Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Pętla prawdy się zacieśnia |
Czy ktoś się orientuje czy w Łomży, jest osoba śwadcząca usługe spawania plastików?? Prosze o informacje na forum z góry dziekuję:)
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Pętla prawdy się zacieśnia |
Dzięki, ale chodzi mi o coś co może być na miejscu. tzn w okolicach Łomży. Zależy mi na czsie.
|
|
wciągajcie klej :D
|
|
no tak bo akurat komus bedzie sie chcialo tym zajmowac... czy jest w łomzy ktos kto ma do sprzedania zelixe?
|
|
możesz jej mnie ofiarowac w prezęcie ,ja zaspokoje jej wszystkie potrzeby
|
|
co to za lekarz, co gongami i miskami leczy?
|
|
Hej wczoraj mialem two(37pkt) tf(1.14).Macie jakieś pytania to piszcie.Zdałem ten 1etap dobrze a uwala mnie na multiselekcie bo maja lepszych.Życzę powodzenia w walce z wiatrakami.pozdro
|
|
no i tak wmanewrowana bezmyślnie policja zarobi Panie Komendancie dużo punktów w dół w społecznej ocenie pracy. "Bo nie jest światło, by pod korcem stało." Jestem przeciwny aborcji, bo jak pokazuje życie, wyskrobano nie tych, co trzeba. "Zauważyłem, że wszyscy którzy są za aborcją, zdążyli się urodzić." - Ronald Reagan
|
|
ze niby syfa roznosza?>
|
|
LOLA ta policja która broni wasze tyłki!dajcie spokój nawet nie wiecie co Ci policjanci i ich rodziny przeżywają! przecież to nie chodziło o policję tylko o inne sprawy!reporter powinien byc z siebie dumny !że był stronniczy to widac wystarczy wejśc na stronę gazety współczesnej tam też jest artykuł ale w innym świetle!polecam
|
|
no to macie nowego idola w łomzy hahaha
|
|
zgadzam się jeśli jest nastolatką to niech nią pozostanie a nie udaje dorosłą i idzie z chłopakiem do łóżka.Skoro jest na tyle dorosła by uprawiać seks, to niech będzie na tyle dorosła by wychowywać potem dziecko-dla tego przeciw!!! natomiast są jeszcze ofiary gwałtu i co do tego mam mieszane uczucia
|
|
Chodzi oczywiście o tzw. targi ślubne
|
|
.................nic...............................szkoda czasu!
|
|
a po grom do tej piwnicy?
|
|
Taaa to kara boska za te bachory
|
|
jakos ja mieszkam i nie widze aby do piwnicy chodzili albo aby awantury jakies byly i u mnie pewnie skype nie maja xD
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |