Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
każden ktorej podniesie ręke na krzyz w sejmie musi sie liczyc z tym |
jak te kebaby będą dojeżdżały ciepłe to nie ma sprawy będę zamawiał ale jak na razie są zimne brrrrr Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: każden ktorej podniesie ręke na krzyz w sejmie musi sie liczyc z tym |
"Ł." masz racje... robiłem u niego badania na AWF, nie wiem, czy on czasem Jakubowski się nazywał... ale nie jestem pewien.....
|
|
*** go wie zaspiewajmy wiec piosenke albo dwie Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
GTS GTS GTS to wiselka kur.... jest GTS GTS GTS to wiselka kur... jest nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
nie wiem czego to jest wynik ale wiem to że jeżeli koleś każe mi płacić 5 zeta za dowóz dyszkę za jednego kebaba w którym prawie nie ma mięsa no to niech ten kebab byłby chociaż letni do jasnej cholery !!!! przecież dostawa jest (w większości wypadków) na terenie miasta !!! Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
Ja piłem Łomżyńskie ,ale odkąd przestali sponsorować ŁKS pije Dębowe Mocne :D
|
|
piotrek34: ja czekam na WZ... napisz jak to wyglądało u Ciebie? i z jakiego wojewodztwa jestes???? pozdrawiam
|
|
Nie zamykaja sie drzwi z kluczyka od kierowcy strony
|
|
majka3podaj meila wysle Ci ja Radom
|
|
yasior jaki samochod ?
|
|
Ja mam takiego półrocznego szkraba i problem z opieką dla niego. Żłobki w Łomży przyjmują dzieci dopiero roczne. Chętnie oddałabym Małego na parę godzin kiedy muszę iść do pracy, ale tylko odpowiednim osobom- tzn. doświadczona mama może być, ale taka która sama ma takie małe dzieci, albo niedawno miała. No i musi to być osoba cierpliwa i pogodna. Wykształcenie pedagogiczne? Niekoniecznie.
|
|
Ma ktos moze MS i zadania jakie sie wykonuje przy kompie. Pilnie potrzebuje. Moj mail: g.proskura@interia.pl
|
|
polecam duński tuborg,szkoda ,ze niedostępny w naszych sklepach Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
Witojcie.. Zamówił bym se prostownik na allegro bo rzadko jezdze i akomulatorek odmawia posluszenstwa.Wiec tak widze tu prostowniki: 12V 4a 12V 6a 12V 8a 12V 10a 12V 15a I o co to się rozchodzi z tymi 4a,6a,8a,10a Jak by mi ktoś wytłumaczył jaki brać czy wogóle brać i dlaczego byłbym wdzięczny :) Dodam ze jestem w tych sprawach zielony i chetnie poslucham kazdej rady nawet jeśli będziemy krzyczeć, głupiec nic nie zrozumie Katon
|
|
100% popieram.
|
|
lorus dzieki i nawzajem
|
|
Chcialbym sie was zapytać czy z ta siatka to jescze aktualne jakby co to ja bym chetenie porał bo szukam jakiegoś klubu ale jak do tej pory w łomzy nie znalazłem Ja mam akuryłalnie 15 lat ale grałem juz w podobnej druzynie zagranica podczas wakacjii,wiec prosze odpisać czy to jest jescze aktualne
|
|
west z tego ci widze... to ciebie szybciej powinno sie usunac ;) bez urazy;)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |