Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Raporty MAK i Mak Millera leżą w gruzach |
Ja z własnego doświadczenia polecam Zieloną Budkę na przeciwko Awansu. Zdałam za 1szym razem. Instruktor Tomek, świetny człowiek, podejście do ludzi i bardzo dobrze przygotuje do egzaminu. Jarek
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Raporty MAK i Mak Millera leżą w gruzach |
Prawdopodobnie ludzie byli już tak poupychani jak sardynki dlatego Was nie wpuścili. Wydaję mi się, że o tej porze wchodzą już tylko znajomi. Takos
|
|
ukończone 18 lat, wyksz. średnie też...przynajmniej jak ja robiłam kurs 3 lata temu to był taki wymóg (lub przynajmniej w trakcie zdobywania wykszt.) Kurs to koszt rzędu 60-90 złotych, spotkania w zależności od jednostki organizacyjnej, np 3 dni po 8 godzin lub z 5 sobót po 3 godziny lub od piątku do soboty...kwestia dogadania z organizatorami :P
|
|
Gabryś, Erwin, Błażej Takos
|
|
a ja polecam pana Karola Ruckiego (małachowskiego) :) świetny człowiek, miły, uprzejmy, pogodny a przede wszystkim dobrze uczy ;)
|
|
święte słowa ...... o boże podbiło mnie. ...... beeeeeeeeeeee....., takiego nabrałem do nich wstrętu. O to ci chodziło?
|
|
Jeżeli chłopak czuje taką potrzebę pomocy osobom niepełnosprawnym to niech idzie tą drogą,rzadko się zdarza aby osoby w tym wieku myślały w ten sposób.. Powodzenia Pawle :)
|
|
ja tez właśnie zadzwoniłam i się zapisałam ale i tak bardzo mało osób narazie jest zapisanych
|
|
Myslałem że jak nie załapie sie ktos na majowy pobór to wtedy lista od nowa na lipiec,a tu kolega pisze że pierwszeństwo mają te osoby które wcześniej składają.Czyli z tego wynika że jak niedostane się na lipiec to wtedy w sierpniu będe miał większe szanse? #Sivy mam tak samo jak Ty.Wszystko pozdawane tylko badania zostały.Podobno już umnie zaczeli kierować ale narazie do mnie niedzwonili. Staram sie w pomorskim.
|
|
ja polecam Daniela który ma nauke jazdy na Wojska Polskiego, sympatyczny i cierpliwy potrafi dokładnie wszystko wytłumaczyć. Zdałam prawko za pierwszym razem
|
|
to nie w banerze tylko na stronie tego domela, jakiś "specjalista" widać tą stronę robił
|
|
Treść jest ukryta
|
|
firma edwal konarzyce ul łakowa bardzo dobry stolarz Jarek
|
|
Eh szkoda no właśnie czeka mnie budowlanka, albo plastyk. Trudno. Co do studiów wiem już gdzie pójdę. Zresztą mam smykałkę do malarstwa, rysunku od małego więc problemu żadnego mieć nie będę ;)
|
|
Zadzwon na numer który tobie podałem Naprawde meble sa solidne i niedrogo
|
|
Poziom nie jest wysoki. Trzeba się ogarnąć i powiedzieć prawdę nie ma wysokiego poziomu w żadnym liceum czy technikum. Jak syn się dobrze uczy to będzie miał dobre oceny i to wszystko. Radzę przemyśleć sprawę liceum , jest to śmiech nie szkoła radziłbym wysłać do technikum najlepiej nr.5 po tej szkole jest większy wybór szkół wyższych. Syn może mieć ochotę studiować np. na Politechnice i wtedy będzie miał porządną wiedzę techniczną a nie będzie gimnazjalnym cielakiem idącym na studia na których nie będzie miał pojęcia o podstawowych zagadnieniach.To nie zamknie tym samym drogi na studia innego kierunku np. pedagogiczne.
|
|
Dzięki kichu85. A Ty też w Poznaniu byłeś? Potrzebuje pewne info po ilu dniach od rozmowy biorą na testy wiedzy i sprawności. z góry dzięki
|
|
ja również polecam Daniela, bardzo mili i sympatyczni instruktorzy, zdałam za pierwszym razem. Podaje numer telefonu 507164544
|
|
Wiedza z tej dziedziny fizjologii człowieka powinna być przedmiotem nauczania na poziomie gimnazjum. Niestety moherowy ciemnogród nie pozwala na szerzenie wiedzy w szkole twierdząc, że wystarczy wiara... Dlatego młodzież często uczy się na błędach.... Takos
|
|
Można również zerwać staż jeśli podejmuję się naukę w trybie dziennym. Jarek
|
|
na bazarku u ruskich Takos
|
|
"Rezygnujac ze stażu należy zwrócić koszty badań lekarskich, koszty przejazdu (jeżeli staż odbywał się w innej miejscowości niż miejsce zamieszkania i koszty te zostały poniesione)." http://up.podlasie.pl/default.aspx?docId=5300&newsId=691 Poza tym przerwanie stażu skutkuje wykreśleniem osoby odbywającej staż z ewidencji osób bezrobotnych na okres 120 dni (w przypadku pierwszego przerwania stażu). Jarek
|
|
Pieszy to, pieszy jak ktoś dostał prawko za umiejętności, a nie worek kartofli to wie, że trzeba takiego przepuścić!
|
|
BUHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA..
|
|
bond1979masz rację
|