Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Konkurs na imię kota szefa... |
jak wyżej ; Pewnie gówniarz założył post bo się mu nudzi ;!!!
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Konkurs na imię kota szefa... |
Rower se kup ,kolarzówkę jakoś dobrą i jeszcze ci starczy odpowiednie buty i kask ;) a nie ten **** tylko słońce troche wyszło to już robaki wyjechały z chlewika .-0 "Bo nie jest światło, by pod korcem stało." Jestem przeciwny aborcji, bo jak pokazuje życie, wyskrobano nie tych, co trzeba. "Zauważyłem, że wszyscy którzy są za aborcją, zdążyli się urodzić." - Ronald Reagan
|
|
ROXXOT pajac z dredami to twój stary jak w latach 50-tych uciekał z afryki za pogonią chleba.. ______________________________________________________________ A wy sie chwalicie że z nim piliscie..pff.. ja pier...ole masz faze? Jak freestylował to pewnie cie cisnął przy okazji xD Dwie rzeczy nie mają granic: wszechświat i ludzka głupota.
|
|
Dawno, dawno tamu była sobie osoba "H"istoryjka ;-) Żyło się w niej bo licznik odwiedzin był naprawdę duży, a Aneta1985 ma rację,gdyż zdrowa nie jest, szukam mężą w podobny sposób jak madziusmadzius podrywając na forum ......... chce kupic używanego faceta:) ale ......mi smutno. Czemu Ci smutno pyta nieznajomy ?Bo pisze Historyjka przez CH i dzieci nazywają mnie analfabetą i ciągodrutem :((( No to masz problem he he ....ale to nic,niedługo będą święta i się wszystko wyprostuje bo za górami i za lasami...
|
|
http://mlingua.pl/?doc=sworn&act=sworn_show&sworn_id=23&lng=pol
|
|
na sprzątaniu,a po oglądałam film z wesela hahaha było niżle:D
|
|
Dawno, dawno tamu była sobie osoba "H"istoryjka ;-) Żyło się w niej bo licznik odwiedzin był naprawdę duży, a Aneta1985 ma rację,gdyż zdrowa nie jest, szukam mężą w podobny sposób jak madziusmadzius podrywając na forum ......... chce kupic używanego faceta:) ale ......mi smutno. Czemu Ci smutno pyta nieznajomy ?Bo pisze Historyjka przez CH i dzieci nazywają mnie analfabetą i ciągodrutem :((( No to masz problem he he ....ale to nic,niedługo będą święta i się wszystko wyprostuje bo za górami i za lasami...była sobie chatka ...
|
|
Dawno, dawno tamu była sobie osoba "H"istoryjka ;-) Żyło się w niej bo licznik odwiedzin był naprawdę duży, a Aneta1985 ma rację,gdyż zdrowa nie jest, szukam mężą w podobny sposób jak madziusmadzius podrywając na forum ......... chce kupic używanego faceta:) ale ......mi smutno. Czemu Ci smutno pyta nieznajomy ?Bo pisze Historyjka przez CH i dzieci nazywają mnie analfabetą i ciągodrutem :((( No to masz problem he he ....ale to nic,niedługo będą święta i się wszystko wyprostuje bo za górami i za lasami...była sobie chatka ...zyla sobie taka ja samotna babka :)
|
|
pewnie raczej nic, wawa najblizej
|
|
Dawno, dawno tamu była sobie osoba "H"istoryjka ;-) Żyło się w niej bo licznik odwiedzin był naprawdę duży, a Aneta1985 ma rację,gdyż zdrowa nie jest, szukam mężą w podobny sposób jak madziusmadzius podrywając na forum ......... chce kupic używanego faceta:) ale ......mi smutno. Czemu Ci smutno pyta nieznajomy ?Bo pisze Historyjka przez CH i dzieci nazywają mnie analfabetą i ciągodrutem :((( No to masz problem he he ....ale to nic,niedługo będą święta i się wszystko wyprostuje bo za górami i za lasami...była sobie chatka ...zyla sobie taka ja samotna babka :) to ja.. kto pokocha? Sie wypnie to pokocha
|
|
a o ORMO?
|
|
Wypozyczalnia nie ma takiego obowiazku. Ja z ktorej czasem korzystam i zdarzylo mnie sie raz przetrzymac plyty to po prostu do mnie zadzwoniono choc ale i w tym wypadku nalezy to traktowac jako powiadomienie grzecznosciowe. Brymar ,mysle ze warto pamietac o takich "szczegolach" jak oddanie wypozyczonych filmow czy ksiazek.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |