piątek, 13 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
To nie atak na krzyż, czy wiarę...

Podejrzewam, że próba skontaktowania się z Tobą czy z kimś innym na pewno była, ale przecież nikt nie bedzie wisiał na telefonie non stop i próbował się dodzwonić skutecznie, pamiętaj, że Twoim obowiązkiem jest oddać film i już, wina nie leży po stronie wypożyczalni tylko Twojej.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: To nie atak na krzyż, czy wiarę...

Do lena 25!!!!!!!!!!!!! Mam do Ciebie wielką prośbę jeśli możesz to daj mi jakieś namiary do siebie albo odezwij sie na mojego maila chuuudaaa1@wp.pl
Będę Ci bardzo wdzięczna!!!!!

wejdż sobie na stronę www.3we.pl ,następnie wejdż w VIP ,kolejny krok to premiery 2009 ,wysyłając smsa za 1,22 możesz oglądać przez tydzień ten film,tam też masz inne nowości i około 1200 filmów do wyboru

Brymar , dlaczego nie oddales filmow? Mylse jednak ze facet dzwonil, nie wiem jak w innych ale z Dmowskiego zawsze dzwonia i wiesz jakos Tobie nie wierze o czym piszesz bo wyzej napisales ze oddales filmy a w wypozyczalni nie prowadza zadnej ewidencji.
Z ta ewidencja jest pewnie tak jak z tym nie dzwonieniem.

sory rebus ale to nie ja pisałem więc czytaj uważnie a co do filmu to nie oddałem jednego poprostu zapomniałem bo gdzieś mi się płyta zapodziała więc nie osądzaj ludzi tylko patrz na siebie żebym wiedział że mam jakiś film do oddania to bym go oddał!

sory rebus ale to nie ja pisałem więc czytaj uważnie a co do filmu to nie oddałem jednego poprostu zapomniałem bo gdzieś mi się płyta zapodziała więc nie osądzaj ludzi tylko patrz na siebie żebym wiedział że mam jakiś film do oddania to bym go oddał!

Ahmedzie...

ujawinj Z JAKIEJ POZYCJI - ateistycznej, żydowskiej, mahometańskiej, jehowickiej, itp. - CHCESZ SPRAWDZAĆ NAS Z EWANGELII.

Co do kremówk - to tylko dla liberalnych mediów jest ZNACZĄCY FRAGMENT NAUCZANIA Papieża-Polaka. Ja np. od kremówek wolę rosól i grochówke. A w towarzystwie kieliszek dobrego półsłodkiego wina. Pod warunkiem że nie będę musiał kieropwać samochodem...

JKK

słuchaj rebus to nie ja pisałem więc czytaj uważnie. a co do filmów może każdemu się zdarzyć ale żeby płacić takie pieniądze za film który jest wart 50zł to już przesada nie uważasz?

jak najbardziej ZA - to kazdego indywidualna decyzja... piszecie ze jak gotowa na bzykanko to i na dziecko musi byc gotowa - do bzykanka trzeba dwojga - czasem tak jest ze dziewczyna zakochana-zauroczona zostaje do seksu w pewien sposob zmuszona przez swego faceta(tekst,,jak sie ze mna nie przespisz to z nami koniec'') i chcac nie chcac idzie z nim do lozka bo np ma zanizona samoocene i mysli ze jak ten ja zostawi to pozniej zadnego sobie nie znajdzie albo wyobraza sobie ze to ten jedyny itp itd. po wszystkim zdarza sie ze facet umywa rece i jak taka 16latka ma sobie z tym poradzic bez wsparcia rodziny i ojca dziecka? co to za zycie dla malego dzieciaka tulajac sie np po domach dla samotnych matek,bycie wysmiewanym w szkolach i w ogole? takich ekstremalnych sytuacji jest mnostwo - nigdy nie dowiecie sie jak to jest dopoki sami nie znajdziecie sie w takim czy takim polozeniu wiec nie decydujcie za innych-kazdy ma prawo sam o sobie decydowac a te wielkie dewotki jak nie chca to sie nie musza ,,skrobac,, - moga ze swoimi mezusiami narobic po osmioro bachorow i potem klepac biede bo dzieci sie narobilo a kazdemu trzeba dac jesc,ubrac i po prostu kasy nie starcza na to wszystko...

Ja wiem o sali która jest wolna ale dopiero na 19 września ...

Wyrazy współczucia!!
Cała odpowiedzialność spada wyłącznie na rodziców!To ich należałoby zamknąć wraz z tzw.dziećmi w ośrodku cieżkich robót,dopóki nie zrozumieją co oznacza odpowiedzialność rodzicielska!
Większość tych młodych ludzi powiela zachowania,jakie są tolerowane w domu.A jak zauważyliście,większość mam i tat ma to w dupie!

Wyrazy współczucia!!
Cała odpowiedzialność spada wyłącznie na rodziców!To ich należałoby zamknąć wraz z tzw.dziećmi w ośrodku cieżkich robót,dopóki nie zrozumieją co oznacza odpowiedzialność rodzicielska!
Większość tych młodych ludzi powiela zachowania,jakie są tolerowane w domu.A jak zauważyliście,większość mam i tat ma to w dupie!

Wyrazy współczucia!!

Wyrazy współczucia!!

Jeśli zauważyliście tragiczny stan dróg w Łomży,to czy ktoś wie,kto jest odpowiedzialny za opiekę i konserwacje?Kto bierze za to podejrzewam spore pieniądze i nie robi nic.A kazdy właściciel samochodu musi corocznie głębiej sięgnąć do portfela,by móc testować wytrzymałość zawieszenia,felg,opon!

Ja byłam na targach. Nawet wygrałam komplet zaproszeń hehe - 150 sztuk :) za darmo :)

Jeśli zauważyliście tragiczny stan dróg w Łomży,to czy ktoś wie,kto jest odpowiedzialny za opiekę i konserwacje?Kto bierze za to podejrzewam spore pieniądze i nie robi nic.A kazdy właściciel samochodu musi corocznie głębiej sięgnąć do portfela,by móc testować wytrzymałość zawieszenia,felg,opon!

na rondzie widac stary bruk,ale niema co panie prezydenice wydawac na latanie dziur lepiej niech pan dobije zapomoge dla czeczenow do 3 tys na glowe

Treść jest ukryta

Współczuję!
I wiem,że te dzieci powielają zachowania jakie są tolerowane w ich domach.A ich współlokatorzy (bo przecież nie można nazwać ich rodzicami) mają to w dupie!I w tym samym miejscu będą musieli mieć fakt,że kiedys kogoś poniosą nerwy i ....zemści się(grzecznie mówiąc).

a ile ton piasku zalega na drogach, masakra, kurzy sie jak na wsi. czy władze miasta tego nie widza?

SD ....sam jesteś głupim ignorantem,i naucz się czytać co ktoś pisze " do odpowiedniego okresu"a ty tu wyskakujesz ze zdjęciami na których widać ze aborcja była wykonywana w jakimś 7 miesiącu.... a ja mowie o dopuszczalnym okresie do 9tygodnia!!! i zgadzam sie ze Zbychem nie wiesz jak to wygląda a zdjęcie to każdy może zmontowac....

rudy błazen z druhem

Za chwilę ten piasek znajdzie się we wpustach deszczowych, a potem w kanale sieci deszczowej, powodując niemożliwośc odpływu wody podczas deszczu. Czyszczenie takich kanałów jest dużo droższe, niż usnięcie piasku z rynsztoków ulic.

skoro mowa o piasku władze miasta zadecydowały aby nazwę ulicy Piaski zmienić na Jaworowa i Grabowa natomiast nikt nie pomyślał nawet o zrobieniu z tej żwirówki normalnej drogi jak widać myślenie boli...

zaczerpnięte z forum onetu:Zwykle załatwiają sie do łóżek i umywalek do żyrandoli zeby nie mozna bylo znalezc gdzie smierdzi. Sikaja na sciany korytarzy hotelowych i graja w nocy w piłkę. Ochrona Izraelska z bronią oraz ostra amunicja nie pozwala na żadna interwencję.
I tak w "niepodległej" Polsce rżadzi nam jakieś wojsko z bronia z Izraela. Gratuluje zarówno kaczemu Dobaldowi jak i kaczemu Lechowi. Moga byc dumni!

http://www.youtube.com/watch?v=nHGm_o6xpiI

http://www.youtube.com/watch?v=HjivSRBVhTc&feature=related

Dokładnie tak jak pisze REBUS.

Agent22, mylisz się, bo jeśli pójdzie do sądu i wygra sprawę, to koszty sądowe ponosi przegrany nie wiem czy wiesz, więc interes tym bardziej nie opłacalny.

http://www.youtube.com/watch?v=C9ImAi4z5Zs&feature=related
cala prawda o tej Unii

malo juz zostalo Polski w Polsce..........a jeszcze zadne panstwo nie wystapilo z unii i w traktacie nie ma o tym ani slowa, tylko ktore panstwo przejrzy na oczy pierwsz?????

kto glosowal za ta unia ten do prawdy nie wiedzial na co tak naprawde glosowal!!!

czy tak wogole ktos zna tresc traktatu akcesyjnego za ktorym sie opowiedziel???

ludzie nie dopusccie chociaz do tego aby weszlo EURO!!! zlotowka to juz chyba jeden z ostatnich przejawow suwerennosci Polski

________
Malachit

Osoby, które decydują się na współżycie seksualne (moim zdaniem) decydują się również na możliwość posiadania dzieci. Jak wiemy żadna metoda antykoncepcyjna nie jest 100% ;o)

Kto i na jakiej podstawie stwierdza,że człowiekiem jest płód po np.9 lub 14 tygodniu,a dzień wcześniej już człowiekiem nie jest. Co zmienił ten 1 dzień? Płód z dnia na dzień stał się dojrzałym człowiekiem? Gdzie tu logika? Uważam,że za aborcją są niepoważni,nieodpowiedzialni ludzie,którzy by chcieli używać seksu jak do zabawy. Jeśli chodzi o ofiary gwałtu,to trzeba i można im pomóc w humanitarny,ludzki sposób,a nie widzieć jako lekarstwo dokonanie zabójstwa człowieka. Bo czymże innym jest aborcja jak nie zabiciem człowieka?

Po pierwsze-na Poznańskiej jest kosmetologia zaoczna (dofinansowana zresztą przez UE, przez co studentki miały zwrócone pieniążki za I semetr)
Po drugie-mandrzejczuk - nie będę Ci ubliżać tak jak Ty mi, gdyż mam w sobie poziom kultury, który przerasta Twoje wyobrażenie-taki mały komentarz. Jedna rzecz-czy ja drwię z osób robiących tipsy itd. w domu...? Czy ja piszę, że 50 zł to kwota, która przerasta mnie czy kogokolwiek? Chodzi o to, że studentki kosmetologii są mylone z kosmetyczkami i tu cały problem kumata komentatorko. Chciałam wyjaśnić tym, którzy tak uważają, że w PWSIP nie uczą robienia tipsów, ale o wiele bardziej ambitniejszych rzeczy, a Ty monolog o vatach i drożyznach uskuteczniasz :D :D więc rusz łepetynką, zrozum przekaz odbiorcy i wtedy baw się w diagnozowanie mojego niedorozwoju, że już nie wspomnę o tym, iż przy okazji ubliżasz właśnie takim osobom... ;-/ Gratuluję odwagi, współczuję głupoty.

Ja głosowałem na Nie , dlaczego ?
Bo SLD to popierało , pijak kwach i reszta

Na zjezdzie.

rudy błazen z druhem

~ jestes w błędzie , poza tym początek Twojego zdania nie ma sensu

witam:) jak mozecie podeslijcie mi zadania matematyczne na MS i pare wskazówek.... z góry dziekuje:)

Treść jest ukryta

Wszystko fajnie Panowie, ale od tego jest forum Polityka...
Po to chyba zostalo stworzone, ze jak ktos sobie nie zyczy o polityce dyskutowac, to tam nie zaglada...

A ja tam mieszkam i podoba mi sie skate park i trawniki mi sie podobaja i parkingi.I w ogóle wszystko mi sie w tej czesci osiedla podoba.A głowe mam podniesioną do góry i nie widze żadnych psich odchodów.Więcej optymizmu!!

masakra a jakim trzeba byc debilem zeby po tym skrzyzowaniu jezdzic z taka predkoscia. Swoja droga od lat jest tragedia na Wojska Polskiego zaraz przy zjezdzie z ronda, gdy chce sie zjechac w lewa strone na poczte. Zreszta u nas malo jest dobrych ulic jak juz to kilka odcinkow.

podobno w sprawie drogi do Drozdowa cos się planuje ale w tajemnicy Choć to droga powiatowa w interesie władz gminy powinno być monitowanie tej sprawy to ludzie gminy po niej jeżdżą a nie starosta

jaka interwencja? jaka kamera?

http://www.tvnwarszawa.pl/-1,1594409,0,,grozi_mu_10_lat_wiezienia__bo_ukradl_papier_toaletowy,wiadomosc.html

http://www.tvn24.pl/-1,1594422,0,1,rzucal-o-beton--odgryzl-ucho-i-penisa,wiadomosc.html

W pierwszym przypadku gosc ukradl rolke papieru toaletowego grozi mu az 10 lat wiezienia !!

W drugim przypadku facet potraktowal paralizatorem swojego znajomego, nastepnie go skatowal, odgryzl ucho i … penisa (ucho znaleźli po malym ani sladu).Temu grozi tylko 8 lat wiezienia.

Wniosek nasowa się sam. Lepiej pobic, okaleczyc a może i nawet zabic – no przynajmniej probowac, niż podprowadzic rolke papieru toaletowego.

nie no super... najlepiej wyjsc z czyms i napisac jeszcze o czym!! brawo! widac kryzys nawet w fabrykach klawiatur komp.

aha ok

F12 mity tylko powielasz, owszem 1000 samochodow, ale gdy po smole i piasku. po asfalcie nie ma roznicy czy 1000 toruw czy 1000 osobuwek. w lomzy to i 1000 roweruw koleiny zrobi

Porozmawiajcie z obsługą Hotelu Polonez w Łomży. Opowiedzą Wam nie gorsze historie , a myślę , że lepsze.

Może takie coś?

widziałem zastosowanie tej kamery w nocy i rano, dodatkowo wyposażone w mikrofon.

„ Kto nie szanuje i nie ceni swej przeszłości,
Nie jest godzien szacunku teraźniejszości,
Ani prawa do przyszłości.”

Józef Piłsudski

Witam wszystkich jestem nowy na forum
pierwszą rzeczą jaką muszę zrobić to podziękować wszystkim za cenne wskazówki a zwłaszcz POMOCNEJ testy które przesyła są na prawde dobre i za free w zasadzie ma to samo co inni wyjadacze którzy chcą za to kasę wiem bo uczyłem się z jej testów i wynik całkiem niezły

16.04 mam multi w związku z tym czy ktoś ma jakieś linki albo zadania matem bo nie widziałem takich rzeczy a wypadałoby sie przygotować

z góry dzięki

:) a ja nadal mowie ze masz jakis problem ale nie wnikam ..pewnie za duzo na polu przebywasz i walczysz jak ten dziadek o swoj teren :)

"Autor: mandarynka (---.neoplus.adsl.tpnet.pl)
Data: 06-04-09 11:40

SD ....sam jesteś głupim ignorantem,i naucz się czytać co ktoś pisze " do odpowiedniego okresu"a ty tu wyskakujesz ze zdjęciami na których widać ze aborcja była wykonywana w jakimś 7 miesiącu.... a ja mowie o dopuszczalnym okresie do 9tygodnia!!! i zgadzam sie ze Zbychem nie wiesz jak to wygląda a zdjęcie to każdy może zmontowac....

xxxxx"

Nie w 7 miesiącu , tam są zdjęcia góra do 4 miesiąca , w 9 tygodniu też są zdjęcia , widziałaś rączki i nóżki na monecie ?? Są to zdjęcia autentyczne zrobione w klinikach aborcyjnych w stanach gdzie jest to legalne .

W okresie 8-9 tygodnia zauważane są już ruchy płodu ( ruchy szyi i okolicy ust ). W 12 tygodniu pojawia się odruch ssania. Około 14 tygodnia płód wykazuje już ruchy mimiczne twarzy , natomiast w 16 tygodniu reaguje już na bodźce w sposób ruchowy.

W 18 tygodniu widoczne są już rzęsy i brwi, ciało płodu pokryte jest warstwą lanugo. W 25 tygodniu życia płód wykazuje już ruchy klatki piersiowej , a od 26 tygodnia płód porusza się już intensywnie, co określane jest jako kopanie. Poruszanie się płodu wzmaga rozwój układu mięśniowego, kostnego i nerwowego.

Zresztą o czym tu gadać od momentu zapłodnienia wiadomo ,że jeśli wszystko pójdzie ok , będzie za 9 miesięcy dziecko .W każdym tygodniu jest to zabójstwo dziecka i nic tego nie zmieni . A kobietom zgwałconym najbardziej pomoże fakt ,że zabiła niewinne dziecko ,też ofiarę tego gwałciciela .

to z nudów ja coś napiszę
zgwałcił bym ją

Abstracts tez się zabij :D

dobry temat saneone popularne piejsce to z drugiej strony bylo akwarium na daszku zwanym kotlownia, no na aptece tez ale kotlownia to kotlownia:)

Pani Barbara Pełny

Witam
Chcecie naprawę zaoszczędzić, to posluchajcie nienajgłupszego pomysłu.
Sam tak zrobiłem i zaoszczędziłem żeby nie skłamać kolo 200 zł.
Chodzę jak wszyscy do sklepów czasem firmowych czasem mniej.
Pewnego dnia tak dreptając sobie za jakimiś bucikami doszedłem do wniosku, że ci "Łomżyńscy biznesmeni" strasznie zdzierają.
Sprawdziłem to w bardzo prosty sposób .
Chodząc po sklepach zapisałem sobie kilkanaście par firmowych butów na karteczkach i porównałem.
I rzeczywiście zdaje się wszystko w porządku jeśli porównując ceny u sklepikarzy. Ale szok zaczoł się jak porównalem buty z ofertami allegro.
U sklepikarzy różnice w towarze mieściły się w granicach 50 zł ale porównując je z ceną w internecie ( u super sprzedawcy) rózniły się ceną nawet do 350zł.
Taką różnicę znalazłem, żeby nie być gołosłownym, na obuwiu nike jakaś odmiana SHOX i w naszym słynnym Rosmanie na rądzie.
Chcecie wierzcie ale od jakiś 3 lat przymierzam buty poprostu w sklepie i jeśli mi sie podobają i pasują, siadam przed kompem i je zamawiam z allegro. Nigdy jeszcze ten sposób niezawiudł przy kupnie butów.
Powiem więcej jeśli się boicie kupować przez internet bojąc się dostać zły rozmiar, to weście swoje ulubione butu zmieżcie długość wkładki a sprzedawca internetowy wyśle taki rozmiar jaki bedzie odpowiadał długości wkładki bo wiadomo rozmiar rozmiarowi nierowny jest czasem.
Pozdrawiam

PS. Reklamacje w CTO to nie taka bajka, szef to kawał h.... i jest ściskliwy na forsę jak du...a kaczora. To lomżyński dorobkiewicz, taki cwany wieśniak, razem z tą Emilą kierowniczką - larwa jakich mało, chyba zbrzydła z tej wredoty albo zwredniała z brzydoty, bujam się z tą firmą już kilka miesięcy i nieodpuszczę puki sobie nieodbiję tego ich spisku sklepikowego.
Się zawzioł gr.by paszk...il jakby chodziło o zdjęcie jej matki. Zresztą szkoda nerwów będę się odwoływał póki niezmarnują ryzy papieru i tuszu, który jest wart kilka razy więcej niż buty a i może kilku klientów wtajemniczę w machlojki CTO-skie może zmądrzeją.
Ogólnie niepolecam tego sklepu NIGDY I NIKOMU.
MOŻE I SĄ MILI ALE TYLKO KIEDY TY IM WYKLADASZ PIENIĄDZE.

xDD

Ale po co policja ma nagrywać?

Przecież Pan Deptuła znajdzie się w odpowiednim miejscu o odpowiedniej porze i zrobi doskonałe zdjęcia...

Uważam, że taki zabieg powinien być możliwy dla ofiar gwałtu, lub w sytuacji kiedy ciąża bądź poród zagrażają życiu matki.

"Autor: atbis (82.139.164.---)
Data: 05-04-09 18:32

każdy ma swoje sumienie, i decyzje i odpowiedzialność bierze na siebie, a nie klechy i inna swołocz."

W pełni popieram.

Józef Piłsudski

nagrywac to powinni policjantow bo przekroczenia uprawnien to na wlasnej skuze doznalem nie raz a nie jestem jakis mafiozo

Moim zdaniem to jest dobry pomysł ,w końcu łomża to nie jest dziki zachód żeby takie coś odpierdalać .

tak z ciekawosci a zna moze ktos truskawe,globusa,joja itp z poludnia i slyszal cos o nich

Oceny tego "jak" wyglada czy przebiega zabieg usuniecia ciazy pozostawcie wyksztalconym do tego lekarzom. Dziwne ze nie spieszycie oceniac innych zabiegow nawet bardziej drastycznych dla ogladajacego laika.

Prawo do aborcji nie jest jej przymusem. Jej zakaz jest przymusem. Nielegalnym konstytucyjnie z wielu powodow.
Ciemnogrod zawsze bedzie wolal ze to zgroza i zabojstwo zycia. Trudno oczekiwac szerszych horyzontow myslowych od ludzi zastraszonym ogromem i trudami zycia codziennego ktorym przyswieca tylko jedna nadzieja kladzina w religii i jej obietnicach.

jezeli chodzi o finanse to koszt takiej kamery to 200zl po przeliczeniu przez pewne osoby napewno bedzie to ok 2000zl.Warto pomyslec czy skorzysta spoleczenstwo czy sami sie domyslcie lomza jest mala i wszycy wszystkich znaja.

Jeszcze co do filmu, to ten tekst z historią fortów mógłby trwać trochę krócej, żeby kończył sie przed wejściem do środka, bo trochę odciąga uwagę. dobre byłyby wtedy same ujęcia z zewnątrz, bądź jakieś zdjęcia. Ale to szczegół, bo respekt, za kawał roboty, która zrobiłeś. jeśli byłbyś otwarty na propozycje ustawienia się w celu połażenia po fortach, to byłbym zainteresowany.

Jakby co to w takim razie planowanie lepiej odłożyć blizej tego terminu.
Pozdrawiam i szerokiej drogi ;)

hej mam pytanie do kogoś ze stażystów, czy orientujecie się czy wynagrodzenie za staż dostaniemy przed czy po świętach?

Józef Piłsudski

no dokładnie były ale w okresie zgłaszania tamtych ustaw były one jak najbardziej aktualne i były odrzucane

Miałem ten sam problem i dlatego postanowiłem złozyc dokumenty w swoim wojewodztwie wystarczy zameldowanie tymczasowe ale na jaki okres to nie wiem pewnie jak najdłuzej ...
Pozdrawiam

Witaj!
Dla mnie temat pomników to temat rzeka .Udało mi się przebrnąć przez niego w tamtym roku.W zakładach w Łomży byłem we wszystkich .Wiadomo zależało mi na uzyskaniu odpowiedniej ceny i jakości .Najlepszą cenę dostałem na Śniedeckiego 13 na przeciwko cmentarza nowego i co do jakości nie mam zastrzeżeń .W tym roku brat u nich zamówił pomnik i też jest bardzo zadowolony .Za pomnik podwójny z zielonego kamienia zapłaciłem 10 tyś .W zakładzie za torami ten sam kosztował 11.500 zł a w Piątnicy 11.000 tyś .różnica 1.000zł to dla mnie dużo .Tel do nich to 511066296
Mam nadzieję ze ci to pomoże w wyborze .Pozdrawiam.

Wybierz pod kolor swoich oczu...

http://www.youtube.com/watch?v=Cn2rMJrm6YA

Józef Piłsudski

na ten miesiac wyplaty przewidziane sa na 10 i 14 kwietnia, jak chodzisz na podpisy to jest na scianie kalendarz z datami wyplat

900 Ci mniej spali jak 700, tak benzyny jak i gazu

Zgadzam się z kolegą wyżej ;) Nie kupuj 700, bo jest wadliwa ;) Dołóż troszkę i kup minimum CC 900 ;) Życze udanego wyboru ;)

mieszkalem na waltera(teraz dumowskiego) ale uczylem sie w sp 1 i sp 10 .ale cale mlode zycie marzylem o szkole nr 3.SEX narkotyki i guns n roses pozdro dla calego starego trojkata Minister Transportu

Takos

Od niedawna mieszkam w Łomzy i nie znam miasta, jest wiosna i planuje generalny remont, gdzie najlepiej/najtaniej zrobic zakupy ? Chodzi mi o wszystkie materiały potrzebne do odrestaurowania mieszkania,gdzie największy wybór ? Słyszałem o farmalu,tęczy i mastorze ? Gdzie nie zrobią mnie w konia ?

otóz to :D bedziesz go katował ,bo trzeba sie bójac zeby to rozbujać jak jest komplet a wtedy to i spali swoje :PP kiedys mialem 704 to szedl jako tako :P ale byl 3 -letni no i benz..

rudy błazen z druhem

jest dost

Jeśli chodzi o mnie to od kilku lat jako wykonawca robię zakupy w mastorze i skłamałbym narzekając ,ekipa jest kompetentna, ceny są takie jak zawsze, ale wystarczy wspomnieć o rabacie, dostaniesz od razu bez gadki

Takos

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org