sobota, 30 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Jeden,który miał jaja to powiedzieć

widzę że wszyscy teraz czekamy....tylko ciekawe na co hehe może na trzęsienie ziemi co hihi w szczecinie też mamy czekać-nic nie wiadomo oprócz tego że limit przyjęć to 47 osób...maluśko oj maluśko. a wie może ktoś z Was jak to jest-jak się nie załapie teraz na nabór majowy....czy automatycznie przechodzę w pierwszej kolejności na lipiec? czy też listy rankingowe decydują????? jak to wygląda?????

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Jeden,który miał jaja to powiedzieć

Witajcie poszukuje osób dorosłych tj 20 lat i wiecej, które wyraziłyby chęc na wypełnie anonimowej ankiety odnośnie jakości życia. Ankieta jest narzędziem badawczym w pracy dyplomowej.
Osoby chętne pomóc proszę o kontakt mailowy: aga_bazydlo@wp.pl

Z góry dziękuję za cheć pomocy.

Pozdrawiam
Agnieszka

TESTYDOPOLICJI nie wiem skad masz takie informacje ale z tego co wiem to nie moga kierowac ludzi z grudnia na maj tzn. moga ale to wszystko zalezy od pkt. a dokladniej jesli ktos z grudnai ma wiecej pkt. niz czlowiek ktory stara sie teraz to wiadomo ze wezma tego z grudnia.
Ale napewno nie jest to tak ze grudzien dopiero teraz na szkolke idzie o wszystkim decyduja listy rankingowe.

nie należy wchodzić i tyle

Nie sądzę.
Sama jestem po studiach na kierunku architektury wnetrz.
Masz ich dwa rodzaje:
Na Politechnikach i na ASP.
Nie wszystkich oczywiście.

Jesli chcesz iść na architekturę wnetrz na polibudzie - polecam raczej tech. budowlane ( bardzo się przydaje np fizyka budowli - niestety obliczania belek nie da się uniknąć :-))...jeśli zaś chcesz iść na ASP - bardziej przyda i się liceum plastyczne...po ASP będziesz jednak miała nieco mniejsze pojęcie o wizualizacjach komputerowych ( tam przykładają nieco mniejszą wagę do tego).
W obu zaś przypadkach - rysunek, malarstwo, grafika - uczelnie mają bardzo wysokie wymagania i niezależnie od wyników matury musisz przedstawić swoje portfolio a na polibudzie zdać jeszcze egzaminy.

Pozdrawiam - mam nadzieje, że nieco naświetliłam temat :)

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org