsId=691

Poza tym przerwanie stażu skutkuje wykreśleniem osoby odbywającej staż z ewidencji osób bezrobotnych na okres 120 dni (w przypadku pierwszego przerwania stażu).

Jarek

Pieszy to, pieszy jak ktoś dostał prawko za umiejętności, a nie worek kartofli to wie, że trzeba takiego przepuścić!

BUHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA..

bond1979masz rację

MADZIUŚ! BUHAHAHAHA. LOVE.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org