Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Polska prezydencja najdroższa!!w historii unii |
ja czekałam równo 2 miesiące na MS ale to przez święta. moj nr gg 8269549 :)
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Polska prezydencja najdroższa!!w historii unii |
gdzie ta wiata pacanie ? to se sweter turecki bym kupił Nie wiedziałem, że już takie przedmioty jak okna sprowadza się do wieśniackich he. A chodź sobie dalej w tym sportowym obuwiu
|
|
re. licznik Niewiem jak zacząć, tak zawiodłeś swoją interpretacją moich wypowiedzi, moją skromną osobę. Najwyraźniej muszę odnieść się do faktów. cyt z twojej wypowiedzi: Kolejna sprawa, że czasem Ty, jak i innym się zdarzało, chociażby w temacie "bandycka Łomża" pisać rzeczy, których się nie powinno pisać na forum. fakty: better napisał: Autor: better (---.neoplus.adsl.tpnet.pl) Data: 21-03-09 02:05 Ruch ac sieniaców!!! ja odpisałam: Autor: figlarka (---.lomza.vectranet.pl) Data: 21-03-09 11:36 Re.: better a kogo namawiasz do tego - kobiety? czy mężczyzn? Należysz do Polskiego Stowarzyszenia Gejów I Lesbijek? I ja u ciebie kebaba jadłam A fuuu. p.s. Ale to chyba mój pierwszy kebab od geja. Zawsze to coś innego. Kogo ja tu obraziłam, naraziłam. Kolejna sprawa która najbardziej ciebie zabolała to moje wypowiedzi na temat amnesii Jak zauważył Domotec moje wypowiedzi to w 100% riposty. Ja poprostu nie toleruję taniej reklamy i chamskich chwytów reklamowych. Dlaczego mój ulubiony lokal jakim jest "54" nigdy nie reklamuje swoich wydarzeń poprzez to forum. Może dlatego właśnie, żeby uniknąć kontrowersyjnych wypowiedzi na tym publicznym forum. Widzisz w rogu ich komercyjną reklamę. Za to ich szanuję. Mają coś do przekazania, dają konkretną reklamę, bez wypisywania jacy to my jesteśmy naj, najlepszy turniej, najlepsze stoły, najlepsza ochrona, najlepsza obsługa, jedyna taka impreza w Polsce nigdzie takiej nie ma, Białystok się zaczerwieni z zazdrości. Po co to. Przyjdą ludzie, zobaczą, sami ocenią, a nie parę tematów dotyczących otwarcia lokalu i wszystko naj. Dla jednych naj dla innych nie naj. Jeden powie zajebiście, drugi powie, w dupie byli gówno widzieli skoro to jest naj. To jest publiczne forum, jeśli ktoś zakłada temat (tak jak np. better od kebaba) to musi liczyć się z krytyką. Gdyby jej nie chciał to by wykupił reklamę i nie było by tematu kebaba. Ja na tym forum nigdy nikogo nie straszyłam, nie obraziłam (chyba, że ktoś obraził mnie). Zawsze uważałam, że najważniejsze jest to nie jak ktoś zaczyna ale jak kończy. Bo obiecując wiele można wielu osobom zafundować jedynie wielkie rozczarowanie. Pożyjemy, zobaczymy czyje opinie były bardziej trafne. Pa.
|
|
zapraszasz same skutery? czy ich posiadaczy razem ze swoim sprzętem?
|
|
bo administrator jest nienormalny
|
|
Domyśl się. Z czegoś muszą żyć.
|
|
|
skrentek piszesz tu o rozpoczęciu sezonu kosiarkowego, bo tego motorem nawet nie można nazwac, dalej czekam na info o rozpoczęciu sezonu motocyklowego
|
|
w Rajgrodzie zrobisz i sternika jachtowego Signature will be available soon. Please wait ;)
|
|
ja tu widze rozbieznosc ... sezon motocyklowy a tu wyjezdza z kosiarka...to gowno nawet w 1% nie jest motocyklem... z fabryki na hute!!
|
|
asiuniusia22 i co WZ to pryszcz nie w poruwnaniu do ms ja mam 160 punktów masz juz skierowania do lekarzy na badania i jak dalej z procedurą u was normalnie bedzie sie toczyc nie mówili wam o wstrzymaniu postepowania pozdrawiam
|
|
jak Wam się podoba flagowy utwór Jasona Herd'a z duetu Herd & Fitz - I just can't get enough?? http://www.youtube.com/watch?v=KARfoKYP_50 :) nawet jeśli będziemy krzyczeć, głupiec nic nie zrozumie Katon
|
|
i tylko po to zakładales profil i wątek? sypie- znaczy sie prawde gada... a to raczej niektórym nie na rączke...
|
|
Ja Ci powiem tyle figlarka - umyj cyce. Wiesz jak się nazywa osoba, która za wejściówkę daję dupy? Powszechnie się mówi tania dziwka, bo wejściówka kosztowała 20zł. A Ty się na forum publicznym ogłaszasz, że dasz dupy za wejściówkę. To sobie dokończ resztę jak jesteś sklasyfikowana. Pie-dolisz, że ja Ci na pytania nie odpowiadam, a na jakie Ty mi odpowiedziałaś? Ja na forum jestem i piszę już kilka lat, Amnesi jeszcze wtedy nie było. Jakbyś nie zauważyła to neostradę ma tu co czwarta osoba. Chcesz to będę od jutra pisał tylko z chello które mam w domu, jeżeli to ma rozładować Twoje napięcie. figlarka: Cytat: A w innych tematach nie na rękę było mojemu dupcynglowi, bo ma konkurencyjny interes, więc też trochę się wypowiedziałam, tak? I z drugiego nicka też trochę pojechałam po gaciach, bo w sumie też tam kogoś znam. Więc nie rób z siebie takiej obrończyni moralności. Jednym słowem boli Cię jak drzazga w oku, że ktoś otwiera jakiś interes, a to nie Twoje. Signature will be available soon. Please wait ;)
|
|
wielkie dzieki
|
|
ja pierdole!!! Rece mi powyginalo;)
|
|
Yanek - temat ci sie nie podoba?? dlaczego?? boś moze wielki fan " Generała , sierżanta czy bosmana " czy jak mu tam , jak dla mnie sprawa fajna moze w końcu dobiorą sie do dupy paru cwaniaczkom w tym miescie i mam nadzieje ze kara bedzie długa i uciążliwa
|
|
rowniez odradzam.jest wielu innych bardziej ludzkich i przede wszystkim kompetentnych lekarzy. wizyta w tej chwili kosztuje tyle samo albo wiecej niz w prywatnej klinice w Bialym a efektow zadnych nie widac tzn.praktycznie nic sie nie dowiesz. to ze sa do niego kolejki nie oznacza ze jest takim super lekarzem, tylko to ze kobiety chca miec choc troche komfortu psychicznego podczas porodu-pacjentki innych lekarzy sa troche........."inaczej" traktowane,.
|
|
no własnie wrecz przeciwnie- podoba mi sie... Tylko juz temat byl- a to juz którys z kolei.... a wiadomo kto takie tematy zakłada :D podzielam twoje zdanie palaczu...
|
|
A co matołki myślicie o koncercie Eleni ? Muzyka cudowna , głos anielski tematy piosenek przemyślane słowa majace sens .
|
|
Treść jest ukryta
|
|
moja koleżanka ma na nosie piegi. Co jej doradzić na lato aby nie były zbyt widoczne?
|
|
Idzi na strazaka nie na psa ! chyba ze nie masz chonoru "Ja jestem wolny, mam swoje zdanie, to czego pragnę to świat bez granic." Chocolate Spoon
|
|
Witam. Moze ktos moze mi polecic jakiegos dobrego dentyste z NFZ? z gory dzieki. Ile kosztuje wstawienie zeba i ile to trwa? Dziekuje za wszelkie mądre info.
|
|
A co to kogo obchodzi,czy ktoś ma pozakręcane grzejniki czy odkręcone zimą na maksa ! Każdy tak robi jak mu pasuje - a komu należy się zwrot to powinien być zwrócony ! Ja mam szczelne okna i zabudowany balkon więc jak bym w zime odkręciła grzejniki do końca to by się wysiedzieć nie dało, więc mam zawsze na 3 i starcza a zwrotu co roku mam ok 350 - 400 zł ! Więc z jakiej racji mam kur*a teraz nie dostać przez tych złodzieji pierd*lonych !
|
|
Polecam Kubusa z piatnicy znajomy zakladal i nie narzeka.
|
|
są na tym forum ludzie którzy pomagają bezinteresownie kolegom i koleżanką i nie zdzierają z ludzi kasy!!!
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |