Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
niedobrze mi się robi jak słysze Smoleńsk |
Tak jak zauważyłem markowe ubrania w galeriach w mieście Białystok są droższe niż w Łomży...
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: niedobrze mi się robi jak słysze Smoleńsk |
oj buraki buraki .Szxczyt marzeń połazić po sklepach i kupic bułkę kajzerkę . Kuu...wa gdzie się podziałi ludzie na poziomie w łomzy ????????? Czy wszyscy musieli wyjechac do większych miast by nie zarazić sie takim myśleniem ?
|
|
A MOŻE LEJĄ WODĘ ???
|
|
Na pewno nie leją wody . W piątek będzie Sokol a w sobotę Jay Delano wszystkiego dowiecie się jutro . Impreza start 20 :) zapraszam
|
|
masakra zamknij dupę .Tu nie chodzi o zazdrośc . Tylko jako klient który zapłaciłem za rozrywkę mam prawo byc zadowolony ?? Chyba nie ?? Max malina PRZEPRASZAM :D
|
|
Po pierwsze primo to masz 15 lat :P he z tym bratem zakonnym OFMCap to ja nawet niewiem co to xD . Powodzenia życze :D
|
|
sivy ja WZ mialem jakos 8 kwietnia i badania zaczalem 15 kwietnia (Poznan) no i sie pochwale bo dzisiaj uslyszalem zdolny i czekam tylko na telefon Powodzenia!!!
|
|
Pawle ! pomimo , że masz 16 lat masz więcej serca i rozumu od niejednego dorosłego człowieka ! Nie zwracaj uwagi na komentarze - niektóre osoby nigdy nie dorosną ..Życzę Ci wiele szczęścia w życiu .
|
|
robert1976 wiec badania to ogolnie loozik tylk trzeba sie nabiegac :) w Poznaniu za bardzo sie nie czepiaja ja mam astygmatyzm i to przeszlo :) jesli chodzi o krew to glownie patrza na ob i cholesterol a reszta jak dermatolog neurolog stomatolog chirurg itd bo juz nie pamietam to jest spox no chyba ze masz naprawde jakies problemy ze zdrowiem
|
|
Witam! Może mi ktoś napisać jacy są psycholodzy w Krakowie tzn. czy bardzo sie czepiają i o co mniej więcej pytają? 29 kwietnia mam MS i bardzo sie boje:(. Pozdrawiam wszystkich zdajacych i tych którzy już zdali!
|
|
***** powiem mi ktos czy to od 18 lat wjazd??
|
|
Dajcie mu spokój ! Niech robi co ma zamiar lepiej niech pomaga innym niż ma kogoś w papę walić czy okradać. Wiem że dla wielu ludzi jest to ewenement ale są jeszcze tacy którym się chce ! Powodzenia
|
|
Ale Pijagin przyjmuje tylko prywatnie czy na NFZ też?? Santreo
|
|
hahahahahahahahahahahahahahahahahaha pozdro wszystkim więcej usimiechu i radosić z życia "Ja jestem wolny, mam swoje zdanie, to czego pragnę to świat bez granic." Chocolate Spoon
|
|
Dlaczego nie ma dla rodzin naprawdę potrzebujących pomocy by mogli się wyrwać z marginesu i żyć normalnie?? Przyzwoite M , ale nie za 10 lat tylko kilka miesięcy !!!
|
|
ciekawe...z tego co jest mi wiadomo to Sokół i Pono są nominowani na Eska Music Awards w kategorii Video Roku Polska ,a Gala odbywa się właśnie w piątek od 20...chyba ,że nie liczą na wygraną i przyjadą do Łomży. Więcej lektury na www.ema2009.eska.pl ;)))
|
|
Pewnie ta ,,boska obsługa'' to leydis pisząca sama o sobie . Niezbyt oryginalna reklama . Wymyśl coś innego, bo to typowa prowincjonalna tandeta .
|
|
prywatnie nic mi nie wiadomo o NFZcie
|
|
jest tylko tech. budowlane, albo po plastyku na architekture uderzać.
|
|
A mi sie podoba potupaja bo potupaja tak ja w każdym klubie tylko dziwna rzecz ze nikomu sie nie podoba a ciezko jest znalezc wolne miejsce na parkingu, tyle osób przyjeżdza.Jak masz zgraną grupe gotową do zabawy to w każdym miejscu bedziesz sie dorze bawił.
|
|
Ten sklep na światłach się Lotos zwał koło 4plus
|
|
a ja w rzeszowie zdawalem na maj i jestem po badaniach wiec z tymi ludzmi z grudnia to cos nie tak!!!
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |