niedziela, 01 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Oni nie musieli wchodzić, oni w Polsce byli.

ty to jesteś rasista, pewnie twój dziadek pochodzi z Jedwabnego

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Oni nie musieli wchodzić, oni w Polsce byli.

a ja czekam na patrole na cmentarzach!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Zmarłym też należy się szacunek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! I nie wystarczą tlumaczenia pana policjanta że ktoś raz na jakiś czas przejedzie ale tylko obok cmentarza!!!!!!!!!!

W najbliższym czasie planuję zakup łyżworolek. Będą mi służyły do jazdy rekreacyjnej po nawierzchni asfaltowej ale czasem także na kostce brukowej. Chciałbym żeby długo mi posłużyły. Czym kierować się przy ich kupnie? Jakie kółka i łożyska polecacie by jeździło się szybko, cicho i komfortowo? Które zapięcia są lepsze, klamry czy sznurowadła? Może polecacie jakieś konkretne modele i sklepy w Łomży? Czy mogę liczyć na gwarancję?

ul. Niemcewicza - plac zabaw pomiędzy wieżowcami, wyprowadzanie psów na siusiu do piaskownicy, zbiórki młodzieży i siknie do piaskownicy!!!!!!, ciągłe wyskoki na papieroska z pobliskiego gimnazjum. Straż miejska albo policja powinni się zająć tym miejscem.

jesli na juwenaliach maja byc same "gwiazdy" w stylu disco polo, pokroju "bravo" lub festiwalu w Opolu to ja to pierd*e :)

Aż żal ściska serce jak czytam o dewastacji grobow.I na dodatek dzieci...Jak tak mozna??Tych,ktorzy to zrobili czeka kara.W piekle!Wkladamy w te groby mnostwo i pieniedzy i uczuc...Jak mozna je niszczyc???A kradzieze?To tez juz normalne,ze co rusz jakis czlek ukradnie z grobu cos dla nas cennego...Opanujcie sie ludzie.

konfidenci :P

Witam
to i ja sie pisze na to wyborową :)))

Takos

kurde fantazjusz bo już mnie skręca od czytania takich bzdur, przecież KTOŚ TAM POLICJE WEZWAŁ!!!! Sami nie przyjechali, ktoś potrzebował pomocy. Dlaczego nie zapytano w artykule o zdanie geodety, i nie przedtwawiono jego wersji? Dlaczego nie napisano KTO wezwał policję?

Santreo

Tak Janusz kos

Jarek

:)

PS: Wracaj do tematu dyktatur proletariatów spod Łomży bo chyba lepiej ci to wychodzi ...hehehe.

W MORDE JEBA..KUR.. ROZJEŻDZAŁBYM WALCEM..

OD ZAWSZE I NA ZAWSZE HWDP!!!!!!!!!!

Dziwią się czemu krzyczymy hwdp i drwimy z psiarni oto dowód aby niszczyć te ścierwo. Qrwa takie kozaki do bezbronnego..
Jak sie stoi większą ekipo to nie podejdo,siedzą w lodówie obczajo i pojado bo obsryw.Pogarda za każdym razem gdy ich widze.

JP

ciekawie:D
Pzdr dla adka

Takos

To może napisz do niej zamiast zakladac kolejne tematy, z ktorych nic nie wynika. To ze takie powiazania sa to nie zadne objawienie tylko nasza rzeczywistosc. Uwazasz, ze to tylko przypadlosc Lomzy?

od ronda jak jedziesz to zaraz jest w pierwszym bloku po lewej na dole pierwsze drzwi tylko tam kurs na paznokcie kosztuje 1000 razem z kuferkiem i trwa dwa dni

VizeV tak ładnie polecasz google a sam tyle pytasz na forum :) chociażby o serwisy aukcyjne czy opłaty na allegro.

a będziesz o mnie śnił????? to ći powiem dobranoc hihihihi:D :) :P

w PWSIP jest

weź człowieku pomyśl co piszesz i mnie nie obrażaj!!!!! Zapewniam cię że nikt mnie nie zgwałcił po prostu wyraziłam swoje zdanie tak jak ty swoje...ale widocznie twój zakupy łeb od razu pojmuje że jak ktos cos pisze to już to musiał przeżyć.....

Takos

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org