niedziela, 01 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
IPN potwierdza - fałszywki !!!

...Była sobie osoba...

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: IPN potwierdza - fałszywki !!!

...bo licznik odwiedzin....

Takos

Czy w lomzy kto potrafi wgrac w radiu alpine mape (potrzbna jest płyta) ?
Gdzie?
Ktos moze mi kogos polecic?

Czy w Łomzy mozna zlapac neta bezprzewodowego bez zabezpieczenia?

wracajac do tematu !

Dawno, dawno tamu była sobie osoba "H"istoryjka ;-) Żyło się w niej bo licznik odwiedzin.........

Ja rowniez uwazam ze policji nalezy zawsze patrzec na rece. A opisany przypadek to doprawdy wstyd.

Dawno, dawno tamu była sobie osoba "H"istoryjka ;-) Żyło się w niej bo licznik odwiedzin był naprawdę duży, a Aneta1985 ma rację,gdyż zdrowa nie jest,

A cała sytuacja powstała ze wzgledu na nonszalancje naszej wladzy wobec mieszkancow miasta i nieuctwa ludzi pracujacych w magistracie na czele z rada!

Na Nowogrodzkiej mają wypożyczalnię ale raczej nie mają drabin, ewentualnie rusztowania, a w ogóle to zależy o co chodzi, bo może czasami lepiej wynająć kogoś jak narzędzie do tego, a jak nie znajdziesz wypożyczalni to pogadaj z OHP w okolicach Łomży, mają na pewno, tylko czy pożyczą ? (czasami trzeba mieć znajomości, a wysięg takich drabin jest większy od Twoich potrzeb)

Kalliope

O BOGINII
jednak byłaś/eś/ rano na spacerze i dotleniłaś/eś/ komórki.
TWOJE ARGUMENTY to czysta kwintesencja logiki. Jestem zgubiony, bo przed TOBĄ już nic się nie ukryje i wszystkie moje wrogie knowania są już na nic. Mimo wszystko zaryzykuję i z tego miejsca pozdrawiam jedynego jak rozumiem radnego RM Łomży, który miał odwagę ująć się za człowiekiem, któremu odebrano własność.

radny którego ruszyło sumienie

nie zenada. Adek jest znana w srodowisku osoba, nie jest szkodliwy... pilem z kolega, kolega go znal, nie bylo wolnych miejsc i sie dosiedli ... i zaczal sie fristajl :]]

nie sądzę, żeby opłacało mu się robić takie kombinacje, to tani samochód :)
nie było dużych liter, wszystko tak, jak trzeba. może mnie nie lubi... ;)

Treść jest ukryta

W takim razie Honda CBR bedzie lepszym wyborem-takie jest moje zdanie.

Motocykl czy motor o jezu...piszesz tylko po to zeby sie przypieprzyc...Tak samo bylo z pisze a jest napisane...Bez sensu kazdy wie ocb.A wracajac do tematu znam chlopaczka ktorego pierwszym motorem byla R1 180konna i jakos zyje:D Moc motocykla nie ma tu nic do rzeczy,a to czy przezyjesz to juz sprawa Twojej glowy i rozsadku....Ja zaczynalem od skuterka pozniej 600 i jakos rowniez zyje.

a ja mam 25 kwietnia wiedzę ogólną i test sprawnościowy w Szczytnie i już sama nie wiem czego mam się bardziej bać...czy sprawnościówki czy testu multiselekt, bo z tego co czytałam to dla kobiety nawet sprawnościówka, a szczególnie piłka lekarska jest jednak dosyć trudna...
I co z tego, że ogólnie czuję się sprawna fizycznie i intelektualnie też (takie mam wrażenie) raczej niczego mi nie brakuje skoro z waszych niektórych postów zieje strachem...brrr....
strach się bać!

Jak mógł wziąć skoro dopiero przyszedł geodeta odmierzyć? Pomyśleliście o tym? A czy komuś z właściceli zapłacili tyle ile zapłacił Lidl? Niektórym dali grosze, a cała ta sprawa została unieważniona przez sąd!

„ Kto nie szanuje i nie ceni swej przeszłości,
Nie jest godzien szacunku teraźniejszości,
Ani prawa do przyszłości.”

Józef Piłsudski

watpie. od razu beda chcieli przerabiac na swoja instalke he

Piszę ponieważ, już ktoys raz z kolei bedąc w kioskach gdzie sprzedaja starsze Panie nie moge kupic tego czego chcę bo Pani twierdzi ze tego nie ma lub nie ma pojecia o danej rzeczy, gdy zmienia sie sprzedawca po kilku dniach okazuje sie ze rzecz ktora mnie interesuje była w kiosku zgodnie z dostawą i reklamami w mediach. Moze to drobiazg i absurd pisanie tego ale nie zaszkodziłby odrobine orientacji tego co jest w sprzedarzy bo zwyczajnie tracicie. Kolekcjonuje dosc drogie rzeczy i napewno nie tylko ja. Jesli nie kupie go tu to zrobie to gdze indziej. Uwaga dla włascicieli kiosków.

Tak broni nasze tyłki , mam nadzieje ,że mojego nie broni ;D a jakoś na zdjęciach nie widać by coś przeżywali , chyba że wielką radość , patrząc na uśmiech tej policjantki ,jak pokazuje że jest silniejsza od staruszka który ma 82 lata .

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org