Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Żeby nie słyszeć bębnów wojny trzeba być głuchym |
hahahahhhhhahha dobre :P
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Żeby nie słyszeć bębnów wojny trzeba być głuchym |
Srakostop, może i nie działa, ale za to ma pyszny czekoladowy smak.
|
|
zgodzę sie jak wyżej .Tylko abysmy dobrze wybrali.
|
|
Kiedy zniknie taca, w kościele usłyszysz tylko reklamy |
W Warszawie zmarła Pani Zofia Kuc, lekarz-dentysta. Pani Zofia pracowała w swym zawodzie blisko 40 lat, w tym najwięcej w Łomży. Była dentystką w przychodni kolejowej w Łomży, potem miała swój gabinet w Liceum Medycznym. Ostatnie lata spędziła wśród najbliższych w Warszawie. Wyrazy współczucia rodzinie.
|
|
czesio, z kumplami spiewlali ze najlepszy jest węgielek...
|
|
NIE MAM ZŁUDZEŃ |
Wypożyczalnia została chyba zlikwidowana.
|
|
Takich miast jak Łomża jest tysiące. One mają ten sam problem. Wygląda na to, że nadal będą miały. Sukces gwarantuje władza i pieniądze na tym samym, wysokim poziomie. Jedyne, co u nas, nadal utrzymuje się na wysokim poziomie to stan wód. Spróbujcie trafić 6 w lotka-wybierzcie dobre władze. Z szerokim uśmiechem - pozdrawiam.
|
|
Yorker wpisujesz się w takie głupie gangsterskie gadki. A co to znaczy powiedzieć w twarz, i kiedy to powiedzieć. To tak jakby wariant siłowy piącha lub kij miały wszystko rozstrzygać . Tak ???? Ze strachu przed laniem wszyscy będą piękni , inteligentni i bez garbów :))) Takos
|
|
Tak, została zlikwidowana.
|
|
oficjalny MYSPACE Jasona http://www.myspace.com/jayherd enjoy nawet jeśli będziemy krzyczeć, głupiec nic nie zrozumie Katon
|
|
eh ta ludzka zadrość... to jak przyszedłeś raz i Ci się nie podobało to więcej nie przychodź i nie zawracaj komuś dupy. zorganizuj u siebie na podwórku taki koncert to też zarobisz w pyte hajsu
|
|
ok ok nie gniewam się ;) a z tego co wiem to tym razem ma grac godzinę minimum już jest zapowiedziane wiec jeżeli się wybierzesz to powinieneś być zadowolony ;)
|
|
ja mam zastrzeżenia co do Yamy. Raz ze znajomymi bylismy w Amensi na Sienkiewicza i zamkneli ok 1 bodajże (zdziwiłem sie że tak wcześnie) więc uderzylismy do Yamy. była max 1.30 ochroniarz powiedzial ze juz nie wpuszczaja bo zaraz zamykaja. oczywiście zbulwersowalismy sie. poszlismy po piwo na statek wypilismy w 'plenerze'. wracalismy przed 4 do domu przechodzilismy obok Yamy a tam dalej trwała impreza? Dziwny sposób traktowania potencjalnych klientów.
|
|
a gdyby cos takiego powstalo ciekaw jestem ilu byloby chetnych???jak myslicie??warto w lomzy cos takiego zrobic mysle??tzn mam na mysli oczywiscie wypozyczenie quadow za nie duze pieniadze.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |