Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Obwodnica Łomży |
W Łomży jedynym problemem są "handlowcy", prowadzący małe sklepiki i buntujący innych przed dużym sklepem. Swoją drogą zobaczcie co się dzieje ze Stokrotką... sklep podzielony na 3 mniejsze a to tylko dlatego bo łomżyńscy pseudo handlowcy w jakiś sposób zabronili budowy sklepu wielkopowierzchniowego to stokrotka wybudowała 3 ale mniejsze - zastanawiam się co by było żeby ten sklep był jako jeden i jeszcze piętrowy (na prawdę dużo powierzchni by miał). z utęsknieniem czekam na duży porządny market w Łomży jak chociażby Galeria Biała w Białymstoku czy ALFA
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Obwodnica Łomży |
-tommeknet- ty się zdecyduj czy chcesz marketu czy galeri czy centrum handlowo-rozrywkowego a mały sebo19 pewnie szuka guza
|
|
10 dkg gipsu rozpuścić w szklance wody i wypić.
|
|
a jak wjazd od 18?
|
|
[*]
|
|
Autor: Donald (---.elomza.pl) Data: 19-04-09 21:40 Dosłownie wieśniacy, market najważniejszy dla rozwoju miasta- śmiech na sali... Widzisz Donald, może nie spowoduje to rozwoju Łomży jako miasta, ale na pewno zatrzyma oszukiwanie nas - kupujących na cenach w takich sklepach jak te na Długiej i inne. Kosmetyki, ubrania, czy wreszcie produkty spożywcze - mam nadzieję będą tańsze ( tzn ceny będą bardziej normalne) - tak jak w innych większych miastach.
|
|
Sebo19 impreza zaczyna sie o 20 a gwiazdy zawsze jak są to są później ok 23 wszędzie tak jest ...a tak na marginesie nie wiem czy zauważyłeś ale w mój nick ma rodzaj żeński ;] pozdrawiam
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |