niedziela, 01 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Smoleńsk: katastrofa czy jej mistyfikacja?

Moge kupic laptopa w USA. Wracam do Łomży 29 sierpnia. Cena do uzgodnienia.

Jarek

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Smoleńsk: katastrofa czy jej mistyfikacja?

Treść jest ukryta

Już pewnie nie bedzie za tydzien w Nowogrodze przy Zbyszku

Treść jest ukryta

30 sierpnia na starym rynku ma być coś

możecie polecic dobrą fryzjerkę, chodzi mi o zrobienie pasemek. Pozdrawiam

na ks.anny 2 Pani Emilia jest ok i cena przystępna

klima jak chcesz coś sprzedać to zapraszam na allegro, lub zamieść ogłoszenie na 4lomza.tutaj nie handlujemy.

Tak z ciekawości zapytam.Kto z Was dostał kartę powołania do zasadniczej służby wojskowej??

Treść jest ukryta

Jasne ze AAAAAAA !!! Ten kto zrobił ten okropny wygląd nszego starego rynku miał nasrane w głowie!!!! Obok jest teraz lodziarnia, człowiek nie ma gdzie przysiasc i spokojnie zjesc tego loda bo niby gdzie siadac? pod drzewkiem czy na betonowych murkach???? bez sensu!!!! Powinni zrobic wyglad rynku taki jak był kiedys!!! było na prawde pięknie, fontanna, zieleń, kwiaty, do okoła ławeczki!!!! CUDO!!!!

Jeśli obrabiasz mi dupę , to nie zapomnij mnie w nią i pocałować :)

Treść jest ukryta

Witam - może ktoś się orientuje, gdzie w Łomży można zrobić kurs pedagogiczny dla osób, które mają ukończone studia wyższe, ale niestety nie w zakresie pedagogiki.. Wiem, że jest w ODN-ie, ale dla n-cieli aktywnych zawodowo, a oprócz tego? Będę wdzięczna za jakiekolwiek namiary.

Karolina.

maja tanczyc z YCD ;) cieciórski ;)

Witam

Cytat: "Wykorzystano także niemieckie motocykle z czasów II wojny światowej i działo przeciwpancerne PaK 36"

Może się czepiam ale jeżeli ktoś coś pisze to trzeba byc precyzyjnym. Po pierwsze z tego co zuważyłem to w inscenizacji brału udział dwa motocykle po stronie niemieckiej. Z oddali nie widziałem dobrze ale najprawdopodobniej były to M-72, czyli radziecka wersja motocykla niemieckiego stylizowane na BMW - ale moge sie mylić. A po stronie Polskiej udział brało dwa przedwojenne motocykle produkcji polskiej Sokół 1000. Jeden Pana Staszka z Suwałk i Pana Henryka z Warszawy.
Pisze to bo ludzie ogladający inscenizacje brali je właśnie za motocykle "niemieckie" a nawet o zgrozo za Junaki.

Pozdrawiam autora tekstu i wszystkich fanów zabytkowej motoryzacji

MoTek

loveley no i co z tego ze byl????????????????????????????????????? moze byc i jeszcze 10 razyyyyyyyyyyyyyyyy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!i tyle ze se popiesz....

Witam :)

Mam pytanie - czy ktoś z Was rozpoczyna w tym roku studia na EWSPIE w wawie?

pozdrawiam :)

O której godzinie najpóźniej w poniedziałek jest autobus z Olsztyna do Łomży?????Wybieram sie na koncert ale nie wiem czy bym zdążyła .

0862185554 zadzwoń i sie dowiedz

raczej nie zdaze wrocic w poniedziałek,we wtorek wróce rano .

Nie żałuj pieniędzy i kup droższy ale lepszy i który będzie ci służyć trochę lat :) a nie chińskie podróbki .

To jak jest ?? rocznik 90'91... biorą przymusowo ? czy jak sie tylko chce do zawodowej ? i czy wysyłają na komisje? bo mi jeszcze nic nie przyszło xD

Takos

Jak się dobrze uczusz to idź do 3 albo do 2 a źli nauczyciele to są w kazdej szkole.

Witam
Ktoś orientuje się gdzie w okolicach Łomży można kupić paliwo do silników spalinowych dla modeli latających?
Pozdrawiam!

Wejdz na stronę http://www.skapiec.pl/, tam w dział AGD i z lewej są pralki i opinie ludzi, którzy kupili taki lub inny model. Najpopularniejsze są Bosche. Sam wiem z doświadczenia, że to bardzo dobre pralki.

jeszcze bym chciala wiedziec ile kosztuje bilet z Łomzy do Olsztyna

Sądzę, że na temat aborcji powinny wypowiadać się kobiety. To jest ich ból fizyczny i moralny. Często są ofiarami męża pijaka i brutala i potem co rok rodzą dzieci spłodzone po pijanemu. Dziewczyny porzucone w ciąży przez panów uciekających od odpowiedzialności, i pozostawione bez środków do życia. Dziewczyny zgwałcone, nie mogące zapomnieć tego faktu patrząc na rosnący brzuch i póżniej na dziecko itd. I cóż wy panowie możecie o tym wiedzieć, tylko to co wyczytacie w gazetach albo obejrzycie na filmach, o prawdziwych odczuciach może powiedzieć tylko KOBIETA.
CZŁOWIEK INTELIGENTNY I KULTURALNY NIE WYZYWA INNE OSOBY OD GŁUPICH TYLKO DLATEGO ZE MA INNE ZDANIE NIŻ ON.

nando dokładnie.Szkoda ,że większość ludzi nie ma nawet zielonego pojęcia jak bardzo jesteśmy od tej Unii uzależnieni.

„ Kto nie szanuje i nie ceni swej przeszłości,
Nie jest godzien szacunku teraźniejszości,
Ani prawa do przyszłości.”

Józef Piłsudski

Dziękuję za wskazówki, wszystkie są cenne

Bo tam sprzata (przynajmniej powinien ) ten co sprzata na konstytucji bloki i wokoło nich, ale tam jest to samo brud smród i mogiła . Mam tam znajomo i sie zastanawia zaco ona płaci ok.10 zł miesiecznie . Że kladki musi zamiatac na przemian z sąsiadkami bo tyle jest piachu ze piaskownice mozna zrobic , i chyba za te obsr.... trawniki które pachna jak by je amoniakiem polał , po pieskach smierdzacych.
Osobiscie uważam że należało by zaprosic naszego prezydenta i pana wice który jest odpowiedziałny za ten plan na strzelnicy niech zobaczy jak sie zasypuje inwestycje mieszkanców łomży śmieciami

A SWOJĄ DROGA TO TAM NIEMA ZADNEGO KOSZA NA ŚMIECI

POZDRAWIAM

PS: moralnego problemu tej sprawy nie widzę: KK powinien tak wychowywać swoje wyznawczynie, żeby się po prostu nie skrobały-bo przymusu nie ma- i po problemie! Chyba, ze okaże się, ze KK nie ma zadnego wpływu na wiernych i dlatego zachodzi konieczność organizowania prawnej nagonki i zastąpienie "ubogacania" kościelnego wymiarem sprawiedliwości... ale wtedy trzeba byłoby przyznać się do totalnej porażki...

Borys-50

Net mi się ślimaczy i dwa razy mój post wywaliło

Jarek

cześć wszystkim!
Mam pytanko czy zdaje ktoś MS 29 kwietnia w Krakowie?
Pozdrowionka

Ostatnio robiłam zakupy w Farmalu,
ceny są takie same jak w Mastorze,
ale panowie w Mastorze bardziej elastycznie podchodzą do kwestii rabatu,ogólnie wszędzie jest podobnie"

A jak to wypada z cenami w LeR Łomer LEN w Białymstoku.
Lepiej tam zrobić zakupy na remont ? mam na mysli zapkup Gresu, terakoty, farb, deski barlineckiej i wszelkich gładzi i szpachli. Porównywał ktoś ceny?

My zamawialismy na al legionów, po przeciwnej stronie statoilu... bardzo solidny czlowiek

Santreo

Brałem zawsze na starym rynku, teraz w mastorze, ale róznicy nie widze, tu i tam dostane rabat, ewentualnie w mastorze jest większy komfort i kawe za friko można wypić

________
Malachit

Tak mi przyszło do głowy , że zamiast ciągłego wałkowania prawa lub zakazu aborcji warto by się zastanowić nad zabiegiem uniemożliwiającym zajście w ciążę, np. u rodzin wielodzietnych , które juz nie chcą mieć więcej dzieci. (może u gwałcicieli... hmm tu już chyba przesadzam ).
I ja osobiście uważam , że zabieg aborcji wogóle powinien nie istnieć. Są tabletki po , które nie dopuszczają do zapłodnienia i można je zażyć nawet do kilkudziesięciu godzin po stosunku i one już powinny wystarczyć. A jak się przegapi albo nie zadziałają... no to wola Boska. Skoro nie było tak pilno to znaczy że dzidziusiowi było dane przyjść na świat ;)

Santreo

http://www.youtube.com/watch?v=LhN0Ey1_X80&feature=related

no jak nie, nie rozrozniasz kolorow? napad byl na tle rasistowskim i do tego bandyckim muslisz ze to sie wyklucza? nie badz smieszny. czyli nie dosc ze im placa socjal za nic nierobienie to cie jeszcze pobija na tle rasistowkim i bandyckim za razem naet kase zabiora tak im malo..

Takos

Witam.
W przypadku zameldowania w innym miejscu niż miejsce składania papierów o przyjęcie do służby wystarczy zameldowanie tymczasowe. Tak zostałem poinformowany przez wydział kadr KWP. Pozdrawiam.

Proszę o namiary na dobrych kamerzystów i fotografów w Łomży na wesele, a także na dobry zespół z okolic Łomży

Witam. Za pewne w odzewie na moj temat dostane odpowiedzi ze taki juz istnieje i zebym sobie poszukala sobie w archiwum badz cos takiego;p no ale wole napisac i poruszyc owy temat jeszcze raz.

Chcialabym zaczerpnac informacji na temat tabletek antykoncepcyjnych , interesuja mnie nazwy skutki uboczne itp. a przede wszystkim czy nie przybedzie mi kilogramow.. czekam na odpowiedz:)

Jarek

nie zapomnij o regularnym uczęszczaniu do burdeli.

________
Malachit

smacznego :)

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org