Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Rudy odsprzedaje resztke polskosci |
jednak 8 .... władze miasta byc moze beda chcialy zaokraglic liczbe do 10?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Rudy odsprzedaje resztke polskosci |
do anusia 22 ja zaliczyłem ale z powodu kryzysu dalsze ostepowanie jest zawieszone do odwołania ciekawe co ci powiedzą pozdrawiam;)
|
|
re: OjciecR Nie siedziałam w domu w palcie - nigdy - i mimo to parę złotych zwrotu zawsze miałam. Ale mniejsza o większość. Co do działań naszej spółdzielni to przyznam, że włos mi się na głowie zjeżył. Co to znaczy, że w tym roku zwrotów nie będzie. Mało tego ostrzegają przed zadłużeniami ludzi (lokatorzy płaćcie czynsz, bo będzie kryzys :) ), którzy w tym momencie z powodu braku odczytów nie są w stanie stwierdzić zużycia. Ale to z pewnością spowodowane jest ogromną troską o dobro mieszkańców. Moim zdaniem zaznaczam moim - ta akcja spółdzielni była żałosna. A rozliczenie będzie jakie będzie i my lokatorzy nie mamy na to większego wpływu. Pozdrawiam
|
|
Nadmienię że mieszkam w nowym bloku na Łagody i zawsze dopłacałem, może dlatego że lubie po domu chodzić w krótkim rękawku.
|
|
czytałem Kontakty, gość się rozpruł jak stare prześcieradło. Faktycznie musiał być zaj. śmiech na sali. Czy będzie jutro odgrywka? W łeb zachodzę.))) nawet jeśli będziemy krzyczeć, głupiec nic nie zrozumie Katon
|
|
|
myziorek ja mam krzywa przegrodę nosową i na komisji jak pani internistka mnie badała przed daniem obiegówki od razu mi powiedziała, że najpierw żebym poszła do laryngologa czy mnie nie cofnie z tą przegrodą nosową no więc poszłam, ale pani laryngolog nie miała żadnych przeciwskazań nawet chyba nie zauważyła, że mam krzywą bo internistka to od razu dostrzegła, że nos miałam złamany i że krzywą przegrodę mam. na komisji byłam w wawie więc myślę, że jeśli tez tam będziesz to nie będziesz miał z tym problemu tak jak i ja :)
|
|
Co to znaczy, że zwrotów nie będzie? Czy spółdzielnia ma prawo do przywłaszczania sobie nieswoich pieniędzy? Najpierw pobiera zaliczki, a po policzeniu zużycia, jak się okazuje, że muszą zwracać, bo za dużo pobrali, to twierdzą, że nie zwrócą. Nie znam się na prawie, ale to na pewno ma jakąś nazwę w odpowiednim kodeksie (pewnie karnym).
|
|
No ja akurat pracuję już kilka lat. Potrafię swoją pracę wykonywać bardzo dobrze i raz terazniejszy pracodawca mnie podkupił z innej firmy. Dał tyle ile chciałem ale co z tego jak od kilku lat nie mam podwyzki a przychodzą nowi pracownicy młodsi i zarabiają tyle co ja. A trzeba po nich poprawiać albo po nich jeszcze raz robić. No to o co tu chodzi. A jak rozmawiam o pieniadzach to a to nie wtym roku i td. zły moment kryzys. A na ferie w góry wyjezdza, właśnie samochód zmienia i twierdzi że on nic prawie nie zarabia na tej firmie. B Z D U R A
|
|
a czy jest tutaj ktoś kto przeszedł WZ w Poznaniu? albo w woj. wielkopolskim? bardzo bym prosiła o napisanie o co pytają najczęściej i czy jest duża możliwość tego oblania? bo wydaje mi sie ze jak sie dobrze przygotuje to zda sie. wlasnie dzwoniłam do mojego opiekuna i powiedziała mi żebym zaniosła ankiete bezpieczeństwa do swojej komendy i że zadzwoni do mnie na początku maja i poda termin kolejnego etapu:) bo jeszcze muszą się uporać z naborem na kwiecień:)
|
|
TESTY TESTY SPRAWDZONE I ZA DARMOCHE DLA KAŻDEGO KTO JEST ZAINTERESOWANY PISZCIE DO MNIE ODPOWIADAM NA KAŻDEGO MAILA:)) pomocna11@wp.pl matik800 zaczynasz być nudny....
|
|
Rzeczywiście problem. Ile rond w Łomży? Dziecinada.
|
|
Faktycznie w Łomży przydałby się jakiś jeszcze jeden dobry lokal bo jak narazie jest jeden(nie będe tu go reklamować) i dalej jest całe gó...no. Myślałem że amnesia maxxx będzie jakąś alternatywą ale srodze się zawiodłem nic tam wielkiego poza pomalowanymi ścianami i kanapami wielkiego się nie zmieniło. Pierwszego dni było troche za dużo awantur i patologi a drugiego już o 1 zamknięte i to nie z powodu żałoby a braku ludzi to już o czymś świadczy. Do: Ktoś tam raczej z tym twoim:"spoko" to się nie zgodzę. A do figlarki tak trzymaj lubię czytać twoje posty mało kto ci tu dorasta w ripoście:))))
|
|
Jeszcze chyba trzeba poczekać jeżeli chodzi o narew aż woda troche opadnie... Ale co racja to racja ;) "kołtuna" odgonic trzeba ;)
|
|
Hej!! Czy wiadomo coś komuś na temat jakichś imprez w maju w naszej pięknej Łomży ;-)) ?? Będę wdzięczna za wszelkie wiadomości, wszak majówek czas za pasem. ;-))
|
|
Posiadaczy ze sprzętem sorry że trochę głupio sformułowałem ale trochę się śpieszyłem a przyjedziesz :D
|
|
Proste - admin zostawia tylko tematy zalozone przez siebie samego :) Wszystkie inne sa usowane bo widocznie przerastaja mozliwosci intelektualne administratora. Skoro czegos nie rozumie to usowa traktujac jako niepotrzebne.
|
|
A ja czekam na WZ. Trochę sie denerwuję, bo to wszystko tak długo trwa. Dokumenty składałam pod koniec stycznia. I stresuję się, że tyle czasu na to poświeciłam i ciagle nic nie wiadomo:/
|
|
no a podaj doklada date bo ja widzialem ulotke max bike ale niespojrzalem to ma byc 25 tak ?
|
|
na kopernika
|
|
W obecnej chwili w sumie nie potrzebuję, ani jednego, ani drugiego. Jednak na przyszłość chciałem wiedzieć, bo być może wkrótce będzie mi potrzebny dobry lekarz. A ciekawi mnie nazwisko, bo nie chce umówić się na wizytę, a później się okaże, że to te babsko co mnie leczyło w szpitalu. A rzecz jasna nie będę tego nazwiska podawał publicznie, bo lekarz miał może jednorazową "słabość", więc opinii nie chcę psuć. Więc wolę, żeby ktoś podał, a ja pójdę, albo nie pójdę. To chyba najlepsze rozwiązanie. nawet jeśli będziemy krzyczeć, głupiec nic nie zrozumie Katon
|
|
Może ci chodzi o wyniki meczów ;) "Ja jestem wolny, mam swoje zdanie, to czego pragnę to świat bez granic." Chocolate Spoon
|
|
mniej zrec, wiecej blonnika warzywka na parze i "biegac skakac machac " biegac jeszcze raz biegac i biegac no i siatkowka oczywiscie:)
|
|
Lubię Rodowicz Ofiarą komunizmu to pani nie jest. – Nie jestem, ale mało kto z artystów był ofiarą komunizmu. Komuniści jednak dopieszczali artystów. Myśmy mieli też szczęście, że było jedno radio, telewizja... Mówię „szczęście”, bo teraz nieszczęściem jest ta mnogość, która generuje powszechny debilizm. Natomiast wtedy to były jedyne polskie media i bardzo przychylne polskiej muzyce. Taki był trend polityczny, że my mamy tutaj swoją własną muzykę... http://media.wp.pl/kat,9811,wid,11037321,wiadomosc.html?P%5Bpage%5D=2
|
|
Pan andrzej mógł fikać i z tego fikania wraz z synalkami dobrze żyć, wszak chroniła go policja. Całe życie p. andrzej nie musiał pracować, mógł udawać gangstera, pokerzystę:)))) i paradować kręcąc kitniakiem obwieszony bransoletkami pierścionkami, łańcuszkami :))))) Ciekawe co p. andrzej jeszcze wymyśli, pozostało mu chyba przyznać się, że lubi chłopców:)))))))))) i masaż prostaty:))))) Ciekawe co dziedzic p.andrzeja będzie śpiewał. Stosownie do wagi powinien polecieć basem:)))) Hmm tatuś rozpruł się przy 9 tysiącach, a grubasek pewnie przy czapce drobnych:))) Ale najciekawszy jest wątek skorumpowanych policjantów, oj, oj :)))))) Myślę, że ten akurat sztos dla p. andrzeja się źle skończy. Wesoło, wesoło nawet jeśli będziemy krzyczeć, głupiec nic nie zrozumie Katon
|
|
A Ja i tak we sobotę do Amnesii Maxx idę i niech figlarka swoje pisze że jest tam beee i fuuu i feee i wogóle. Chcę to idę! A Ty se "koleżanko" na forum w sobotni wieczór popykaj na klawiaturze. A nóż się uda coś mądrego skleić!!!
|
|
lepiej idź na studia
|
|
Najlepiej idziesz do swojej szkoły w której się uczyłaś, prosisz wf-istę, żeby Ci rozstawił tor i wszystko. Rekrutacja - Policja - tu masz filmik jak to wygląda i wytyczne jak tor ustawić i tyle. nawet jeśli będziemy krzyczeć, głupiec nic nie zrozumie Katon
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |