niedziela, 01 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Niebywaly skandal wokol raportu z likwidacji WSI

Czy wiecie gdzie można w Łomży oddac zużyte opony?

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Niebywaly skandal wokol raportu z likwidacji WSI

TERYTORJALNA? Na języku polskim się nie uważało, na geografii chyba też. A czy ciężko zrozumieć, że chodzi o przynależność kulturową, historyczną? Podział administracyjny? No powiedz mi jeszcze, ze Międzyrzec Podlaski to Lubelszczyzna? A Wysokie Mazowieckie też Podlasie? Same nazwy wskazują, że obecny podział terytorialny nie odzwierciedla realnego podziału krain geograficznych. Łomża leży na nizinie mazowieckiej. A poza tym we wszelakiej literaturze Łomża jest przedstawiana jako północne Mazowsze. Jeżeli po tym co zostało tu napisane nadal nie możesz pojąć, że Łomża leży na Mazowszu(ale nie w woj. Mazowieckim), to dalsze dywagacje na ten temat nie mają sensu.

A co ty tutaj szukasz ? Dziewczyny może i są ładne a co ty tutaj szukasz jakiś tanich przygód na jedno noc ? Mało ci morza tam se szukaj lasek a od Łomży to wiesz... z daleka ,Piepszyć takie głupoty z PODLASIA tak tak jak chcesz z PODLASIA to jedz na białystok tam se poszukaj wrażeń . A majówka będzie w ratuszu a pozniej na nasze ''wybudowane'' bulwary ;]

Takos

Ja jak Ja: potrafisz mówić? jak czegoś nie chcesz to twoja sprawa żeby powiedzieć a nie człowieka który robi standardy. temat chory wszyscy znawcy kebabów gdzie oni nie jedli i czego nie kosztowali. smakuje tobie na wierzy to chodź na wierzę, smakuje ci w 3 wymiarze to chodź tam, smakuje ci DONER nic nie stoi na przeszkodzie i tam pójścia(uważam że doner na tą chwile jest najlepszy ale to moje zdanie i nikt nie musi tak samo uważać kwestia smaku)a ty beter już zamknij jape bo nudne to się zrobiło masz ten barek to się ciesz niech ci klientów nie brakuje ale skończ z tym pierdoleniem tu zacznij zyskiwać ludzi po przez dobry kebab.
pozdrawiam.

Witam, czy może mi ktoś podpowiedziec,gdzie w Łomży naprawiają klimatyzacje samochodowe.? Z góry dziekuję.

na wyjeździe na Nowogród nie polecam, jak się zapytałem o naprawę Pan w środku focha walnął, że nie mają czasu na to.

a dumnie na ścnianie duzy napis KLIMATYZACJA... po maszynerii w środku wnioskuję, że tylko napełniają jak 99% "serwisów klimatyzacji w łomży"

Kasia Arbuz, znam fachowca, który wszystko naprawi związane z klimą. jest na ulicy poznańskiej, niedaleko gazowni, prawie na przeciwko tej małej stadniny koni. niestety numer zgubiłem, ale trafisz po szyldach.

Jarek

popieram Krzyśka.

Traszka? A co byś chciała usłyszeć? Czy dobre? Czy jak?

Ściema z licznikiem bo wystarczy dać "odśwież" i jest +1

Jarek

Chyba jednak jest OK ;-)

po swietach

prosze bardzo panie Komendancie: wszędzie tam gdzie są i chodzą czeczeni bawełna, w. polskiego, st rynek), wskazalem teraz czekam na działanie.

a ty jestes idiota pewnie twoj dziadek pochodzi z tworek

Szczerz mówiąc to brakuje mi słow żeby to opisać bo nie wiem jakim trzeba być człowiekiem żeby robić takie rzeczy... wczoraj na cmentarzu przy ul.Przykoszarowej ktos zdewastował grób mojej córeczki i nie tylko inne groby wokół też były zdewastowane. Ludzie jak można??? Proszę tych którzy odwiedzają swoich bliskich na cmentarzu zwracajcie uwage wokól co sie dzieje, rodzice tłumaczcie swoim dzieciom że takich rzeczy nie mozna robic. A jesli przeczyta to ten kto to zrobil, to zycze Ci wszystkiego najgorszego, nawet nie dlatego ze porozrzucales wience i znicze ale za to ze chodziles po grobie mojej córeczki, mam nadzieje ze spotka cie cos tak strasznego ze zrozumiesz co czuje w takiej sytuacji ktos taki jak ja!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

to pewnie Ci EMO albo jakiś menel co szukał wyjścia nachlany, albo może ktoś Cię nie lubi, to tylko ludzie są, a ludzie to chu.je

wicie co...ZDAŁAM MULTISELECT...HEHE udało się...niebawem wywiad....kurde ja to mam za długi jęzor...jak gadała ze mną babka z doboru to powiedziała, żebym się przygotowywała a ja do niej, że robię już to od roku czasu a ona to damy trudny dla Pani zestaw pytań hehe głupia...i TAK DAM RADĘ:) obiegówka w następnym tygodnia...już bliżej niż dalej:)

Chcę tam isć na sezon do pracy,czy warto ?

czy jedzie ktoś może jutro rano do szczytna chętnie się zabiorę dopłacę do paliwa????

Pieknie policja załatwia sprawę komendant musi być zadowolony ze swoich podwładnych a sprawa zbadana sprawdzenie mozliwosci nadużycia siły przez tych służbistów.
mam nadzieje ze nasz radny pokaże ze przede wszystkim prawo ma być respektowane a nie brak umiejętności myślenia wielkiej "Pana władzy"i przeświadczenie ze on jest prawo i trzeba go szanować hehe

ja wiem kto jedzie :D

Brzeczyszczykiewicz masz racje latwo komentowac jak sie niebyło na miejscu. Pozatym Polcja jest od tego zeby strzec prawa, i nie glaskac piórkiem tylko działać jak zachodzi potrzeba. Geodeta tez czlowiek, przyszedl tam bo mial sowje zadanie do wykonania, prace. I polewnie jego czy kogokolwiek czy przeganianie nie jest zgodne z prawem, a co jak by go polał benzyna dziadek i zapalił. To tez trzeba wybaczyc bo przeciez to biedny staruszek....

„ Kto nie szanuje i nie ceni swej przeszłości,
Nie jest godzien szacunku teraźniejszości,
Ani prawa do przyszłości.”

Józef Piłsudski

no właśnie.. loginem jest też twój nr telefonu

Santreo

gnoja za leb i do piachu

ZATRUDNIANIE W ARMIR alebo do EXPRESU REPORTERÓW sie wszystko nadaje, KLIKA

bandyci nie policja to po pierwsze , zacznijmy od tego

?!

Dzis o 20.00 w oficjalnym radiu PWSIP Akademickim Radiu Studenckim, w audycji oficjalnie przy mikrofonie macie okazje usłyszeć wywiad z łomżyńskim raperem adkiem, zadać mu pytania, i posłuchać dobrego rapu, zapraszamy.

To już wiele razy w historii było (obrona swojej ziemi): wóz Drzymały, dzieci Wrześni... ale wtedy była dyktatura caratu, Prusaków ... a teraz to jest czyja?

Apparat,Ellen Allien,Trentemoller,Moderat,Modeselektor,Murcof,Cristian Vogel,Jeff Mills,Juan Atkins,Model 500,Aphex Twin,AGF,V.Delay,Thom Yorke,DJ Hype,High Contrast,The Prodigy itp.

Dla tych wykonawców mógłbym zabrać się na te juwenalia ( lecz i tak będą królować pionierzy muzyki "techno" kalwi i remi bądź east clubers )

Nie są reklamami, nie są też obraźliwe, chcę sprzedać samochód, a żadne z ogłoszeń danych wczoraj i przedwczoraj nie ukazało się. co jest?

Jak komus sie zechce to złoży powiadomienie do prokuratury o pomówienie o przestępstwo i będzie tylko ciągania, proponuje pisać i zakładać takie tematy ale dobierać też odpowiednie słowa aby nie narazić się na jakieś szykany prawne. a przypomne że z tego forum sporo osób było juz wzywanych na policję i do prokuratury...

Hm Gośka przeczytaj koniec artykułu Sąd najwyższy uznał scalenie za nielegalne !Więc co miasto jest właścicielem ?Kolejny przekręt cwaniaczków i tyle . Jak można zabrać człowiekowi jego własność przecież to jest chore !

polecam jakis salonik prasowy, sama sobie znajdziesz co bedziesz chciala

czy zawsze wierzysz w to co przeczytasz w jakims artykule..

studiuje geodezje i wiem ze geodeta nie mial prawa zaczynac jakichkolwiek pomiarow bez wczesniejszego zapoznania sie z wyrokiem sądu. Uwierz mi ze sprawdzil to 5 razy przed wejsciem na posesje
Jezeli Sąd najwyższy uznał scalenie za nielegalne to geodeta nie mial prawa tam przebywac..
myslisz ze ktokolwiek ryzykowalby swoje uprawnienia i zdrowie dla dobra miasta?watpie
Pozatym nie zastanawia Cie fakt ze policja zgarnela wlasnie tego dziadka..jezeli mialby aktualny wyrok sadu to nikt nie miałby prawa tam przebywac a jednak zgarnieto go a nie cala reszte..
jak dla mnie sprawa jest jasna i rozdmuchana przez reporterow szkoda ze nie ma wypowiedzi osob zainteresowanych czyli dziadka i aktualnego wlasciciela dzialki.
Nie wiem do konca jak wygladalo to zabranie dzialki? czy te tereny wykupiono? czy ktos jeszcze mial tam dzialke czy tylko ten dziadek? jak wyglada sprawa pozostalych..ciezko jest mi uwierzyc ze tak po prostu mu ja zabrano...wywalono go na bruk? i rozwalono mu dom? gdzie on teraz mieszka w jakims schronisku?

tez prawda- tylko ze jesli stac cie na taki sprzet to powinno byc tez cie stac na odpowiedni stroj-to w koncu chodzi o wasze zycie i o wasze bezpieczenstwo.niestety wielu jezdzi w czym popadnie i niestety dla szpanu!!!

myślisz, że te jak to je nazwałaś "starsze Panie" mają jakiekolwiek pojęcie o internecie i to przeczytają?

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org