Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Przysięga Hipokratesa czy Hipokryty? |
jankes , ty to se pij COLT 45 !!!!! albo bud - i zostaw ludzi w spokoju !!! JEB,C LOMZYNSKI BROWAR ZA TO CO ZROBIL DLA NASZEGO KOCHANEGO KLUBU !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Przysięga Hipokratesa czy Hipokryty? |
U braci kapucynów cały dzień. w innych parafiach zresztą chyba też zawsze ktoś będzie w którymś z konfesjonałów
|
|
http://www.4lomza.pl/forum/read.php?f=2&i=142230&t=142225 A tu też jest wpis dotyczący JDA: http://www.4lomza.pl/forum/read.php?f=2&i=52972&t=52972 I dodam jeszcze, że stężenie podpierdalaczy, kapusiów i donosicieli przekracza tam wszelkie normy.
|
|
tam jest drugi trójkąt bermudzki w łomży :) rzeczy znikają w niewytłumaczalny sposób
|
|
Wszystkie stacje skp w łomży są legalne tylko nik się nie dopatrzył w papierach i wszycy jeżdzą legalnie .
|
|
podobno w tej strzelaninie ktos stracil oko w wyniku strzalu z procy
|
|
trójkąt bermudzki !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
A jeszcze teraz kolej na nastepnego "CZŁONKA":) zacnej rodziny S:))))). Karafia nie wierz w posluchy jak bedzie wiadomo czarno na bialym jak w przypadku tych cichociemnych sieniacow to wtedy sie wypowiadaj.
|
|
mamy jeszcze żywe legendy jak janek i pawel czyli flip i flap.
|
|
fin wlasnie pokazales swoj "iloczyn inteligencji", czy ja kufa wsadam na twoich starych?? czlowieku, ja tu grzecznie pytam a tu juz zaczynasz obrazac osoby trzecie. zal mi jest takich ludzi co kufa nie pomagaja, tylko jeszcze szkodza... Santreo
|
|
o, może jak jest jeszcze to sprawdzę, ale dziwne trochę żeby tam się znalazł? Dobra dzięki może to nie mój ;)
|
|
aniołek24: wiesz juz cos??? wyznaczyli Ci termin wz? pozdrawiam i zycze Wesołych Swiat :)))
|
|
do 16 normalnie jak w sobote
|
|
tak jestes zwiazany z klubem to juz sprzedawaj mieszkanie i daj hajs na klub co jestes wierny kibic czy zwykla d...a niechcesz nie pij lomzy i najlepiej wyprowadz sie z tego miasta lec lepiej na pks i do sledzikow jedz i zubra pij ja wole zeby ludzie mieli robote niz siedzieli na bezrobociu i patzryli jak kilku chlopaczkow za pilka gania
|
|
Fryzjer? Na Legionów vis a vis Gośki(chyba Gośki) jest bardzo dobry Salon Fryzjerski "Satysfakcja".
|
|
.
|
|
Nom mnie też to interesuje jak by ktoś wiedział niech napisze ;P
|
|
:)
|
|
no nie ma chętnych ? nie wierze ;p matko jaka bieda :D
|
|
I jeszcze pytanko... Gdzie można kupić farby akrylowe do tkanin??
|
|
haha gupota hahaha pozdrowienia dla fafy rafy ;d;p DiDi
|
|
Gorąco polecam firme Tampss, na Al. Legionów 114b zaraz przy Media Expert oni zajmuja sie wszelkimi nadrukami
|
|
wiem napewno ze jest cos takiego w zambrowie jadac od za skrzyzowaniem z ul.bialostocka skrecic w prawo i tam po lewej stronie bedzie mialem kiedys wizytowke ale gdzie sie zapodziala...
|
|
a farby akrylowe mysle ze beda w sklepie poniżej epoki ( po schodkach w dol)
|
|
Chybas kolego "l" zjadl w tym url....
|
|
My dla całej drużyny robiliśmy w Libra Print
|
|
chyba iloraz inteligencji inteligencie hehe. jeżeli nie jesteś pod wpływem alkoholu i masz ukończone 18 lat to 5 stów dostajesz. jeżeli jesteś po piwku odroczka i kara. mój koleszka jechał po 3 browarach. 700 i na pół roku odroczka
|
|
nie pij łomży bo jesteś za klubem a twoja matka straci prace która pracuje w browarze bo przeciez klub wazniejszy niż matka która wychowała cię na swojej piersi... klub klubem ale bez przesady...
|
|
nie polecam
|
|
"Masz ojca idiote" - jak zauwazylem Fin pokazuje dobra znajomosc prawa ale nie rozsadku... "tylko w Polsce";)))) W takich zacofanych Stanach posiadanie prawka jest warunkiem ukonczenia gimnazjum. Zezwolenie na kierowanie pojazdem w obecnosci osoby z prawkiem otrzymuje sie po zdaniu przepisow juz duzo wczesniej. A w polsce sprzed wielu lat, tak ja jak i moi kuzyni prowadzili samochody na bocznych drogach na dobrych kilka lat przed otrzymaniem prawka. Nie widze w tym nic zlego. Wrecz odwrotnie- to nie jest owoc zakazany a wprowadzanie do odpowiedzialnosci osobistej za swoje czyny. Pojazdy, bron palna itp, itd. wymagaja szacunku i przykladu w obsludze.
|
|
Dziewczyny czy w Łomży jest jakiś dobry ginekolog? Santreo
|
|
0:3
|
|
??
|
|
Ch.... z wynikam ŁKS jestesmy z Wami!!!
|
|
doktor modzelewski bardzo dobry specjalista 692 818 329
|
|
Wszyscy i tak dostana po dupie jak się ten sklep koło media expert otworzy niedługo ;) rudy błazen z druhem
|
|
Witam mam pytanie czy wiecie gdzie mozna kupic zielone przescieradło lub cos podobnego ? Cos takiego tylko moze mniejsze troche : http://walrus.wr.usgs.gov/infobank/programs/html/openhouse/2003/photos/ChromaEquipment/GreenScreen.JPG
|
|
http://pl.wikipedia.org/wiki/Wielka_Sobota Nie odprawia się mszy świętej. „ Kto nie szanuje i nie ceni swej przeszłości, Nie jest godzien szacunku teraźniejszości, Ani prawa do przyszłości.” Józef Piłsudski
|
|
materiał czy ekran? jeżeli materiał to do któregoś sklepu z tekstyliami idz i popytaj
|
|
19:00 Hobbit - Nabożeństwo to nie to samo, co msza.
|
|
który z zakładów fryzjerskich w Łomży DAMSKICH jest najgorszy???
|
|
Chciałbym wszystkim FORUMOWICZOM, odwiedzającym ten temat, życzyć jak najszczęśliwszych Świąt Wielkanocnych, abyśmy mogli pobyć z bliskimi i dalszymi, odstawić na bok dąsy i kłótnie (wiem, ciężko) i poczuć Odradzającą się Nadzieję i Miłość. Aby istnieć, trzeba uczestniczyć. Antoine de Saint - Exupéry
|
|
sadząc po fryzurach mieszkanek Łomży wszystkie mierne ;) A na poważnie Wesołych Świat
|
|
a na czym to polega??
|
|
nie wiem moze byc nawet z kartek sklejone aby bylo zielone! Bo chcem to wykorzystac jako green scren
|
|
W tej chwili masz zapewne zdecydowanie najgorszą fryzurę w Łomży, ale to nie wina zakładu. Po prostu w żadnej Ci nie do twarzy. zulugula
|
|
słyszałam ze u fryzjerki na bema wlosy myje czeczen!!!!! to prawda????
|
|
Sorry nie wiecie czy tam coś się polepszył czy pogorszyło?
|
|
to straszne...
|
|
Skąd w Polakach ten rasizm??! lepiej o tym podyskutować...
|
|
Zastanawia mnie... na co nam, Łomżyniakom, zdezaktualizowane dane dotyczące dyżurów aptek...? Nie lepiej zamieścić aktualne?! (nie obce mi pojęcie cynizmu...) Ps. Wesołych Świąt, Forumowicze!
|
|
Dziś ma dyżur apteka na rządowej. Nikt nie aktualizuje info o dyżurach a szkoda.
|
|
Kiedyś jadłem tam pizzę z szynką i pieczarkami i była słaba:/ Ostatnio znajomy zamówił kebabową i była bardzo smaczna , więc może coś się polepszyło.
|
|
Pierdolnięta kobieta.
|
|
nie tylko dzis by sie przydalo. niestety juz kilka razy latałem po miescie szukajac apteki..
|
|
to najlepiej albo polataj po tekstyliach albo do drukarni idz i zapytaj ile by policzyli za wydruk planszy o wymiarach jaki chcesz
|
|
hmm ma ktos jeszce jakies pomysly ?
|
|
Na Bernatowicza jest firma zajmująca się takimi rzeczami, w tym samym budynku co Gruszfeld.
|
|
zgadze sie z toba Biernaczento lol pozdro xD
|
|
chce go odłączyć , gdy chce zamknąć auto on zaczyna wyć
|
|
teraz (po przeczytaniu artykulu na 4lomza)wychodzi na to ze Geniek jest nie winny..........
|
|
wszystko bzdura kup se termospeeda z olimpa i cwicz i juz a te pierdoly aeroby 45 min etc, to nie dziala rok trzeba tak cwiczyc albo 2 i biegaj
|
|
jesli oddasz kompletne auto dostaniesz swistek z ktorym idziesz do urzedu i wyrejestrowujesz auto za free. Jesli niekompletne musisz zaplacic okolo 300zł w urzedzie komunikacji za wyrejestrowanie.
|
|
nie od dzis wiadomo, że każdy siedzi za niewinność
|
|
Nie kumasz to wytłumaczę - ŁKS-u teraz możesz iść spać. Wesołych Świąt
|
|
Zastanawiam się czy są jakieś osoby interesujące się fotografią, może udałoby sie zorganizować jakiś plener... W grupie zawsze raźniej:D pozdrawiam
|
|
Polecam: Animal Cuts 42sasz. Venom HyperDrive 3.0 Plus - 90 kaps do tego odpowiednia dieta,i po kazdym treningu na silowni z 20min areobów,w dni wolne od silowni dluzej musisz robic same areoby. Pozdrawiam.
|
|
Animal Cuts - bardzo dobre, ale ma 1 minus - CENA.
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Jak dopiero zacząłeś się odchudzać, to nie kupuj nic. Zacznij odpowiednio się odżywiać, staraj się biegać, albo iść szybkim tempem, jak nie będziesz dawał rady biec. O diecie Ci nie będę pisał, bo napisałeś że jakąś tam masz. Jak wytrzymasz dwa miesiące, mając dietę i biegając, a będziesz jeszcze chciał schudnąć, to wtedy kup thermo speeda extra, lub co tam sobie upodobasz. Polecam też stronę www.sfd.pl, tam naprawdę można się dużo dowiedzieć. Tutaj wrzucam Ci jeszcze linka http://www.sfd.pl/SPALACZE_stacki_-_Zestawienie-t201169.html
|
|
buhahahahahaha o kur wa dobre jaja dobre ;))) lubudubu lubudu niech zyje prezes nasze klubu xDDDD YO YO ELO ELO ... hahahaha ________________FAZA____________________ „ Kto nie szanuje i nie ceni swej przeszłości, Nie jest godzien szacunku teraźniejszości, Ani prawa do przyszłości.” Józef Piłsudski
|
|
Tylko na brzuchu trochę zostaje, ale nie jakoś strasznie, jak będziesz chudł stopniowo, to będzie ok, ja schudłem w dwa miesiące 20 kg, ale nie polecam się tak katować. pozdrawiam
|
|
Jeśli to prawda to tylko współczuć rodzinie.Byłem i w amnesii i w jeziorku.Szczęście ,że na mnie nie trafiło.
|
|
I jak wrazenia????
|
|
pierwsza żałoba narodowa po wielu latach była w 1997 po powodzi stulecia, więc kaczka jej nie wprowadził, bo wtedy prezydentem był kwaśniewski :)
|
|
Witam, to są 4 klucze tak ?
|
|
To nie ma nic wspólnego z miejscem na dysku. Czy to kwestia jakiegoś formatu nagrywania przy konfiguracji płyty...?
|
|
Z tego co wiem tam dalej będzie "rynek" tylko ma ładniej wygladać. Źródło pewne
|
|
Siema Ziom ! :D "Ja jestem wolny, mam swoje zdanie, to czego pragnę to świat bez granic." Chocolate Spoon
|
|
jak się ma wieśniackie plastiki bez wentylacji to może i trzeba otwierać okna... 99% twojego otoczenia dostaje zwroty a nie ogółu a to już znaczna różnica, pewnie wszyscy pod wiatą w tureckie swetry się zaopatrujecie hehehe
|
|
A co dokładnie pisało w tym obwieszczeniu, bo u mnie wisiało raptem 1 dzień i już go nie ma?! Według mnie każdy mieszkaniec powinien zostać oddzielną korespondencją o tym poinformowany.
|
|
ty masz za przeproszeniem najebane.... w głowie dziewczynką wazelina to przyda ci się do dup...y graj w szachy może czegoś się nauczysz a po za ogarnij się trochę bo piórko w dup.... chyba nie pasuje w Polskiej modzie i zamiast mieć nick " figlarka" to zmień na betoniarka to chyba lepiej pasuje do ciebie a poza tym pozytywnie wypowiadam się na temat amnesi maxx bo naprawdę było spoko ( chyba znasz znaczenie tego słowa) a w ostatecznosci dalej jestem skłony zasponsorowac ci bilet na impreze tam tylko pamietaj ze za szatnie sama musisz zapłacic chyba ze ci bedzie brakowało to moze ktoś ci pomoze a jezeli nie umiesz sie odnalesc w takich klubach to jescze raz proponuje klub seniora :)))))))))) wszytskiego najlepszego i powodzenia z wazelino
|
|
a wiec ja napisze :) Rozpoczęcie Sezonu Motocyklowego - Łomża dn. 25.04.2009 Plany 10.00 - 12.00 - Stary Rynek Zbiórka 12.00 - Parada Ulicami Miasta 12.30 - Przejazd Do Olszyn - 14 km od Łomży 13.00 - Poświecenie Motocykli Impreza na wolnym powietrzu, Muzyka na żywo - gra zespół Polityka, Konkursy z nagrodami oraz inne atrakcje, WIELKIE GRILLOWANIE !!! Zapraszamy wszystkie motocykle, skutery... ... oczywiście z Włascicielami. Informacje - 086 218-41-35, 791-719-252 Wejściówki dostępne w MaxBike Al.Legionów 37. Łomża www.maxbike.pl Zapraszamy :) .. To główne informacje z plakatu :)
|
|
Autor: Kafilomza (---.lom.netster.pl) Data: 08-07-07 13:52 Tak jak w temacie chciałbym poznać wasza opinie na temat występu zespoły Toples w tą sobotę w Jeziorku. Moja opinia jest krótka gorszej chały nie widziałem, tancerze spoko ale wokalista SAMO DNO, nie dość że przez cały występ trzymał sie za.... To jeszcze jego "gejowskie" ruchy i chodzenie zamiast do dziewczyn usmiechał sie do chłopaków. Oni chyba pomylili sie co do nazwy powinno byc raczej GejBand a nie Toples. A i jeszcze jedno mówiąc krótko poprostu ich wygwizdali heheh:) Z tego co tu czytam, to wydaje mi się, że na Milano był pseudo Toples z wokalistą Błażejem Lange, a nie Marcinem Siegieńczukiem. Z twego opisu to można wywnioskować. Tu masz link do występu tego występu tego zespołu: http://www.youtube.com/watch?v=_kjdTx8Q1EM Czy to chodzi o tego wokalistę?
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |