Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Imperium marnotrawstwa |
Do uregulowania miesiączki nie są konieczne tabletki antykoncepcyjne. Ja osobiście dostałam właśnie na tą dolegliwość lek o nazwie "duphaston" Duphaston jest stosowany w przypadku leczenia niedoborów progesteronu, takich jak: • leczenie bolesnego miesiączkowania • leczenie endometriozy • leczenie wtórnego zaniku miesiączki • leczenie nieregularnych cykli miesiączkowych • leczenie nieprawidłowych krwawień z macicy • leczenie zespołu napięcia przedmiesiączkowego • leczenie poronień zagrażających i nawykowych związanych z ustalonym niedoborem progesteronu • leczenie bezpłodności związanej z niewydolnością ciałka żółtego http://www.solvaypharma.pl/preparaty/group/product/0,,39286-11-0,00.htm http://www.rmfon.pl/play,38 "Polityka to sztuka zdobywania glosow biednych i pieniedzy bogatych w zamian za obietnice ochrony jednych przed drugimi."
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Imperium marnotrawstwa |
Na ogródek przy bloku przyszła szaro-bura pręgowana kotka . Młoda , oswojona , być moze komuś uciekła .Bardzo przyjazna - nawiązała szybko kontakt z naszymi dwoma domowymi kotami . Właściciela proszę o odbiór .Znając jednak realia , być może kotka była wzięta jako tymczasowa " zabawka " dla dziecka i dlatego proszę też o zgłaszanie się odpowiedzialnych osób , które chciałyby sie tym mądrym i sympatycznym zwierzątkiem zaopiekowac .Nas emerytów nie stac na utrzymanie trzeciego kota .tel 086 218 30 27
|
|
a mimo wszystko najlepiej bedzie pojsc i POROZMAWIAĆ z sąsiadem. jeżeli jest człowiekiem, to zrozumie o co chodzi
|
|
...fotograf którego ja bym polecił to pan Serafiński, naprawde zna sie na tym co robi :) Kamerzysta to pan Kamiński ze starej łomży no i oczywiscie jak wesele to www.samochodynawesele.tnb.pl ;) pozdrawiam
|
|
tak na prawdę to nie można powiedzieć na 100% że te kobiety które brały tabletki nie mogą właśnie przez nie zajść w ciążę.niestety płacimy bardzo wysoką cenę za postęp cywilizacji typu bezpłodność, problemy z donoszeniem ciąży bądź z zajściem w ciążę.ja brałam tabletki przez 5 lat.po pierwszych przytyłam, po drugich poprawiła mi się cera a po yasmin czułam się rewelacyjnie i schudłam do poczatkowej wagi.niestety nie ma innej metody jak tylko prób i błędów na sprawdzenie które tabletki tobie będą odpowiadały bo nawet po wykonaniu poziomu hormonów nie ma gwarancji że po tych czy innych będziesz się czuła dobrze.
|
|
było byc na targach slubnych
|
|
Autor: moniczka (---.lom.netster.pl) Data: 08-04-09 16:30 było byc na targach slubnych Asik prosił o namiary na dobrych kamerzystów, fotgrafów i zespół na wesele :)
|
|
jak znam zycie dowiesz sie przy kontroli ...zyjemy w POLSCE!!
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |