Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Radosław Sikorski przyznaje- |
SwS: tak, wjazd od 18 lat. I taka nieoficjalna informacja: Plakat na imprezę Jeżeli to niezgodne z regulaminem to proszę o usunięcie. Pozdrawiamy Ekipa techniczna DiDi
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Radosław Sikorski przyznaje- |
Pan kapuś oskarża T o to że dostał pozwolenie na budowę totków nic w tym dziwnego. Ale niech odpowiednie służby zainteresują się w jaki sposób rodzina S przejeła rynek w dzierżawe i w jaki sposób dostali pozwolenie od miasta na prowadzenie tej prowizorki tyle lat! Gdzie była straż pożarna i miejska???!!!!
|
|
wiedziałem, że to speluny he
|
|
fantazjusz - wejdz sobie na http://pl.wikipedia.org/wiki/Wolontariusz Agent22 - nie na ksiedza, tylko na brata zakonnego a to jest roznica. VizeV - slyszales cos o zaokraglaniu? jak nie to cofnij sie do podstawowki. A OFMCap oznacza: Ordo Fratum Minoum Cappucinorum, czyli Zakon Braci Mniejszych Kapucynów. krystynab, Abstracts - dziekuje za obrone. "Ja jestem wolny, mam swoje zdanie, to czego pragnę to świat bez granic." Chocolate Spoon
|
|
VizeV - Ty tez nie masz szacunku do mlodszych. „ Kto nie szanuje i nie ceni swej przeszłości, Nie jest godzien szacunku teraźniejszości, Ani prawa do przyszłości.” Józef Piłsudski
|
|
Oferuje pomoc w odzyskaniu ekwiwalentu wplaconego na ksiazeczke mieszkaniowa utraconego po dewaloryzacji zlotowki w 97 roku. Pewny zysk z urzedu!!!kontakt - dobrychopakhm@poczta.fm
|
|
Hahaha :-) nie no super zabawa ,dajcie mi jeden plakat z nimi to se w piwnicy chociaż powieszę ,będziecie mieli u mnie ( + ) . „ Kto nie szanuje i nie ceni swej przeszłości, Nie jest godzien szacunku teraźniejszości, Ani prawa do przyszłości.” Józef Piłsudski
|
|
Co Wy od Niego chcecie? Chlopak ma 15 lat i jeszcze sporo czasu do tego by podjac decyzje odnosnie swojej przyszlosci. To ze chce pomagac innym jako wolontariusz to tylko dobrze o Nim swiadczy. Wiekszosc w Jego wieku to zmanierowani imbecyle, ktorzy z wyjatkiem metak na markowych ciuchach i imprezach nie maja szerszych horyzontow. Skoro chce swoja przyszlosc zwiazac z zakonem to nie rozumiem waszego podejscia. Sa ludzie, ktorzy maja prawo wyznawac wartosci jakie dla innych sa niezrozumiale. To ze mlody czlowiek chce obrac taka a nie inna droge to w/g mnie bardzo odwazna decyzja - szczegolnie w dzisiejszych czasach - zaslugujaca na zyczliwosc i wsparcie a nie na drwiny. Drogi Pawle skoro uwazasz, ze wolontariat to jest wlasnie to czym chcialbys sie zajac to musze Ciebie przestrzec przed tzw. slomianym zapalem. Musi byc to dobrze przemyslama decyzja bo moze byc tak, ze po jakims czasie dojdziesz do wniosku, ze jednak to nie jest dla Ciebie. Wiele jest osób potrzebujacych pomocy lub zwyklej rozmowy z drugim czlowiekiem. Wazne by podchodzic do tego z pelna odpowiedzialnoscia i zaangazowaniem. Ja w kazdym badz razie zycze Ci wszystkiego dobrego. A co do samego szacunku to mysle, ze to nie jest cos co sie nalezy kazdemu chocby z racji wieku. Szacunek zdobywa sie dluga i mozolna praca i dlatego mysle ze jestes na dobrej drodze. Pamietaj tez o jednym ze w Twoim wieku swiat wyglada pieknie a czlowiek jest pelen zapalu i wydaje sie ze moze gory przenosic. Jednak z biegiem lat, zapal czesto znika i dochodzi do tego refleksja, ze dobre checi to za malo. W kazdym badz razie trzymam kciuki.
|
|
a na legitymacje da rade wejsc ???
|
|
Ja nie chcę aby pijaków utrzymywać z moich pieniędzy, a ci co mają trochę chęci robotę znajdą. No ale jak ktoś ma dwie lewe ręce i tylko żąda to niech przeprowadzi się na Białoruś...
|
|
Ja przeszukałam całą Łomżę, wszędzie powtarzalne wzory, kiczowate, słabo wykonane, jakość z bazaru. I juz myślałam, że nic nie znajdę, a tu mały sklepik z nowymi ubraniami firmowymi, firmowymi nie puma, czy adidas, ale next, gdzie za jedwabną sukienkę zapłaciłam 169zł. po prostu neiwyobrażalne, bo na metce była cena 80funtów. Sama zobacz może coś ci wpadnie w oko, ja jeszcze poluję na bluzkę z wiazaniami pod szyją, bardzo efektowna, ale zależy w czym gustujesz, ja lubię oryginalne ubrania, a nie masówkę, dzięki czemu nei wystapię na komunii w sukienkce, w której będzie co 5 pani. Acha a sklep jest na Mickiewicza, był tam kiedys Inwest bank, za fryzjerką, na przeciw bloków, nazwa chyba wzorcownia.
|
|
a masz moze jakies zdjecia i ile kosztuje taka przyjemnosc zawsze chcialam miec kuca
|
|
Witam. Mam pytanie czy jest w Łomży Liceum Zaczone dla Dorosłych po Gimnazjum ?? Oprócz Wojska Polskiego ,może ktoś coś słyszał o takiej szkole w mechaniaku ? nie mogę tylko informacji znaleść na temat tej szkoły .
|
|
A czy nie uważacie że MAXX AMestia jest zajebistą konkurencją dla Jeziorka ??.Pomimo że dwa inne klimaty .
|
|
a ja mam pytanie dotyczące zawracania na skrzyżowaniu ulic przy dworcu PKS i ulicy bodajże Mickiewicza (tam gdzie mieści się SP 7). Dozwolone czy nie?
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |