sobota, 30 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Profesor swoje, prezes swoje...

sivy....a Ti już po WZ?:) kurde ja się bardziej denerwuję niż przed MS.... :(

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Profesor swoje, prezes swoje...

ja widzialam jak ten bokser co na rowerku czesto jezdzi bil jakies dzieci na statoilu... dzialo sie w te swieta oj dzialo ;(

hej!!

Macie może jakieś dobre sprawdzone sposoby na zrzucenie kilku kilogramów na wiosnę??.
Czekam na rady.

Ja ci mogę bimberku upędzić hektolitry. Goście szybko się znietrzeżwią tym trunkiem, to i na jedzeniu zaoszczędzisz.

Tu masz wszystko :) http://biletynakabarety.pl/cities/Lomza-i20.html

moja, ale jej nie chce

do Pomocnej:)

bardzo proszę o możliwość przesłanie materiałów dotyczących multiselectu pozdrawiam:)

kasiaDz.j@interia.pl

Co z generała za gangster jak on dupy sobie nie potrafił znaleźć i wisiał na portalu randkowym sympatia ze zdjęciem przez długi czas...

Do figlarki po pierwsze jesteś zajefajna z tymi swoimi tekstami .Tak się wypowiadasz na temat clubu amnesia maxx ale z tego co czytam na forum sama chciałaś tam być he może zacytuje ciebie żeby nie było ze to moje fantazje :

ja mam dwa bilety do cyrku i z chęcią odstąpię w zamian za lożę w atomie.
W programie pokazy węży, bydło rogate, krokodyle, pawiany.

P.S.
Jestem skłonna dac dupy w zamian za lożę VIP, za zwykłą miejscówkę zrobię laskę. Znak rozpoznawczy w przypadku zainteresowanych, pawie piórko w dupie i 20-22 w 54

P.S. tylko do figlarki
jeżeli zalezy ci na tym żeby spedzic czas w clubie amnesia maxx to sam osobiscie kupie ci bilet na najbliższą impreze ktora tam się odbędzie poniewaz stwierdzam ze twoj stan techniczy jest bardzo zaniedbaly a twoje wypowiedzi są przykre z pewnoscia tak jak ty ale mniejsza o to . Obiecuje ci ze jezeli masz komus cos dawac za wstęp do amnesi maxx to oficjalnie zasponsoruje ci ten bilte w zamian chce zebys troszkie zmądrzala. Jako dojrzała kobieta to przynosisz jak narazie wstyd lomzy swoimi wypowiedziami krytykujesz jakegos typa z ślaska który jest tam menadzerem ktory chce zrobic cos w lozmzy zeby wrescie dzialo sie cos fajnego to zawsze ktos ma cos do powiedzenia , jeżeli figlarko jestes taka dobra osobe i dbasz o renome lomzynskich clubów to moze otworz swoj club z chceia przyjde a nawet stane sie stalym clubowiczem jezeli nie bedzie to melina coz wiecej dodac miłego czytania.

Do Pana Menadzera clubu Amnesia maxx

Imprezaka w święta była naprawde na poziomie
Ja razem z dziewczyna jestesmy zadowoleni znajomi tez nie nazekali aby tak dalej się dzialo jak w świeta to napewno bedziemy przychodzic z znajomymi myśle ze bedzie to jeden z najlepszych club aby tak bylo bo figlarka nie dlugo wchodzi na rynek to moze przejdziemy do niej he he he pozdrowienia dla tego co wymyślił stworzenia nowego clubu jak amnesia maxx a nie meliny .

Łubu dubu, łubu dubu, niech nam żyje Prezes Naszego Klubu niech żyje nam, nie daję satysfakcji nieobiektywnym wazeliniarzom, Pa

nie czepiajcie sie generała to nie jego wina ze z twarzy jest podobny zupełnie do... konia WŁOSKI OGIER :D

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org