niedziela, 01 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
HIT INTERNETU - min. Rostowski znalazł "nadpłynność finansową przedsiębiorców"

cmyku troche nie masz racji bo co niektorzy ktorzy jezdza niby tymi dobrymi autami stanowia wieksze czasami zagrozenie dla innych niz ci ktorzy maja starsze auta ale to jest indywidualna sprawa kazdego kierowcy i jego umiejetnosci. A skad ludzie mieli wiedziec ktora stacja jest dobra!? Ja jak jechalem na przeglad to bylem przeswiadczony ze skoro przed stacja stoja jak wol szyldy z napisem Stacja Kontroli Pojazdow i przede mna robia tu inni przeglady i nikt nawet policja przy kontroli sie tego nie czepia to mysle sobie wszystko jest ok. Skoro jestes taki myslacy to powiedz czyja to wina ze po Lomzy jezdzi okolo 90% samochodow bez dobrych badan i to tych nowych jak i starszych? Kierowcow?! Kto by pomyslal ze taka stacja przy Pogotowiu RATUNKOWYM!!!! nie posiada uprawnien!!! Pomyslal bys jak taki myslacy jestes!? Przeciez tam przechodza przeglady chyba ERKI! Za to powinni beknac nasi lomzynscy urzednicy na czele z prezydentem a i policja juz krzyczy ze bedzie zabierac dowody rejestracyjne ale mysle ze i oni tu nie sa bez winy napewno doskonale wiedzieli o tym nielegalnym procederze.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: HIT INTERNETU - min. Rostowski znalazł "nadpłynność finansową przedsiębiorców"

hmm wracając do tematu to jest jeszcze w łomży aikido ?? albo boks??

Re: HIT INTERNETU - min. Rostowski znalazł "nadpłynność finansową przedsiębiorców"

Jezu co za ludzie wszystko by chcieli kupować dobre i tanie.Się nie mogą nauczyć że co tanie to szajs co dobre to drogie.

cześć wszystkim ponawiam moje zapytanie kto ma 23 kwietnia w Gdańsku MS ??

P@wcio gówno prawda !

wątpie by 1 3 4 miały nielegalne przeglądy.
Pojazdy Służb Ratunkowych muszą przejść dokładniejsze kontrole niż inne osobówki. Mają na pewno wyznaczone punkty gdzie mają robić przeglądy.

Podobnie z 2.

Prezydent i prywatne samochody - jak najbardziej możliwe.

ale w każdym sąsiedzie siedzi chociaż troszeczkę człowieka...

A może ktoś był w Studiu Fryzur MM (w lokalu po salonie Emilka) przy ul. Kazańskiej 10. Mam tam blisko i mam ochotę iść, ale nie wiem czy warto? Czekam na Wasze opinie.

DxxxD to nie nagroda,to kara...Uwierz mi bo widzialem foto...

ciekawe ile osób po przeczytaniu tego zakłada konto na paypalu :)

przesłał mi ktoś coś takiego na gg

D@MI@N
ogarnij sie takie rzeczy to nie zarty powinienes

" W przeciwnym razie blada dziewczynka zamorduje Ciebie"

CZEKAM !!! :D

nawet jeśli będziemy krzyczeć, głupiec nic nie zrozumie
Katon

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org