Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Skandal w szpitalu. Czego chciała posłanka PO? |
heja!!!!!!! Czy ktoś z was posiada- 4 zadania matematyczne z gotowymi rozwiazaniami :):):)był bym bardzo wdzięczny!!!!!!!!!!!! Ci co tak się oferują za kase sprzedać zadania to niech sobie zatrzymają i się cieszą z nich. Ja mogę wysłać za darmo gotowe testy z wiedzy ogólnej które sam za darmo otrzymałem i na których zaliczyłem egzamin w Szczytnie:):):) Serdecznie będę wdzięczny za udostępnienie mi tych zadań.Z góry dziękuje wszystkim.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Skandal w szpitalu. Czego chciała posłanka PO? |
prze.jebane w tym kraju z takim rządem
|
|
karmi
|
|
cham z chamów jestem pastuchu haha
|
|
lalalalalalaa lala la lalala a co to jest GTS :O ?? lalala
|
|
krombacher:D szkoda ze eksportowane jest do d upy:( heineken łomza eksport:) oraz zywiec . ale jak tak dalej beda ceny szly w gore to wole jakiegos whiskacza przytulic niz wydac kase na browar
|
|
gdzie znajduje sie ta apteka ? mniejsze opakowania tez macie? 30 szt.?
|
|
Glut jak uczyles sie kilka lat wczesniej w mechaniaku to skad Ty mozesz wiedziec jak jest teraz!!! dam Ci prosty przyklad rzadow obecnego dyrektora, rajd mechaniaka odbywal sie zawsze w tygodniu w dni kultory uczniowskiej i nikomu to nie przeszkadzalo, a wrecz powiem wiecej mechaniak z tego slynol, a w tym roku rajd jest planowany na 3-5 kwietnia czyli piatek sobota i niedziela...! jeszcze nie wiadomo czy wogole sie odbedzie ta "tradycyjna" impreza, poniewaz ze skoly nie zglosila sie zadna zaloga, bo co to za zabawa jak nie wszyscy beda mieli mozliwosc tego zobaczyc. A z tego co pamietam to dyrektor obiecywal zrobic nowy parking przy szkole, a co z tego wyszlo wszyscy dobrze wiemy... pozdrawiam
|
|
ja jestem chetny
|
|
W łomzy nie ma dobrego dermatologa
|
|
Dokładnie jak wspomniał kolega wyżej, przewidujemy taką trasę. Jednak w zależności od uczestników możemy ją zmodyfikować. Oczywiście tempo itd. odpowiednio dostosujemy, na pewno nikogo nie zostawimy na trasie. Jeśli będą chętne osoby można również spotkać się w niedzielę. "Tradycyjnie" spotkania odbywają się w sobotę, ale bywały weekendy, że były zarówno w sobotę jak i w niedzielę, także to wszystko zależy od uczestników. Dostosowujemy się do Was i zachęcamy wszystkich aby nie wahali się i śmiało przyjeżdżali.
|
|
dzieki :P na skuterze jezdze duzo wiec bez problemu a na egzaminie to ile pytan bylo . ? rudy błazen z druhem
|
|
ja to już nawet nie zaglądam na te 4lomza a o pisaniu na forum to już zapomniałem wogle. he
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |