sobota, 30 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
To ma sens...

cnotkaa pomyliłaś się jeśli chodzi Ci o Artura S.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: To ma sens...

Do figlarka:

Powiem Ci kilka rzeczy. Wątpię żeby dotarły do Twojej głowy, ale myślę, że warto zaryzykować dla chociaż małego rezultatu.

Każdy ma prawo do swojej krytyki wszystkiego, Prezydenta, Premiera, kebabu, czy klubu. I to jest Twoje prawo. Kiedyś mi się nawet podobały Twoje posty, bo mówiłaś twardo co Ci się nie podoba lub w ironiczny sposób "zachwalałaś" pewne rzeczy.

Teraz natomiast mnie Twoje posty wkurwiają. Od dawna kiedy jestem na tym forum to pier doliłaś bzdury na lokale, które ewidentnie Ci są nie na rękę.

Gdzie pisała figlarka i pod jakimi nickami

Dziewczyno jesteś tak żałosna, że nie mam słów. Ja rozumiem, że możesz lubić jeden bardziej, a inny mniej, albo mieć go gdzieś. Ale weź się opanuj i nie psuj rozmowy na forum. Kiedyś ewidentnie pisałaś posta pod postem z różnych nicków. Masz konkurencyjny dla Amnesii lokal, czy mężulo, czy inny konkubent? W dupie mam o kim Ty się wypowiadasz. Ale ogarnij się trochę i zapanuj nad swoimi popędami.

Kolejna sprawa, że czasem Ty, jak i innym się zdarzało, chociażby w temacie "bandycka Łomża" pisać rzeczy, których się nie powinno pisać na forum. Niektórzy mają chyba (złudne) poczucie anonimowości. Ja się figlarka nie zdziwię jak któregoś dnia z imienia, nazwiska i adresu ktoś Ciebie wymieni na forum i tylko nie gadaj, że masz to w dupie. Ja Ci nie grożę, żeby nie było, ja przestrzegam, bo już kilka osób na forum się nie wypowiada z tego powodu. Już chyba ktoś na forum Ci zwracał na to uwagę i na Twoje inne "kobiece" nicki. To też się tyczy myślę innych właścicieli lokali.

Coraz więcej tematów jest zakładanych przez właścicieli lokali, żeby prowadzić swoje "wojenki" w internecie. I dobrze są wszystkim znane te osoby. Ja z przymrużeniem oka czytam posty tych osób, bo wiem że każdy chce bronić dobrego imienia swojego lokalu. Gdybym miał to też pewnie bym bronił. Chociaż denerwujące są te podejrzenia(Kola, Janusz kos), to traktuje je z przymrużeniem oka.

Ale gratuluję Tobie Kola, że jakiś czas temu powiedziałeś, że Amnesia to najbezpieczniejszy lokal. Ja też się z tym zgadzam.

Ma może ktos link do tej strony z szescianami
bo chciałbym sobie to przecwiczyc, z góry wielkie dzięki

haha MclooP lepiej sam poćwicz xP spal te sadełko nom i pokaż swoje mięśnie na wakacje xD

"Ja jestem wolny,
mam swoje zdanie,
to czego pragnę to świat bez granic."
Chocolate Spoon

haha
miałam na mysli coś konkretniejszego a nie takie głupie teksty

hihi dobra jestem:) ja już po całym postępowaniu....czekam na telefon co dalej....dzisiaj WZ miałam-luzik na maxa...cykora miałam lekkiego ale nie potrzebnie:) mam 173 pkt to chyba nieźle co:)?

"Ja jestem wolny,
mam swoje zdanie,
to czego pragnę to świat bez granic."
Chocolate Spoon

dzięki

konkretna impreza pod blaszekiem od 20-tej. Jak dobrze pokombinujesz to może i flaszkę z błękitnym płynem łykniesz. O 21 - szej sporty ekstremalne na Al. Legionów, główna atrakcja skoki na asfalt pod pędzące samochody. O 22 - giej atrakcje muzyczne. Na koszach na śmieci pod biedronką zagra Rychu złotówa, jako suuport wystąpi Zdzichu vel śmierdzący ryj znany w kręgach muzycznych wirtuoz pustych butelek po denaturacie. A o północny główna atrakcja wieczoru, darmowe hot dogi na statoilu ze zdechłych szczurów. Zapraszamy Serdecznie

To juz jakis naprawde ponury zart !!!

Moj wpis w tym temacie rowniez ponownie zostak usuniety!!!!

Marek bedzie to wyniasnial w firmie Speed bo zakrawa to juz na paranoje!!!

Nie wydaje mi sie zeby moj wpis w jakikolwiek sposob wpisywal sie w ramy "reklamy" badz "kopiowania artykolow prasowych"

Moze Administrator tego nie rozumie ale do naszego klubu przychodza osoby i pytaja o prace!!!!
Po to zamiescilem temat zeby ludzie niepotrzebnie nie fatygowali sie, bo ktos zrobil sobie glupi zart!!

Pozdrawiam
Tomasz Dluzniewski
Klub 54

W Budowlance jest Technikum Gastronomiczne i chyba tylko tam, bo w Mechaniaku to jest, ale Technikum Hotelarskie

Ja to już nawet nic nie chce mówić...

dzieki!!!

Jest konkurencyjny portal. A post Tomazi był nad moim i faktycznie został wykasowany. Panie aministrator cofasz pan forum do poprzedniego ustroju ?

ile zarabia się pracując na kasie w łomżyńskim supermarkecie????

zgadzam się z tobą

re. licznik

w tym temacie napisałeś
Autor: licznik (---.neoplus.adsl.tpnet.pl)
Data: 09-04-09 23:14

To tylko tyle jest tych loży, czy aż tyle chętnych na loże?

Mi też już się nie udało zarezerwować :/ W sumie dołączam się do pytania.

Czyli sam nie byłeś przekonany jak to naprawdę jest.

Ja to zinterpretowałam jako naginanie faktów i chyba się nie myliłam bo frekwencja nie była 100%. I tyle. Język w jakim swoją opinię wyraziłam to zupełnie inna kwestia. To mój fetysz. Tak lubię.

Kolejne twoje niedopatrzenie:
Jeżeli ja bym pisała, że mam lokal powiedzmy FATUM i wypisywała, że to będzie hit, ze we wszystkim naj, umieszczała regulamin tego lokalu, itp, itd to wiadomo bez podpisywania, że to pisał FATUM TEAM
Natomiast jeśli bym pisała (już jako Żdzichu), że w porównaniu z NORA CLUB to FATUM to wypas, bo w NORA CLUB to biją, chamy itd,itp to raczej bym podpisu FATUM TEAM nie dawała.
Także, fascynacja jest moim zdaniem za bardzo przesadzona.

Inne kwestie to;

Re: Atom / Amensii Maxx
Autor: Motylek02 (---.elomza.pl)
Data: 16-04-09 18:14

hmm.. no drugiego świąt dnia przejeżdżałam obok tego miejsca sobie około 2 i rzeczywiście, wielka pustka. mam zamiar obejrzeć sobie to i owo 2 maja. bo wcześniej z tego co wiem, nie będzie żadnych rewelacji, jak dla mnie.

tylko jedna osoba się wypowiedziała na temat klubu, tyle wcześniej pisali, przeżywali, a teraz co tak cicho??

Nikt nie pisze, dlaczego, konkurencja nawet nie smaruje, bo gdyby tak było jak ty tu piszesz to by była jazda na całego, a tu spokój.

Następna kwestia:

Re: usuwanie tematów na forum
Autor: Tomazi (---.neoplus.adsl.tpnet.pl)
Data: 16-04-09 17:45

To juz jakis naprawde ponury zart !!!

Moj wpis w tym temacie rowniez ponownie zostak usuniety!!!!

Marek bedzie to wyniasnial w firmie Speed bo zakrawa to juz na paranoje!!!

Nie wydaje mi sie zeby moj wpis w jakikolwiek sposob wpisywal sie w ramy "reklamy" badz "kopiowania artykolow prasowych"

Moze Administrator tego nie rozumie ale do naszego klubu przychodza osoby i pytaja o prace!!!!
Po to zamiescilem temat zeby ludzie niepotrzebnie nie fatygowali sie, bo ktos zrobil sobie glupi zart!!

Pozdrawiam
Tomasz Dluzniewski
Klub 54

Dlaczego tak się dzieje, amnesia parę tematów a 54 wykasowany.

Paaaaaaaaaa, i kończmy to

n 95 moim zdaniem.

buhaha:P zapraszam ze ściereczką:) normalnie monitor oplułem:P

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org