Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
co ten rząd robi z pacjentami??? |
disco badziewie
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: co ten rząd robi z pacjentami??? |
Acha dzięki nie widziałam wcześniej postów na ten temat ale oki. Dzięki wszystkim za pomoc a więc mam do wybory Kubusia i gazowników na senstorskiej oki ..... pozdro
|
|
niesamowitego masz tygryska:):) nie wiem czy śmiac sie czy płakac moim zdaniem prawde i tylko prawde powinnas mu powiedziec hehehe pozdrawiam
|
|
dobreeeeeeee ;DDD
|
|
hauzer z Yamki - prostakiem na pewno nie jestem .... to nie ja "zrzynam" tylko ty- przynajmniej na wzór mnie przyznałeś skąd jesteś - nauka nie idzie w las. Człowieku co ty porównujesz Ibize z Polską. Obiektywnie pytając- czy ty wiesz gdzie Ibiza leży?. Zadałem pytanie - nie podoba Ci si ten zespół - napisz, a nie piszesz bzdury, że ktoś cię naśladuje i od kogoś zrzyna Mój temat o imprezie niekomercyjnej został usunięty a twój temat - oczywiście został Więc jak to figlarka napisała pokory człowieku, pokory trochę Pozdrawiam manager AMNESII MAXX
|
|
hahahah pocisk
|
|
18.04 ( sobota) w olszynach bedzie festyn ma grać podobno Ivan & Delfin wie ktos coś wiecej co to będzie tam dokładnie ??
|
|
Proszę o odpowiedz ...oczekuje potraktowanie tematu poważnie ...
|
|
Delfina tam nie będzie ale Ivan tak. Poza tym malutkie zespoły lokalne. Będzie to impreza na XXX parafii Olszyny. „ Kto nie szanuje i nie ceni swej przeszłości, Nie jest godzien szacunku teraźniejszości, Ani prawa do przyszłości.” Józef Piłsudski
|
|
Skrentek popisz popisz bo starasz się mi pocisnąć ale jak wyobrażę sobie dzieciaka max 15 lat (oby) który chce tego dokonać to śmiać mi się chce:) Poprawiłeś mi humor na wieczór dziękuje i dobranoc. PS. A z której strony w tym Twoim sprzęcie trawa wylatuje z prawej czy z lewej? No chyba że masz z pojemnikiem to wtedy szacun jesteś super gość:)
|
|
P@wcio: Dobra lista :D :D :D :D Z Twojego "Winampa" ???? Pink Vs. Kelis - So What (Dj.Ran Bootleg) <---- ta nutka *********. P@wcio - Do Twojej listy dorzuciłbym Buckethead - Da Bomb i jakieś nutki Aquasky Pozdrawiam „ Kto nie szanuje i nie ceni swej przeszłości, Nie jest godzien szacunku teraźniejszości, Ani prawa do przyszłości.” Józef Piłsudski
|
|
mark, kichy to sobie musi zszyc sobie twoja stara bo jej popenkały od walenia w dupe :D
|
|
A BUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU nawet jeśli będziemy krzyczeć, głupiec nic nie zrozumie Katon
|
|
http://www.4lomza.pl/index.php?wiad=18445 Ja na miejscu Dyrektorów i uczniów szkół średnich tak za bardzo nie afiszowa się z tymi "otwartymi szkołami". Jeszcze parę działek "skarb państwa" ma w Łomży, a prezydenci Łomży paru znajomych, którzy by te działki w "promocji" wzięło.
|
|
Witam ;):):) DO menagera Amesti mAXXXX Pierw bym radził załatwic profesjonalny sprzęt aby dany artysta muzyczny nie miał lipy .Mowa o dj NAkaidii .
|
|
Manago: to dobrze że jako manager lub kimkolwiek jesteś starasz się wykorzystywać Internet jako źródło promocji i pozyskania informacji o gustach i potrzebach swoich potencjalnych klientów, do tego Internet jako narzędzie promocji doskonale się nadaje. Sam bym tak robił a nawet więcej gdybym był managerem klubu. Podoba mi się innowacyjny pomysł jaki daliście na początku uruchamiając przed otwarciem dyskoteki stronę z przekazem video z pierwszej imprezy jednak porażką na samym starcie było to że niby łącza nie wytrzymało i nikt tej relacji na żywo nie widział. Jeśli było to celowe zagranie by tylko nagłośnić imprezę to taka promocja na pewno Wam nie pomoże. Jeśli natomiast faktycznie problemy techniczne to zadbajcie o lepszych techników bo nie możecie sobie pozwolić na takie porażki. Fajnie by było np. wykorzystać internetowe strumienie audio i video oczywiście w doskonałej jakości do np. tego że jakiś światowej klasy DJ by miksował w klubie AmnesiaMaX ( tak powinniście się pisać a nie Maxxx) przez Internet z np. klubu na Ibizie w którym aktualnie by grał Odpadają Wam koszta jego ściągnięcia tu i fajnie by to wyszło łącząc to z DJ który by grał lokalnie. Zauważyłem jedno, konkurencja się obudziła i trochę chyba za Wami nie nadąża, bo wyznaczyliście trochę inne może wyższe standardy aczkolwiek sami się w nich do końca nie odnajdujecie. To jednak sprawiło że „skostniałe inne kluby które są w Łomży zaczęły myśleć i też muszą podnieść jakość swoich usług” Ludzie są coraz bardziej wymagający i to nie te czasy gdy trzeba 10 minut stać w kolejce po piwo, szukać wolnych stolików, wycierać brud za kelnera, samemu chodzić do baru a nie zamawiać przy stoliku, obawiać się kradzieży, bójek zarówno w lokalu jak i poza nim. W poważnych lokalach ochrona odpowiada nie tylko za lokal ale i za teren wokół, . Wracając do tego postu wyżej: nie karm tandetą ludzi bo wiedz że piszesz i do głupszych od siebie i do mądrzejszych, zapytałem o co konkretnie pytasz robiąc sondę na temat w/w piosenek (ciężko mi to słowo w tym przypadku przez gardło przeszło ) Jeśli poziom klubu będzie kreowany poprzez takie utwory to naprawdę będzie kiepsko Taka moja rada. Ps. Piotr Fronczewski występując w tej piosence zgarnął konkretną kasę i teraz wstydzi się tego oglądać. ..bedę Cie brał Cię w aucie…..żenada i gniot
|
|
Swego czasu Bogdan w Czesku tez tak do ludzi mowil na koniec, chamowa. „ Kto nie szanuje i nie ceni swej przeszłości, Nie jest godzien szacunku teraźniejszości, Ani prawa do przyszłości.” Józef Piłsudski
|
|
Mało to klubów jest w mieście?Po co do chama chodzisz? nawet jeśli będziemy krzyczeć, głupiec nic nie zrozumie Katon
|
|
NO ale nie wiem czemu wy tak na ans ,,polujecie". Sportowe tłumiki nie tylko w skuterach są montowane. Zakładają je w samochodach, Ścigaczach i my jesteśmy najbardziej narażeni na to, że ktoś nas potrąci lub przejedzie. Nie wiem czemu, ale każdy uznaje że jak skuterek to nie da rady wyjechać. I tu się mylicie! To prawda że nie pojedziemy tych 200 km/h ale do 100 dochodzimy bez tuningu!. A blokady się zdejmuje dlatego żeby nie utrudniać ruchu drogowego bo na pewno byś się wkurzył gdyby ktoś przed tobą jechał 40 km/h. Skutery GIT i RULEZ a innym Paszoł won!! Takie moje zdanie :P rudy błazen z druhem
|
|
a byliscie w starej amnezji?ostatnio bylismy ze znajomymi.dopoki wlasciciel;e byli nikt nam nie zwracal uwagi wrecz przeciwnie .potem zostalismy wyproszeni w chamski sposob przez tamtejsza ochrone dlatego poniewaz juz zamykali,ale gdy bralismy kolejke nie zostalismy poinformowani ze juz lokal zamykaja.W innych lokalach tak nie ma.jak w yamie zamykaja to jestesmy powiadomieni o tym.pozatym nie bylismy tylko my bylo jeszcze duzo osob ale mimo to zostalismy wszyscy wyproszeni w polowie imprezy.czy to jes ok?
|
|
ja pierdziu ale kłopociki macie....... jest bardzi fajna fryzjerka na Legionów 32 ,,IWONA'' nawet jeśli będziemy krzyczeć, głupiec nic nie zrozumie Katon
|
|
Jakub
|
|
tez wczoraj bylem, jakis typ mnie uderzyl to mu zajebalem az sie krwia zalal hehehehe i ochrona mnie wyprowadzila...
|
|
do papkarol ty chyba naprawde nie umiesz czytac ja sie tylko zapytalam na forum aby ktos cos poleciil a ty od razu wyskakujesz a przeciez napisalam bez zbednych komentarzy bo jak widze co kolwiek by ktos o cos nie zapytal to musza komus zaraz wypisywac swoje wlasnie zbedne komentarze a sadzac po loginie to ty raczej nie powinnes bynajmniej tak naprawde wiedziec gdzie mozna kupic akurat cos na komunie moje pytanie bylo bardziej skierowane do plci zenskiej normalnie zenada
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |