niedziela, 01 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Konkurs na imię kota szefa...

jak wyżej ;
Pewnie gówniarz założył post bo się mu nudzi ;!!!

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Konkurs na imię kota szefa...

Rower se kup ,kolarzówkę jakoś dobrą i jeszcze ci starczy odpowiednie buty i kask ;) a nie ten **** tylko słońce troche wyszło to już robaki wyjechały z chlewika .-0

"Bo nie jest światło, by pod korcem stało."
Jestem przeciwny aborcji, bo jak pokazuje życie, wyskrobano nie tych, co trzeba.
"Zauważyłem, że wszyscy którzy są za aborcją, zdążyli się urodzić." - Ronald Reagan

ROXXOT pajac z dredami to twój stary jak w latach 50-tych uciekał z afryki za pogonią chleba..

Dwie rzeczy nie mają granic: wszechświat i ludzka głupota.

Dawno, dawno tamu była sobie osoba "H"istoryjka ;-) Żyło się w niej bo licznik odwiedzin był naprawdę duży, a Aneta1985 ma rację,gdyż zdrowa nie jest, szukam mężą w podobny sposób jak madziusmadzius podrywając na forum ......... chce kupic używanego faceta:) ale ......mi smutno. Czemu Ci smutno pyta nieznajomy ?Bo pisze Historyjka przez CH i dzieci nazywają mnie analfabetą i ciągodrutem :((( No to masz problem he he ....ale to nic,niedługo będą święta i się wszystko wyprostuje bo za górami i za lasami...

http://mlingua.pl/?doc=sworn&act=sworn_show&sworn_id=23&lng=pol

na sprzątaniu,a po oglądałam film z wesela hahaha było niżle:D

Dawno, dawno tamu była sobie osoba "H"istoryjka ;-) Żyło się w niej bo licznik odwiedzin był naprawdę duży, a Aneta1985 ma rację,gdyż zdrowa nie jest, szukam mężą w podobny sposób jak madziusmadzius podrywając na forum ......... chce kupic używanego faceta:) ale ......mi smutno. Czemu Ci smutno pyta nieznajomy ?Bo pisze Historyjka przez CH i dzieci nazywają mnie analfabetą i ciągodrutem :((( No to masz problem he he ....ale to nic,niedługo będą święta i się wszystko wyprostuje bo za górami i za lasami...była sobie chatka ...

Dawno, dawno tamu była sobie osoba "H"istoryjka ;-) Żyło się w niej bo licznik odwiedzin był naprawdę duży, a Aneta1985 ma rację,gdyż zdrowa nie jest, szukam mężą w podobny sposób jak madziusmadzius podrywając na forum ......... chce kupic używanego faceta:) ale ......mi smutno. Czemu Ci smutno pyta nieznajomy ?Bo pisze Historyjka przez CH i dzieci nazywają mnie analfabetą i ciągodrutem :((( No to masz problem he he ....ale to nic,niedługo będą święta i się wszystko wyprostuje bo za górami i za lasami...była sobie chatka ...zyla sobie taka ja samotna babka :)

pewnie raczej nic, wawa najblizej

Dawno, dawno tamu była sobie osoba "H"istoryjka ;-) Żyło się w niej bo licznik odwiedzin był naprawdę duży, a Aneta1985 ma rację,gdyż zdrowa nie jest, szukam mężą w podobny sposób jak madziusmadzius podrywając na forum ......... chce kupic używanego faceta:) ale ......mi smutno. Czemu Ci smutno pyta nieznajomy ?Bo pisze Historyjka przez CH i dzieci nazywają mnie analfabetą i ciągodrutem :((( No to masz problem he he ....ale to nic,niedługo będą święta i się wszystko wyprostuje bo za górami i za lasami...była sobie chatka ...zyla sobie taka ja samotna babka :) to ja.. kto pokocha? Sie wypnie to pokocha

a o ORMO?

Wypozyczalnia nie ma takiego obowiazku. Ja z ktorej czasem korzystam i zdarzylo mnie sie raz przetrzymac plyty to po prostu do mnie zadzwoniono choc ale i w tym wypadku nalezy to traktowac jako powiadomienie grzecznosciowe.
Brymar ,mysle ze warto pamietac o takich "szczegolach" jak oddanie wypozyczonych filmow czy ksiazek.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org