Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Jeden,który miał jaja to powiedzieć |
widzę że wszyscy teraz czekamy....tylko ciekawe na co hehe może na trzęsienie ziemi co hihi w szczecinie też mamy czekać-nic nie wiadomo oprócz tego że limit przyjęć to 47 osób...maluśko oj maluśko. a wie może ktoś z Was jak to jest-jak się nie załapie teraz na nabór majowy....czy automatycznie przechodzę w pierwszej kolejności na lipiec? czy też listy rankingowe decydują????? jak to wygląda?????
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Jeden,który miał jaja to powiedzieć |
Witajcie poszukuje osób dorosłych tj 20 lat i wiecej, które wyraziłyby chęc na wypełnie anonimowej ankiety odnośnie jakości życia. Ankieta jest narzędziem badawczym w pracy dyplomowej. Osoby chętne pomóc proszę o kontakt mailowy: aga_bazydlo@wp.pl Z góry dziękuję za cheć pomocy. Pozdrawiam Agnieszka
|
|
TESTYDOPOLICJI nie wiem skad masz takie informacje ale z tego co wiem to nie moga kierowac ludzi z grudnia na maj tzn. moga ale to wszystko zalezy od pkt. a dokladniej jesli ktos z grudnai ma wiecej pkt. niz czlowiek ktory stara sie teraz to wiadomo ze wezma tego z grudnia. Ale napewno nie jest to tak ze grudzien dopiero teraz na szkolke idzie o wszystkim decyduja listy rankingowe.
|
|
nie należy wchodzić i tyle
|
|
Nie sądzę. Sama jestem po studiach na kierunku architektury wnetrz. Masz ich dwa rodzaje: Na Politechnikach i na ASP. Nie wszystkich oczywiście. Jesli chcesz iść na architekturę wnetrz na polibudzie - polecam raczej tech. budowlane ( bardzo się przydaje np fizyka budowli - niestety obliczania belek nie da się uniknąć :-))...jeśli zaś chcesz iść na ASP - bardziej przyda i się liceum plastyczne...po ASP będziesz jednak miała nieco mniejsze pojęcie o wizualizacjach komputerowych ( tam przykładają nieco mniejszą wagę do tego). W obu zaś przypadkach - rysunek, malarstwo, grafika - uczelnie mają bardzo wysokie wymagania i niezależnie od wyników matury musisz przedstawić swoje portfolio a na polibudzie zdać jeszcze egzaminy. Pozdrawiam - mam nadzieje, że nieco naświetliłam temat :)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |